Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei,
eu sunt mai fidela la microsoft, am instalat Internet Explorer 8 si merge....nu stiu de ce nu ii mia placea la versionea 7, probabil au facut ceva schimbari in sursa...

cat despre triplatul greutatii la 1 an, asta e statistica, asa arata toate percentilele....insa nu toti copii se incadreaza in grafice iar asta e cat se poate de normal.
nici T. nu cred ca va reusi sa isi tripleze greutatea, dar nu imi fac nici o grija atat vreme cat ea este sanatoasa si se dezvolta atat de frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

azi am fost dupa cadouri pentru copii sorei mele la mall in baneasa...
sunt pur si simplu uimita de cat de aglomerat era in timpul zilei, de cat de invizibili eram in magazine pentru vanzatoare, de ce preturi mari in magazinele pt copii,...
daca te iei dupa atmosfera de mall, in bucuresti s-a terminat cu criza, nici nu zici ca greul abia acum incepe sa vina....se arunca cu bani la greu prin magazine pe te miri ce....

si mai fac o comparatie cu atmosfera de asta primavara, pai ne lustruiau si pantofii atunci, numai sa cumparam ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

prima
lesin de somn....noroc ca nu ploua afara

m-am trezit cu mana stanga amortita-intepenita si ma doare rau(oare ce-am patit azinoapte)si picorul stang amortit.
e clara treaba.
nerantula, cum mai sunteti?
rox, hotaraste-te, nenica, ori e soricel ori purcel?

Mergi la inceput

LUCA!
BEEEYY...dormiti toate?
(oare numai noi stam de veghe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Gata ratonelu am venit sa-ti tin companie!!!!
Pai daca nu dai si tu ceva de baut la somnoroase.....

Buna dimineata everybody!!!!!
Luati de va treziti!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, o si un

Multumesc pentru sprijin si multi ici din partea noastra

Nausica ma bucur ca a papat Cipanul tau , tot asa s-o tineti

Babytza e delicios soricelul tau

Nerantula sper ca Gruia nu a mai facut febra

La multi ani LUCA, multa sanatate, sa o asculti pe mami si numai bucurii sa ii aduci

Ratonelule si eu ma trezesc uneori cu mana sau piciorul amortite, mai naspa ca in ultimul timp si mjlocul ma doare, am sa treaca

Tare as vrea sa mai dorm eu da’ fimea nu are niciun gand de genul asta…azi noapte de pe la 4 pana undeva la 5 a stat treaza jucandu-se...

Este cosntipata cam de 1 saptamana...mai naspa e ca se chinuie cand face kk, nu as vrea sa dea in cine stie ce...rezolv pe parcurs cu supozitoare

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Nocom , ce mai face Daria?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Angelyna, incearca cu Lass Baby, nu stiu daca supozitorul e cea mai buna solutie, mai ales pe termen lung.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

nocom, cam tarziu nenica...acum vii si te mai bati si in piept ca tu te-ai trezit dim...hmmmm
angelynna, imi pare rau ca e Crina constipata. si sora-mea a avut prob asta cu nepotica...pana pe la un an...facea kaka doar cu ajutorul termometrului...apoi si-a revenit.pupam sa se intampkle si la voi asa.de mijloc...io ma plang de cand am nascut...mai ales acolo unde e anestezia....poate d-aia!
tot nu putem sa votam, nu?

Mergi la inceput

Anca am folosit Lass Baby si niciun rezultat...ma gandeam sa ii fac niste suc de mere

La ce mananca nu ar avea de unde sa se constipe ci din contra...sa fie cumva o reactie de la dintisori?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput