Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 8
Nerantula spune:
Ramona, felicitari Andei pentru apetit! Fetelor, fiti atente la silueta, nu va faceti atat de cap! ![]()
Angelynna, cheer up, mami!
Citeste o carte frumoasa sau macar cateva pagini, cateva ore, intr-o cafenea faina (se numeste terapia 'Ada') De cand e constipata Crinutza?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nausica spune:
Paula, pe ultima suta de metri, sper sa apuci sa citesti, sa-ti spun ceva despre bagaje. Noi am fost cu masina, e drept, dar sincer iti spun, am folosit sub un sfert din tzoalele pe care le-am luat pt Cipi. Ia-i efectiv strictul necesar, o sa vezi ca n-o sa-ti arda de schimbat toalete acolo. In schimb, ia neaparat aparat de tzintzari (noi am folosit Raid cu lichid si am incercat sa-l punem cit se poate de departe de patul lui Cipi), lampa de veghe (s-a dovedit f utila), un antihistaminic si ceva alifie pt intepaturi de insecte.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy.p spune:
Ange hai ca toate trec,
si fii tare ptr Crinul tau frumos
Nerantula uite:http://www.homeopatie.ro/administrarea-medicamentelor-homeopatice-16.htm
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nausica spune:
Major breakthrough la capitolul mincare.
V-am zis ca am luat citeva borcanase sa-i dau Aniei, macar sa nu ma mai stresez, daca nu maninca, pt timpul petrecut preparindu-i mincarea. Ieri i-am dat ceva borcanas unguresc, luat din Carrefour, se cheama Hamanek Bio, vitel cu legume. Surprise! A halit Cipanu' cu mare pofta, fara s-o pacalesc cu iaurt, fara sa ma scalambai, etc. Si apoi a ras si un iaurt de 150g, ca in zilele bune.
Aha, mi-am zis. Fetei nu-i place cum gateste mama.
Ok, deci astazi, sub deviza "NU NE VINDEM TARA. Doar o imprumutam", i-am facut spanac cu cartof dulce si cu piept de curcan si i-am dat din borcanul Bio Hamanek. Ce credeti? A halit cu aceeasi pofta.
Concluziile le trageti voi.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nerantula spune:
Laura, multumesc! 
Nausica .. no comment ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
nikolici spune:
Deci m ati spart cu triplatul greutatii la 1 an!!!Cine puii mei a zis asta???Ei bine noi nici macar alea 6 kg in plus( fata de cele de la nastere) vehiculate tot pe aici nu le avem si nici nu-mi fac griji!!!
Mama...ce tampenie, ce idiotenie!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
andy_galro spune:
vad ca nu sunt singura la care nu i-a mers browser-ul
...mi-am instalat acum Opera ca sa pot sa va citesc.........ce nu facem noi pt DC...of, of mai, mai![]()
andreea_ada bun venit acasa si sanatate multa
ange mult curaj mami si relaxeaza-te un pic
nerantula
ici lui Gruia
laura, nocom, ramo, elly, nausica, nikole

paula concediu placut si relaxant
triplatul greutatii...hmmm... se pune si la cei mici-mici?? ca atunci am depasit si noi standardul![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
Nerantula spune:
Nikolici, respira, mami

Andy_galro
, nici la mine nu merge forumul cu IE, trebuie sa deschid fiecare pagina intr-o noua fereastra ca sa inaintez ..
babytza spune:
Nici la mine nu mege decat cu mozilla...si ma enerveaza rau
Angelyna sper ca deja esti mai bine 

Noi azi am papat ca purcelul la pranz..adica pe langa legumele cu carnita si iaurtel a mai halit si o banana
Nu de alta, dar a trecut pe langa ea in drum spre cutiutele din bucatarie si s-a gandit el sa nu se strice pana la 5 cand ii faceam piureul de fructe 
Soricelul a descoperit o noua joaca : ii place sa te strige sa il fugaresti
Si fuge de tine dupa ce il sperii si chiuie si urla de fericire ...e mortaaaal ![]()
![]()
![]()
Si inca una : cand mergem pe strada spre parc, pe stradute, eu merg pe strada si Tina pe trotuar. Si ii face piciului BAU cand se vad intre masini ![]()
Moare de ras , la fel cu chiuieli ![]()
Nausica tare rau cu borcanasul ![]()
![]()
![]()
Nerantula tin pumnii sa fiti bine, sa nu mai faca Gruia febra 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
La multi ani LUCA !!!!! Sa fi fericit si iubit, frumos si sanatos, cuminte si papacios !!!! Irina sa iti traisca puiul , sa va aduca numai bucurii !!!!!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze