Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Voi cum reusiti sa le dati bebelusilor bilutele homeopate astfel incat sa le suga? Ca Gruia le inghite direct , nu reusesc sa i le pun sub limba cu lingurita.
Am vorbit cu mosulica, el zice sa mai asteptam pana maine, dupa doza mare 2, sa vedem evolutia. Despre polipi nu a fost impresionat, a zis ca se opereaza mai tarziu.
Uof, ce as vrea sa treaca o data! Pediatra ne-a 'amenintat' cu antibioticele, daca nu cedeaza in 2-3 zile, avem deja 10 zile de tratament pana acum

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange, nu mai fii suparata ]
Nu prea am ce prinde in elastic si sa stii ca agrafa a fost in parul meu si de-acolo a luat-o .

Piersicutza la multi ani Annei pentu ieri, am vrut sa scriu dar am uitat - doar sunt Zoozie. La multi ani tuturor anutzelor, si surorii mele nr. 3 care e si Ana si Maria si n-am sunat-o deloc (am uitat desi ma gandisem cu o zi inainte ca o sa o sun).

Va multumim mult pentru urari si pe aceasta cale vrem sa ne laudam ca azi am mancat biscuitzei, painica goala si painica cu branza, cateva linguri de supa (zeama) - in timp ce linguream ba la mami in farfurie ba la noi, iar cu legumele ne-am jucat pe masa si adineauri am terminat (aproape) portia de iaurt si acum alergam cu un biscuit inmuiat cu iaurt prin toata casa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani
Deea
Harri !!!

Sa va faceti mari si sa ramaneti frumosi la suflet si la trup.

La multi ani Claudia!
... mai intra pe la noi!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Voi cum reusiti sa le dati bebelusilor bilutele homeopate astfel incat sa le suga? Ca Gruia le inghite direct , nu reusesc sa i le pun sub limba cu lingurita.
Am vorbit cu mosulica, el zice sa mai asteptam pana maine, dupa doza mare 2, sa vedem evolutia. Despre polipi nu a fost impresionat, a zis ca se opereaza mai tarziu.
Uof, ce as vrea sa treaca o data! Pediatra ne-a 'amenintat' cu antibioticele, daca nu cedeaza in 2-3 zile, avem deja 10 zile de tratament pana acum

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

I le arunc in gura nici vorba de supt. Si nu trebuie neaparat puse sub limba, mai ales la copii la care absorbtia substantelor se face mai usor. Nu, polipii nu trebuie neaparat operati pot fi tratati si homeopat, sunt una din barierele naturale ale corupului pentru care deobicei homeopatii lupta din rasputeri. Eu iti doresc sanatate

LE: le poti dizolva intr-o lingura de apa si sa i le dai sa le bea daca vrei, important este sa nu atingi lichidul cu ceva metalic adica sa folosesti lingurita din plastic la administrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula eu le dizolv intr-un ml de apa si apoi cu seringa.

Uram si noi cu intarziere:

LA MULTI ANI DEEA SI HARRI.SA CRESTETI MARI<FRUMOSI SI SANATOSI.

RAmo ptr Andutza

LA MULTI ANI CLAU!!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

mi-am luat si eu mozzila..macar asa merge

mi-s suparata pe lucruri generale..cum ar fi lipsa de bani, vine turta si eu sunt..., nesomnul si trezirile aferente si as putea continua dar va intristez si imi aduc aminte de alte cele personale...asa ca uitati niste si multumesc de sprijin

fetele si am bobocimea

300 felicitari pentru progresle piticei in ale mancarii, sa o tineti tot asa

Crina e constipata...face kk precum o oaie...zilnic si cateva bobite (scz de descriere), am apelat la supozitor si asta cu mare tam tam pt ca nu vrea sa stea...in final a facut ceva transpirand la greu...nu ar avea dc sa fir constipata...papa pere, struguri si iaurt...pe mine combinatia asta m-ar face sa stau numai la wc dar ea e rezistenta

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

hai ca sunt varza
Andreea
Harri
sa cresteti mari si frumosi!
Clau ,te mai asteptam pe aici!

Nerantula eu le pun in capacelul de la tub si i le bag in gura. L-am invatat de krantza-krantza si deschide gurita ca o vrabiuta Initial i le dadeam dizolvate dar a prins o aversiune impotriva siropurilor si s-a rezolvat asa

Piersicutza e doar pentru bebelusi la baby-spa si da, e scump. Dar astea sunt preturile peste tot , din pacate.

Eu inca nu am impachetat nimic, am adormit cupilu si ma pun pe treaba.
Intrebare: nu pot lua apa nici pt bebe in avion? Daca iau un iaurt n geanta de mana oare ma pun sa il arunc??

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Angelynna si
Capul sus mami, toate trec!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Nerantula, Piersicutza multumesc pentru informatii. O sa mergem maine sa vedem ce si cum. Intr-adevar preturile sunt cam mari, ca de altfel toate la noi...
Angelynna, te -am, mamico! Si-ti oferim si un mare buchet de !!! Nu mai fi suparata, incearca sa te odihnesti... cam la fel eram si eu ieri... Trimite-l pe tati la plimbare cu Crinuta si stai acasa si odihneste-te sau fa ceva ce-ti place... suntem alaturi de tine.
-am si pe Crinuta cea frumoasa! sa nu mai fie constipata!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Nerantula eu le pun in capacelul de la tub si i le bag in gura. L-am invatat de krantza-krantza si deschide gurita ca o vrabiuta Initial i le dadeam dizolvate dar a prins o aversiune impotriva siropurilor si s-a rezolvat asa

Paula, nu e problema de bagat in gura, ca deschide guritza chiar daca i le dau in lingurita, insa nu ma lasa sa i le pun sub limba, iar pe limba le inghite imediat. Mosulet a zis sa nu i le dizolv in apa.

Mergi la inceput