Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, multumim . Ce m-ai distrat cu "formele" Carlei . Intr-adevar, toata lumea imi spune ca e grasunica si ca are pulpite, desi nu a atins 10 kg inca. Ea si-a triplat insa greutatea avuta la nastere, cele 2900 g, la 1 an avea 9450.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am fost la doctor .. nu a ajuns la plamani, nici la urechi, insa are polipi si din cauza asta mucii nu coboara si nici nu se aspira bine, ca sunt obturate caile
Dimineata a facut o febra usoara (de ieri de la 2 nu i-am mai dat nurofen), tusea a devenit productiva si mucii au mai inceput sa curga, deci sunt ceva schimbari de ieri, in sensul agravarii simptomelor, asa cum spunea Paula. Si iar nu vrea sa manance. Si sta numai lipit de mine.
Imi mai poate confirma cineva ca la inceputul tratamentului homeopat se pot agrava simptomele? Mosulica nu mi-a zis asta ..

Anca, nu vrei sa incerci o crema dermato-cosmetica pana la cortizon? Stii ca asta da dependenta, rezolva pe moment, insa pe termen lung agraveaza...La noi a mers bine Exomega, de la A-derma.

Elly, intr-adevar Gruia a mers la piscina la Baby-Spa, ca si Mihnea, si i-a placut (si mie ), insa pe vara am intrerupt, in principal din cauza de bani, dar si fiindca am tot fost plecati.
Paula, din octombrie cred ca reluam .. trebuie sa fac presiuni la tati

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula eu iti confirm ca se agraveaza. Cred ca in afara de andy p sunt cea mai veche dintre fetele de aici care foloseste remedii homeopate. Dar la fel de bine iti spun ca mosulica al tau ar putea sa iti recomande si pentru polipi ceva si ca ar fi bine sa ii spui, inclusiv despre agravare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moooama de 4 ore ma chinui cu forum-ul..... Am deschis cu altceva ca nu mai mergea deloc

Andreea bine ati ajuns acasa !!!! Multa sanatate printesei , sa nu mai ajungeti la spital

Ramo bine ca ai vazut-o la timp pe Anda cu agrafa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ne-a trecut tot! (mai putin candidoza desigur dar la aia lucram. In seara asta vreau sa recoltez niste pipi sa duc la analize maine dimineata, n-am folosit in viata mea punga de recoltare. Any tricks?

edit: vorbeati de greutate triplata: pai Anda avea exact 8100 acum o saptamana jumate in conditiile in care slabise vizibil. Ei bine asta inseamna fix triplu fata de 2720. Dar nu cred ca se pune la asa o greutate mica nu?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Deci mooor de nervi,m-am chinuit cu forumul,pana la urma merge da'numa cu mozzila

Andreea multa sanatate va doresc si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva

Nerantula la fel ca Muuh iti spun si eu,din experienta mea de ani de zile cu homeopatele,simptomele la inceput se agraveaza...ai rabdare

Anca imi pare rau ca aveti DA

Elly,super la inot.

PAula concediu placut si spor la bagaje

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andreea-Maria pui de _Irina si Harri Alexandru pui Cristineescu

Clau_geo, sa fii fericita alaturi de familia ta

La multe lunite Anda de Ramo, Efe de ege

Paula Laura zbor placut si vacanta la fel de placuta

Am vazut poze cu doi bobocei David si Maria, ii am pe amandoi caci sunt ffff frumosi

Anamona bine ati venit de la munte, felicitari pentru progresele lui Theea

300 am Anda, nu ar fi bine sa folosesti elastic de par in loc de clips? Parca e ceva mai safe sau lasa-I parul asa cum e. Crina nu suporta ceva in par, i-am pus o singura data si nu si-a dat seama in schimb cand la gasit direct in gura . Speram sa nu mai ai parte de experiente de genul acesta

Andreea_ada bine ati revenit acasa , multa sanatate lui Maia, sa dea DD sa nu mai ajungeti acolo. Tie o groaza de ici si

am citit mai pe diagonala si imi cer scuze daca am ratat ceva, dar am o durere de cap ingrozitoare si la fel de rau sunt foarte nervoasa , plus ca merge netul precum melcul , of of of mai mai mai

Sper ca ati avut o noapte buna mamicile cu boboceii care nu vor sa doarma

Multa sanatate puiutilor bonaviori

Azi noapte a venit tati cu multe jucarii si normal ca s-a trezit …uite asa ne-am petrecut cam 2 ore treze….fff greu a adormit

Crina arata cu degetul ochii, nasul, uneori si gura. Nu arata persoane

Ma chinui de nu stiu cand sa trimit mesajul asta, l-am salvat si in sfarsit se pare ca merge

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

Voiam sa va intreb daca si-a dus cineva copilul la cursuri de inot. Ca m-am gandit sa o duc pe Bianca si m-ar interesa niste pareri.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Elly si noi mergem cu Anna la inot si ii place foarte mult. Apa e mana la piept pentru noi asa ca nu trebuie sa stii sa inoti (zic eu). Dar am citit cat costa acolo si mi se pare foarte scump. Macar e bazin special pentru copii, sti daca si cat de des se curatza?
La noi lectia dureaza 30min, timp in care inoata sustinuti de parinti, se scufunda, se joaca cu tot felul, ii punem pe margine pe o saltelutza in fund si apoi ii chemam spre noi astfel incat sa para ca sar in apa, evident ca atunci cand isi dau drumul ii prinzi, dar sa aibe senzatia de sarit in apa. Ii pune sa se traga de marginea bazinului in sus. Uneori se pune o saltelutza in mijloc, tot bebeii pe margine sustinutzi de parinti si se fac valuri si invartim salteaua si ei se distreaza. Si tot felul de jocuri, cert e ca Annei ii place si da din picioare in apa si rade.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

anca imi pare tare rau de dermatita Carlei. Mi se par cam multe medicamente, dar mai bine nu zic nimic ca nu ma pricep.
Doar ca aici medicii sunt cumva mai naturisti si nu prescriu multe medicamente, deseori m-am dus cu o problema si m-am intors cu mana goala dar linistita. Pupici multi Carlei sa-i treaca repede.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Anamona, cum povesteam zilele trecute, am vazut mai demult intr-o emisiune ca aratatul cu degetul este primul semn de folosire constienta a limbajului. Prin urmare, eu m-am bucurat f f tare cind Ania a inceput sa arate cu degetul.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput