Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Voiam sa va intreb daca si-a dus cineva copilul la cursuri de inot. Ca m-am gandit sa o duc pe Bianca si m-ar interesa niste pareri.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

sa va fie de bine cafeaua!

anamona si daria arata cu degetul tot ce o fascineaza din jurul ei, afara sau in casa. Arata cu degetul biberonul si spune Aaaa-pa cand vrea sa bea apa sau catre vre-o jucarie de-a lui Matei cand vrea sa se joace cu ea. Vorba Mirunei, de ce sa vrei sa o dezveti de acest lucru? Va renunta ea singura la acest fel de comunicare cand va invata sa vorbeasca.

CLAU_GEO

elly din cate imi aduc eu aminte parca baby_boy il ducea pe Raducu la inot dar mai sunt si alti bobocei care merg la cursuri insa nu imi amintesc exact cine...

piersicutza nu cred ca exista bebe la care pufuletii sa nu aiba un succes enorm!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

buna ziua la toata lumea(pici si mamici)
va scriem in sfarsit de acasa , dupa o lunga calatorie de care nu vreau sa-mi amintesc
vreau sa multumesc tuturor pt gandurile bune,ramona mi le-a transmis,au contat enorm in momentele in care eram cu moralul la pamant
maia e bine acum , inca pe tratament,dar bine
revin,tre sa ma ocup de pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Uff, bine ati revenit acasa Andreea_ada!!!! Multi pupici pentru toata perioada urata!!!

Va doresc din suflet sa nu mai ajungeti niciodata in spital!!!!!! (doar pentru nasteri aveti verde!)

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Andreea, bine ati venit acasa! Multa sanatate Maiei!!! Sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva!
Nocom multumesc!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna,

Noi plecam maine, azi fac bagaje si ma organizez!

Piolica Mihnea nu pofteste suzi, decat sa se joace cu ea. Isi suge degetelul mai degraba
Nerantula dupa ce ma intorc din concediu vreau sa il dau din nou la inot. Voi ati reinceput?
Elly Mihnea si Gruia au fost la inot la Baby Spa (babyspa.ro) Eu considera ca l-a ajutat foarte mult. Am oprit pe timpul verii ca avea o tuse pacatoasa careia nu ii mai veneam de hac si pentru ca am tot fost plecati la mare. Da r categoric reiau. Chiar doctora mi-a recomandat sa merg pt ca Mihena are un ritm alert de crestere si inotul in ajuta sa se dezvolte armonios

In rest... ma tot gandesc ce bagaje sa iau

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Paula-Laura, multumesc pentru raspuns. Si noi tot la Baby Spa ne-am gandit, de fapt ne-a recomandat cineva. Am sunat aseara acolo si maine ne ducem sa vedem cum e si sa facem un abonament. Inotul mi se pare un sport foarte complex si care ajuta la o dezvoltare armonioasa. Vom opta pentru sedinte individuale, ca am vazut ca la cele de grup copiii trebuie insotiti de parinti in apa si eu cum nu stiu sa inot... Cum s-a comportat la prima sedinta?

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cat e sedinta individuala la babyspa.ro? L-as duce si eu pe Edi.
Edit: la babyspa nu la babyspa.ro
Edit2: am vazut

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Giulianna, am vazut pe site ca abonamentul lunar (1 sedinta/saptamana) e de 750 RON dupa-amiaza si 550 RON dimineata.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nausica, eu zic ca Ania a triplat greutatea. Cum s a nascut cu 3400 ar trebui la 1 an sa aiba 10200 si ea are la nici 11 luni 9700, super evolutia! Poate pana la 1 an mai ia o suta-doua de gr, chiar daca nu, alea 500 de grame sunt peanuts, asta nu inseamna ca nu a triplat.
Fi miu, nascut cu 3650 trebuia sa aiba la 1 an 10950 ca sa tripleze, are 11 kg, deci...a triplat, daaaaar...daca avea numai 10500, as fi considerat, oricum, ca a intrat in "norma". dr Herdea va fI de acord cu mine, cred.

Ancule, va pup, am intrat si eu scurt pe net cu modemul sa va vad, avem numai 3 minute dispo ramase dar mi au ajuns sa vad ce frumoase sunteti...o sa ma extaziez pe privat dar vroiam doar sa zic asa doua vorbe, macar. Carla e crescut mult, are si "forme", arata fff bine, o domnisoara. Si tu arati excelent!

vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput