Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo ce patanie,tre sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie si ,si atunci se intampla tot felul de porcarii,ma bucur ca nu s-a intmaplat nimik si ai putut scoate agrafa mamica mai 'odihnita'

Nerantula voiam sa-ti zic ca si medicul nostru homeopat ne mai da in pliculete bobite,asta in ideea sa nu cumperi tot tubul,ne da fix cat trebuie ptr tratament,sau ne mai face dilutii si sper ca sunteti mai bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona aratatul cu degetul este unul dintre semnele ca totul este ok cu copilul cum sa o dezveti de asa ceva? No way. Prietena mea al carei baiat este diagnosticat cu Asperger spunea tot timpul ca asteapta cu nerabdare ziua in care va arata si el catre ceva spontan, ziua a venit dupa ani de zile de terapie ABA. Cat despre frig eu ii imbrac ca pe mine, daca se agita le dau un strat jos, Alexei spune cand ii e frig, Dimitri ia o tenta violacee la gura si atunci stiu ca trebuie sa iau masuri.
anca la noi dermatita atopica s-a atenuat de cand folosim produse cosmetice bio. La Dimitri era intinsa pe piept, un picior si pe barbie. Intre timp am inceput si un tratament homeopat care i-a mers bine. Eu cred insa ca si cosmeticele bio au avut un mare aport la asta. Gasesti pe net tot felul de firme care livreaza acasa, eu am avut tot felul de marci, sunt multumita de majoritatea, am tinut cont sa fie bio/organice/eco a nu se confunda cu naturale de la plafar ca si alea au minuni in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona, mergem azi la doctor sa il mai asculte la plamani, sa se uite in gat si la urechiuse. De dimineata a facut iar usoara febra , insa tusea se aude chiar urat, iar mucii nu mai spun cum clipocesc in sinusuri
Insa de dimineata a mancat iar un iaurt cu cereale (eu ii dau Milupa 7-corn, sunt acceptate foarte bine si mi se pare ca cele mai complet, nutritiv vorbind).

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata

Vin si eu cu intarziere si urez tuturor Mariilor La mult ani si tot ce-si doresc sa devina realitate!!!

La multi ani tututor care au mai implinit un anisor zilele acestea

Am mai citit din urma, am vazut poze cu protagoniste si protagonisti superbi, mai ales Carla de Anca si Karinutza de Nikolici , la ele m-a frapat parul lung pe care-l au, dar nu numai ele, ah si Cipanu in ruccsac la concert e superba.

Noi am fost putin bolnavioare, s-a nimerit sa fie tocmai duminica si am fost la spital cu Anna ca tusea cam ciudat. Medicul a zis ca e un virus inofensiv si nu ne-a dat absolut nimic. Nici pentru nas nici pentru gat, ne-a spus ca organismul isi face treaba bine si nu e nevoie de nimic. In 2 zile a trecut, a mai tusit putin dar nu asa rau.

Noutati la noi ar fi ca Anna a inceput sa tot vorbeasca pe limba ei si e foarte incantata de asta, mai ales cand o imitam si noi. Si noaptea cand se trezeste isi repete cuvintele stiute numai de ea.

Babymom cu intarziere raspund si eu la sondajul tau, Anna suge mai rar ziua, dar din ambii sani, nu are rabdare sa suga mai mult de 3 minute din unul. Nu cere ea dar cand e la cresa si o iau de acolo, cand ajungem acasa atunci chiar cere. Are un marait anume prin care imi da de inteles sa nu mai astept si sa mergem odata in pat si sa-i dau. Cand ajungem in pat unde stie ca primeste, incepe si se joaca cu mine parca sa ne imprietenim sau sa-mi arate ce mult i-am lipsit si apoi suge cu nesatz. Iar noaptea suge de 2 ori dar eu zic ca nu am mult lapte, totusi ea se linisteste si adoarme imediat la loc.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Babymom mai intrebasei de mame care au bebei ce nu mananca. Si Anna a fost asa cateva zile in care nu a baut decat lapte si cateva linguritze de iaurt sau cereale. La cresa cand am dat-o le-am spus ca nu a mancat zilele de dinainte si cand am luat-o mi-au spus ca nu a observat nimic special la ea si ca a mancat foarte bine. Noroc ca mananca acolo ca acasa nu se omoara ea cu mancatul. Am mai observat la Anna ca daca-i dau sa manance cand suntem afara la plimbare mananca mai bine decat acasa unde numai cu carti o pot pacali. Da, e mare cititoare. Daca o las pe jos cu carti in jurul ei, sta singura si jumatate de ora si rasfoieste tot si de foame mai si mananca din cotorul lor din cand in cand .

Babytza am primit si eu pachet de la mama si in el ghici ce era? PUFULETI . Am testat-o pe Anna cu ei si a fost prima oara cand a poftit la ceva. Nici nu puteam sa scot unul sa-l duc la gura ca poftea si ea si dupa ce primea, il infunda cu pumnul in guritza de ziceai ca i-l fura cineva din mana , un succes enorm. Acum am concurenta si nu mai pot manca singura o punga intreaga.

Am murit de ras cum se joaca David cucu-bau singur. A vazut si sotzul meu si a spus: ce frumos se joaca ei intre ei, vezi, de-aia e bine sa nu fie singurul copil la parinti.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu
am inchidere de luna, n-am citit nimic, nu stiu ce-ati mai facut....
pasarelele ciripescnoaptea e frumoasa, luna plina.

la multi ani, clau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Multam de cafea Nocom

Ramo sunt mai multe feluri cereale cu musli. E posibil sa fi fost ale mele fara bucatele de fructe

piersicuta si voi la spital ? Uoooof , muuulta sanatate

Nerantula bafta la dr ! Sa nu fie nimik la plamani

La multi ani Clau !!!!! Multa sanatate , fericire , noroc si iubire !!! Sa ai o zi minunata !!!!

La multi ani Hari !!!! Sa fi sanatos si papacios, norocos si frumos, iubit si fericit !!! Sa iti traiasca puiul Cristina ,sa va bucurati alaturi de el o viata intreaga !!!!

La multi ani Andreea !!!! Sa fi iubita si fericita, sanatoasa , frumoasa si norocoasa !!! Sa iti traiasca printesa Irina !!!

La multe lunite Anda de Ramo, Efe de ege !!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Neata si de la noi,
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei - Andreea Maria pui de Irina si Harri Alexandru pui de Cristineescu ! Sa cresteti sanatosi si norocosi!
LA MULTI ANI Clau_geo, sa ai parte in viata numai de bucurii si de clipe frumoase, alaturi de cei dragi!!!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti intr-o zi de 10 - Anda Teodora pui de 300 si Efe pui de ege!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Angelynna, Andy_p, Babytza !!!
Nocom multumim pentru
Azi noapte a fost mult mai bine. Bianca s-a trezit doar de 2 ori si numai pentru tzitzi.
Babytza, ce frumos le sta puilor... Ce norocos e David... mereu inconjurat de fete frumose...
Ramona, bine ca nu s-a intamplat nimic cu Anda, trebuie sa fii mereu cu ochii pe ei... Bianca intr-o zi a bagat in gura chestia aia cu clestisor de la lantul de suzeta care se prinde de hainute... si i s-a intepenit in gura... eram cu mama, care intrase rau de tot in panica, Bianca se speriase si incepuse sa tipe... noroc ca eu am ramas calma si usor-usor am reusit sa-i scot ala din gura... dar deja ma trecusera toate caldurile...
Nerantula multa sanatate pentru Gruia!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Referitor la aratatul cu degetul, si Bianca mi-a aratat de vreo 2 ori in parc cate un caine cu degetul. Iar aseara i-am fiert un ou si i-am dat galbenusul sa-l manance ca atare, ii rupeam cate o bucatica si ii bagam in gura. Dupa ce a terminat, mi-am curatat si eu un ou ca sa mananc si, in timp ce mancam din galbenus, Bianca a inceput sa arate cu degetul spre galbenus si sa tipe...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput