Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nu imi dau seama de ce se intarzie cu votatul la concurs, de la inceputul lunii septembrie era vb sa inceapa acus nu mai stiu nik...

Nu sta la termometru...sta si mai greu la supozitor...stiu ca nu e o solutie buna dar nici nu vreau sa dea in cine stie ce boala

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi.Am avut o noapte alba..de la 1 la 5 ,Alexia a marait intr-una,a trebuit sa o tot sisilesc,sunt zombi

Ange incearca ceai de musetel,suc de portocale,de pere,piersici si sa va treaca repede.

Carla cred ca venim sa va tinem companie,ca avd ca va luam pe urme.

Anca cum e Carla?

Nocom eu beau tot ce ai pus acolo si nici asa nu cred ca ma trezesc

LA MULTI ANI LUCA!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

laura, io ma bucur...ca "solidarizati"....dar voi ce parere aveti?
angelyna, nu ma pricep pre atare...dar io am auzit doar de kaka moale de la dintisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Salve

Karina nu mai doarme bine de ceva zile bune, se trezeste non stop, ma suge de mi-au sarit capacele, plus ca de 2 zile se trezeste in noapte plina si urla, o ia din somn, azinoapte la 4 nu stiam cum sa o calmez, era un planset disperat cu sughitzuri era terifiata.Am aprins lumina, am cautat o de toate cele, i am cantat ce mi a venit la gura si s-a calmat cu greu intr-un final.Dar tare naspa experientza, visam cand a inceput sa planga si am confundat realitatea cu visul...pana sa-mi dau seama ce se intampla.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

luca de musette LA MULTI ANI DRAGULE!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS, FERICIT SI FRUMOS!!!
Irina sa ti traiasca baiatul cel mare de acum!!!

Mergi la inceput

angelynacat i ai dat Crinei Lass baby???Eu stiu ca dupa 3-4 zile isi face efectul.Sper sa treaca pb si sa fie bine fetitza la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nikolici...poate viseaza urat...
sau poate de la dinti.
sau poate face misto de tine....
ca sasha de mine
glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ratonelule nu ma laud mama ca me-am trezit devreme, din contra, ne-am trezit bine adica la 8 jumate! Si am intrat repede sa-ti tin tie de urat ca am vazut ca stateai singurica...

ange mutumim, suntem bine. Azi noapte pe la 3 a inceput matza sa se foiasca, sa se intoarca de pe o parte pe alta sa se maraie. Eu obosita moarta am zis ca nu ma duc s-o iau din patut, daca are chef de joaca sa se joace nene, dar nu cu mine.. Dar dupa 20 de minute de foit si invartit mi-am dta seama ca de fapt nu era treaza ci numai agitata. Asa ca m-am dus s-o iau in brate s-o linistesc, si....SURPRIZA!!!! Era saraca uda toata pe la brau, ii iesise pisu din pamoers si era uda si rece!!! Offf, am schimbat-o si a adormit saraca repede la loc, dupa un bibe de lapte off course. dar totusi ea saracutza avea un disconfort si eu credeam ca iar se joaca cu nervii mei!! Of Of, ce mama!!!

andy.p off imi pare rau ca ati avut noapte alba, eu nu stiu ce-i cu bebici astia de fac asa...daca vrei trimit o cana maaaare de cafea pana la tine!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Asssaa si sa fac si eu un sondaj de opinie.Ce scutece folositi?

Deoarece Pampers m-au dezamagit foarte rau, mai ales ultimul pachet care era lipit tot aproape, trebuia sa l dezlipesc cu ceva forta ca sa l pun, am hotarat sa incerc si alte scutece .Asa ca voi testa toata piata de scutece, sa vad si eu diferentza versus calitate-pretz.
Am inceput cu ce a fost mai ieftin in hypermarket, Happy si la primul scutec deja pus verdictul este bearc, zici ca este hartie creponata.Horrible si am luat si pachet mare....dar simt ca sunt aproape de scutecul ideal si nu ma las pana nu le incerc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nokolici mie imi suna a eruptie dentara ce zici tu acolo.....

Sti ca povesteai tu saptamanile trecute ca puiutza plange la baie si nu mai vrea nimic. Atunci incercam sa-mi dau cu parearea tot felul de prostii, acum insa o experimentam si noi, nu plange de la inceput sta frumos se joaca dar cand tre sa o ridic in picioare sa o clatesc se pune pe un urlat de parca o bat!!! si la fel.. nu s-a speriat nu a cazut, nu s-a fript niciodata... sau ce mai incercacm eu sa-ti sugerez atunci...

Daria azi dimineata s-a trezit cu muci, si cam stranuta.. sper sa se opreasca la asta si sa nu evolueze raceala. Am bagat repede un oscilococcinum si pana maine o sa-i tot dau...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput