Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 11
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Neatza, o si un ![]() Este cosntipata cam de 1 saptamana...mai naspa e ca se chinuie cand face kk, nu as vrea sa dea in cine stie ce...rezolv pe parcurs cu supozitoare de Crina Alexandra ![]() Crinul Meu Atat de mare suntParticipam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam ![]() PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul ![]() |
Ange fa-i un compot de prune.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
Nocom spune:
nikolici eu zic ca nu-i o idee buna sa incerci atatea marci de scutece pe fundul K, ai toate sansele sa se irite la fundic de la atatea schimbari!!! Noi folosim tot pampers, Daria nu s-a inrosit nici macar o data la fundic, DAR, este enervant gelul ala care ramane mereu pe pielea ei si mai nou ii tot iese si pipi si caca din el, desi avem 9 kg si folosim nr 4 de la 7-20 kg! Deci problema sunt ei!!!! Am auzit fetele pe aici ca folosesc si chiar le place LIBERO si BABY LOVE. Eu nu am inecrcat altceva in afra de pampers, dra poate ar trebui!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
nocom nu mai zic ca s-a iritat de 2 zile, dar tzin iritatia sub control cu creme...cred ca asta a fost decisiva sa schimb firma.Si eu doar Pampers am folosit...dar nu mai putem colabora
.
Zici ca s-au prostit rau de tot..mai ales gelul , cred ca ala a iritat o pe micutza.
O sa iau si eu libero sau babylove, daca o sa gasesc.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si legat de baitza, noi nu mai plangem la baie, a inceput sa ne placa din nou.
Cu plansul-zbierat seara si eu cred ca e o maselutza a carei punct ii vad si mai si baleste la greu...sa iasa odata sa mi lase in puii mei in pace fetitza![]()
nikolici spune:
Vreau si eu incaltaminte pt K si nu gasesc numarul, sincera nici nu stiu exact ce ar trebui sa ii iau...cu talonet pe glezna, sau fara...numar nu mai zic ca nu prea se gaseste.Any sugestions?
Nocom spune:
giuli Hai ca te-am prins! Sper....
Ia zi-mi si mie ce ii dai lui Edi sa pape seara, si la ce ora? Ca stiu ca iedutzu doarme fara sa se trezeasca si am vrea si noi.....
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
nikolici ai incercat magazinul de care va spuneam saptamana trecuta? Ala din carefour feeria? Acolo incaltamintea este din piele interior si exterior, cu talonete si la prteuri bune!!
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
tzitziri spune:
LA multi ani Luca, multa sanatate si multi ani fericiti alaturi de parintii tai!
Nikolici, si David a avut o saptamana in care se tot trezea pe la 3-4-5 in plansete si suspine.Si dupa ce se potolea avea chef de plimbat prin casa si de jucat.Din fericire criza a plecat cum a venit, fara nici o explicatie.Nu a fost de la dinti...
Si de Pampers lipiciosi am citit de curand pe un blog de o mamica ce a avut aceleasi probleme si a sunat la numarul de pe pachet si i s-a dat un pachet nou si bun inapoi in locul celui defect.Nu stiu daca e o solutie, dar macar iti mai recuperezi din bani...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nocom spune:
LA MULTI ANI!!!!!

LUCA

mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
elly_16 spune:

LA MULTI ANI Luca Nicolae pui de Musettepink
!!! Sa cresti sanatos, norocos, iubit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata!!!
Angelynna cum mai esti? Sper ca bine!
-ici multi. Si eu stiu ca Lass Baby isi face efectul dupa vreo 2-3 zile... deh e din plante...
Mie chiar nu-mi pasa daca isi tripleaza greutatea la 1 an. Atata timp cat buburuza mea e sanatoasa si vioaie, eu sunt multumita.![]()
Nerantula, cum merge cu tratamentul homeopat?
Babytza, soricelul chiar face progrese in fiecare zi! Si ce mai papa el acolo... si legume si fructe si carne si iaurt... wow... deja ma roade invidia
... sa o tina tot asa. Cand iti vezi copiii cum se joaca, cred ca esti happiest mommy 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca

si un 
de 

..inca nu a inceput concursul