Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Deci am sunat la PG reclamatii...mi s a preluat si o s ama contacteze careva...cica sa tzin si 2 scutece si ambalajul pt analize.
Gata m am enervat pe ziua de azi...ma duc sa fac curatzenie!!![]()
Thx Tzitziri pt hint!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
elly_16 spune:
Si Bianca s-a trezit azi-noapte din 2 in 2 ore, dar numai pentru tzitzi. M-am chinuit cam o ora jumate sa o culc si pana la urma a dormit cu mine, se mai trezea plangand, dar puneam mana pe ea si se linistea... probabil viseaza si ei urat... nu stiu ce sa zic...
Nocom, si noi am avut probleme cu baita, urla cand o bagam in cada, dar acum ii place, a tinut-o episodul ala vreo 10-15 zile.
-ici pentru Daria sa nu mai planga la baita
Nikolici, noi folosim Libero de vreo 6 luni. Si nici nu ma gandesc sa le schimb, sunt foarte multumita, cica sunt mai groase decat celelalte scutece, nu stiam, am citit aici pe forum, chiar nu mai stiu daca celelalte marci de scutece sunt mai subtiri, de cand nu le-am mai folosit... Am folosit inainte si Pampers si Huggies, dar nu am fost multumita. De la Pampers s-a iritat, iar la Huggies iesea mereu kk pe langa scutec. Iar Happy... brrr... am avut vreo 3 bucati primite la maternitate impreuna cu alte materiale promotionale... doar una am folosit-o... restul... la gunoi...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
angelynna82 spune:
Multam de sugestii refeitor la kk, i-am facut compot de prune..apoi daca nu isi face efectul bagam musetel
ici multi pt sfaturi
Legat de trezitri…nu o fi vreun puseu????
Nikolici
de aseara i-am dat Lass Baby 3ml……astept sa vad ce si cum. Folosesc in continuare Pampers, am luat si Happy dar mi se par cam groase...Libero din cate am inteles este bun
Nocom nu iti face probleme de constiinta pt pitica, se mai intampla 
Giulianna, Andy.p 
Elly multumim de intrebare, sunt mai bine, acum imi ocup timpul su spalat de rufe
si sa vad ce fac de mancare 
Probleme cu baita nu avem…doarcand o scot afara
, triplarea greutatii de la nastere…s-a nascut cu 3.400g, a mai scazut in spital cam 200g, ultima oara avea 10kg la 10 luni…deci pana intr-un an cred ca si-a va tripla 
revin..ma duc la smotru
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
anca81 spune:
Nikolici, incearca direct Libero, la Pampers urasc si eu banda de aloe. Dar cica astea noi Premium Care n-au aloe
.
Kiki sa doarma mai bine la noapte.
Andy, Carla e binisor, dar o tine tot in figuri cu laptele. De la Milumil s-a balonat si a facut diaree, Nan Junior am incercat sa-i dau azi si l-a refuzat, chiar nu stiu ce sa-i iau. Mamidestefan, pana la urma ce laptic i-ai dat Izabellei? Stiu ca si tu ai trecut printr-o situatie similara cu printesa ta.
Noptile la noi sunt cosmar, toate, acelasi ritm infect de 10-20 de treziri/noapte. Practic se rezolva repede - scanceste, ii dau suzeta, adoarme inapoi iar intre 4-6 bea lapte. Nu stiu insa de ce atatea treziri, efectiv disper.
Angelynna, incearca sa-i dai smochine, pere si prune. Am vazut smochine proaspete in Real. Lass Baby da-i dimineata si seara cate 3 ml, parca asa scrie in prospect. Nu isi face efectul imediat dar la noi a functionat de fiecare data.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
anca81 spune:
Sunt super nervoasa, am fost de dimineata la un laborator sa-mi fac analize, cu trimitere de la medicul de familie, totul in regula numai ca din lipsa de fonduri cica nu se pot face gratuit. Si nici nu sunt sanse de gratuitati ... anul acesta. Pai la ce puii mei mai platim contributii la CAS 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
elly_16 spune:
Angelynna, pai asa ne-a fost vorba? smotru si mancare?![]()

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
CosmyB. spune:
Babytza mamaaa cate a papat soricelul 
vezi daca s-a vazut cu printesa
i-a revenit pofta de mancare si inca ce pofta 

Am uitat si papusa ciunga?!
mama denaturata ce sunt
Nu mai trimite pantofiorii, are mandra incaltari destule! 
Nikole si Maya a facut la fel azi-noapte, eu dau vina pe dintisori si la voi cred ca la fel. Ea n-a facut nicodata asa, m-am speriat cand am vazut ca nu o pot potoli
Despre incaltaminte: trebuie sa fie mai inalta si sa aiba taloneta, preferabil piele macar inauntru. Si cred ca gasesti marimea ei, 18 i-ar fi numai bun. Daca vrei iti da cuscra pantofii matzei mele ca i-a uitat la soricel
numai posibil sa-i fie mari Karinutzei si nu sunt in cea mai buna stare
am fetele!
Nocom
am fata obosita!
Ange mama ce-ai patit?? Uite aici un buchet de 

sa-ti treaca supararea de ieri 

despre constipatie vad ca ti-au sugerat fetele destul. Poate s-a constipat de la altceva, nu de la alimente vreau sa zic. Poate ii dai cumva Fe? sau vreun siropel i-a cauzat asta.
Eva si noi avem numai 4 dinti la 1 an
iesiti la 6 luni jumate!!! De 5 luni pauzaaaaa totala, dar vad ca acum se pregatesc incisivii laterali de sus.
LA MULTI ANI LUCA!!!! Sa cresti mare si cuminte! 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
300 spune:
La multi ani Luca
Musette, o zi frumoasa va dorim 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CosmyB. spune:
Fetelor de Lumi si puii ei stie cineva ceva?
Nerantula multa sanatate lui Gruia! M-ai dat pe spate cu greutatea lui din ultima luna, e mega ok, auzi 500 de g!!
Cred ca mananca fara sa stii
ori laptele tau e f gras. Super oricum! Maya stagneaza de vreo 2 luni si nici cu mancarea nu se omoara. 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
300 spune:
Nausica, am trecut si eu printr-o greva asemnatoare si am adoptat solutia mancarii deghizate in borcanel - functioneaza destul de mult timp. Eu m incercat si in borcane cu eticheta luata si a mers.
Eu deocamdata vreau sa o obisnuiesc sa manance la masa si folosesc farfurii de-ale noastre si mancare cu forma de oameni mari, dar tentatia e maaare sa pun iar in borcanse, macar si pentru faptul ca mancarea ramane mare parte acolo in loc sa aterizeze pe masa. In plus manutzele de Anda incap mai greu in borcan desi e superhaioasa cum matura ea peretele borcanului in dorinta de a apuca mult maclavais in pumn. Pofta buna in continuare!
Ange, sucul de morcovi e un remediu foarte bun in constipatie. De asemenea, daca ai niste biotics baby prin casa nu are cum sa-i faca rau
. Sper ca te simti mai bine azi ca daca nu vin si-ti sparg butoiul.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...