Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 13
CosmyB. spune:
Anca super naspa cu analizele
La noi totul e posibil din pacate
Oare la copii se mai fac gratuit?? As vrea sa-i fac si eu matzei.
Cuscra ce frumos se joaca piciul cu Tina
e super sa-i vezi cum se joaca impreuna 

Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Salve Dar tare naspa experientza, visam cand a inceput sa planga si am confundat realitatea cu visul...pana sa-mi dau seama ce se intampla. Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Imi pare tare rau sa aud ca nu sunteti bine. Poate plange de la burta, aciditate la stomac (reflux), dinti, ureche, afte (poate durea si daca nu sunt vizibile). Sau poate amorteste? Nu stiu daca ar plange asa de des de la vise urate... Cand mi s-a intamplat am ajuns sa-i pun si solutie auriculara ca mi se parea ca isi duce mana la urechi (dar ea face asa si la...somn!). Nu-ti mai spun ca am aflat pe urma citind despre candida ca se trezesc noaptea de mancarime si arsura si ei parea sa-i fi trecut cand se intamplau toate astea - imi venea sa urlu iti dais eama... Multa sanatate si pupici pisicutzei!
edit: am vazut, va creste o masea

mey si eu am ptit cu urlete la baie si refuz sa sada in cada. Mi s-a intamplat la mama (e o jucarie acolo care trebuie umpluta cu apa si e lipita la nivelul de sus al cazii)... dar se purta ca si cum ar fi ingrozita s-o las in casa. Anjunsi acasa in 2-3 zile a fost ok, cu multa grija din partea mea si a lui tati - i-m facut cateva baitze foarte duioase casa zic asa.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nicole io folosesc Libero si pot sa-ti dau o mostra sa le testezi. Indiferent ca sunt putin mai groase ca pamepers mie mi se pare ca tin locul mai uscat si nu iese pe-afara pisu. Plus ca textura e mai bumbacioasa.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Cosmy, nu cred ca pentru copii sunt gratuite, stiu ca sora mea a platit acum pentru nepoata mea 45 ron pentru un coproparazitologic si un exudat solicitate de gradinita 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
andreutac spune:
Hello!
Nicole, noi folosim de cateva zile Libero si sunt foarte multumita de ele. De la Pampers Eva s-a ales cu o iritatie foarte urata, Huggies nu m-au incantat prea tare, Happy nu mi-au placut de nicio culoare. Eu o sa mai incerc si Babylove, care se gasesc in magazinele DM. Despre incaltaminte, noi am ales sa luam cu taloneta si sa-i tina glezna cumva. Dupa indelungi cautari, caci poarta nr. 18, care este cap de serie inteleg si se gaseste foarte greu, am reusit sa gasim niste pantofiori de toamna, foarte simpatici, cu taloneta, din piele, captusiti cu piele la 90 ron. Acum, sper ca dupa ghetutele/cizmulitele de iarna sa nu mai alerg atat, avand in vedere ca o sa-i iau nr. 19.
Angelynna, noi cand am avut primul episod de constipatie severa am rezolvat cu Lass Baby si cumva din alimentatie. Cateva zile la rand a mancat combinatia de mar+para+pruna si a dat rezultate. De curand, am incercat sa-i administrez Calciu Pharco, i-am dat numai o doza care a constipat-o imediat. Norocul nostru a fost ca mancase o combinatie ca lumea de fructe, iar o doza de Lass baby a ajutat-o repede.
ici si sper sa rezolvati cat mai repede problema.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
300 spune:
Eu am pediatrul la o policlinica de cartier. De dimineata am fugit pana acolo sa las niste mostre de analize si nu s-a pus problema de bani.
Cred ca depinde de fiecare institutie in parte, cand li se termina fondurile nu mai fac gratuit si nu tin cont daca analize sunt pentru copii sau adulti. Anca roaga-ti medicul sa-ti de a o trimitere si la alt spital/ cabinet. Sunt si unele private care lucreaza cu asigurarile de sanatate si ofera gratuitate daca ai trimitere de la medic de familie. In Bucuresti stiu de Medlife - si am vazut si la Sanador ca veneau persoane care cereau diverse analize prin CAS - dar banuiesc ca si la voi se gasesc asemenea cabinete.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Anca super naspa cu analizele La noi totul e posibil din pacate Oare la copii se mai fac gratuit?? As vrea sa-i fac si eu matzei.Cuscra ce frumos se joaca piciul cu Tina e super sa-i vezi cum se joaca impreuna ![]() ![]() Pozici Mamica de Maya"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!" |
Si pentru copii, analizele sunt suportate din acelasi fond de asigurari, din pacate. Poate totusi, la voi in Alba gasiti cumva o solutie si poate nu toate policlinicile au epuizat fondurile alocate pentru 2009.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
anca81 spune:
Ramo, la 2 laboratoare private am fost si am primit acelasi raspuns - s-au terminat fondurile si nici o sansa sa mai primeasca anul acesta. Analizele pe care trebuie sa le fac consta in jur de 200 ron asa ca nu m-e tot una ca le fac gratuit sau cu plata. Am sa cer eventual medicului de familie o trimitere la spitalul de stat, poate acolo se fac gratuit.
Oare ce mai face Lumi, n-am mai vazut-o de mult.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
CosmyB. spune:
andreutac, Anca
multumesc, o sa vb luni cu pediatra sa vedem ce zice, poate reusim sa le facem gratuite.. daca n-am ce face o sa le platesc 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Luca