Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
ASA...am frecat faiantza, facut mancare pt noi, facut mancare pt dansa..hranit dansa, mancat mois si calmat!![]()
Am o stare imbecila...cred ca e de la vreme. Ar trebui sa ies din casa sa ma duc la niste cumparaturi ...:D, dar azi sunt lenesa rau.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom giuli Hai ca te-am prins! Sper.... Ia zi-mi si mie ce ii dai lui Edi sa pape seara, si la ce ora? Ca stiu ca iedutzu doarme fara sa se trezeasca si am vrea si noi..... ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Am fugit repede, abia acum am vazut mesajul :)
Mananca ultima masa la 20:30 si consta in 250 ml lapte (de vaca). Dar Edi nu se mai trezeste sa manance noaptea de cand avea 4 luni.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Cat mai e?
_giulianna_ spune:
Nikol eu intr-o vreme am folosit Libero. Sunt foarte foarte buni, cel putin mie mi-au placut mult! Si Huggies sunt buni, cei cu desene animate pe ei, nu mai retin ce desene
La un moment dat, din lipsa de fonduri am trecut pe unii marca Auchan, buni si aia dar cam grosi. Acum suntem pe Pampers, mie-mi plac si astia. Dar daca ar fi sa aleg, din tot ce exista pe piata, as alege Libero.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Andy, Carla e binisor, dar o tine tot in figuri cu laptele. De la Milumil s-a balonat si a facut diaree, Nan Junior am incercat sa-i dau azi si l-a refuzat, chiar nu stiu ce sa-i iau. Mamidestefan, pana la urma ce laptic i-ai dat Izabellei? Stiu ca si tu ai trecut printr-o situatie similara cu printesa ta. Anca & Carla (13.08.2008)Carla la 1 an Carla la mare |
Izabella a acceptat doar APTAMIL...dar in prezent il bea doar noaptea cind e destul de somnolenta..ziua ia o gura doua ...apoi refuza sa mai bea ..tot tzitzi e de baza..
A avut citeva zile cind reuseam sa ii dau si 2 biberoane de 150ml..pe noapte ...dar acum bea max 100ml..peste noapte ...deci din ce in ce mai mult tzitzi
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
despre noi..
Stefan a racit din nou ..ieri..mai bine zis .,.il cam incerca de vreo 2 zile ..dar abia ieri au aparut mucii...asa ca la prinz..cind a venit de la gradi.. l-am bagat rapid pe homeopate..
azi noapte pe la 2-3 se cam inneca ..si tusea..si tusea..de nici nu mai stiam ca sa ii fac sa se linisteasca...
in sfirsit dupa ce a reusit sa adoarma ..s-a linistit
de dimineata parea mai bine...la gradi nu i-a mai curs nasul...
acum doarme..
abia astept sa se trezeasca.
Izabella misuna de zor peste tot..
ia toate jucariile din tarc si le arunca peste bord...
in magazine..pe strada ..vrea tot ce vede..si tipa rau daca nu i se da..
"agatza" lumea in parc..autobuz..magazin..adica te trage de fusta ..daca nu ii spui ceva ..iar ea vrea sa vorbeasca cu tine
maninca mesele de baza ...dar doar daca ii distrag atentia cu jucarii..portmonee..posete..caiete..carti..etc..
LIDIA
mamidestefan spune:
Scutece
Noi am testat de-a lungul anilor..pe linga Pampers...si Huggies..LIBERO..HAPPY..BABYLOVE..
Mi-au placut mult Huggies..dar mi se par mai potriviti pentru bebelusi...
pentru juniori..cum sunt boboceii nostri ..cred ca LIBERO ..e cel mai bun calitativ..singurul dezavantaj e ca sunt putin cam grosutzi..dar deja vine frigul..si in plus boboceii "produc" din ce in ce mai mult..asa ca sunt tocmai potriviti.
Pampers-ul a fost bun pe perioada verii ca e foarte subtire..dar in rest ..cam lasa de dorit.
Happy nu mi-au placut deloc..
Babylove..bunicel ..dar mai potrivit pentru noapte..cind boboceii nu se misca prea mult..ziua cred ca ii cam incomedeaza pe bobocei la mers...
LIDIA
babytza spune:
Hello si de la noi...suntem pe aici 
Am inceput ziua intr-un mod infiorator
Am dat drumul catelului afara in curte si i-am lasat usa din spate deschisa sa intre singur cand isi termina runda de dimineata...si nu mai venea idiotul...la un moment dat intra in casa alergand (naiba stie de ce ) si simt un iz infiorator in urma lui....era prea tarziu sa il opresc , trecuse prin toata casa 

A gasit in curte langa tomberon un butoi cu branza stricata si intrase tot in zeama aia....era plin nene, pe labute, pe burtica, pe bot 

Mi-a umplut covoarele si totul in casa in drumul lui...imi venea sa il omor 
L-a bagat mama in cada sa il spele , eu cu mopul in urma lui
In fine...si ca sa fie treaba buna, am simtit si un miros de ars 

pranzul copilului era scrum ...inca un minut si dadeam foc la casa 

Ce cafea, ce tigara....am smotruit si am iesit direct afara dupa o baie ....
David continua sa se trezeasca noaptea sa manance....e o dilema ...mananca foaaarte bine ziua, chiar si inainte de nani si totusi se trez noaptea sa bea o galeata de lapte ![]()
elly asa este, imi vine sa ii mananc...
Pup 
Cuscra ii pastram noi amintire ??? Nu e pacat de ei ca sunt asa de frumosi
Da-mi totusi adresa ca ajung in 5 zile la voi 

Anca no coment cu analizele 

nikolici pupa Roxi fata 

Lidia iar racit ...
Uooooof , sa ii treaca repede 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
inca una si ma duc
..afara
Iaurt la copii raciti
Eu stiu ...ca atunci cind esti racit e mai bine sa ocolesti lactatele..mai ales cele fermentate ..gen iaurt..stiu ca e ceva legat de bacteriile din iaurt..dar mai multe nu prea stiu..
cert ca ca pe pielea mea am patit-o..eram racita bocna ..nu puteam minca mai nimic ..si trei zile am zacut ..am baut ceaiuri si am mincat doar iaurturi ..medicul mi-a recomandat un antibiotic usor..
dupa trei zile ..raceala mea s-a agravat rau..rau..am trecut pe tratament cu un antibiotic destul de puternic..si destul de greu am scapat de ea..multe saptamini dupa am tot tusit..
de atunci ocolesc iaurturile cind racesc..si la fel fac si cu copii..
si sanatate multa
LIDIA
angelynna82 spune:
Anca aceiasi discutie o aveam cu tati al nostru despre analize…dc oare mai platim CAS??? 
Elly trebuie pt ca nu are cine sa il faca
, noi te
am cu drag
CosmyB
ici si voua multi, nu ia Fe…cauza nu o stiu
. Speram sa iasa dintii fara prea mari probleme 
300 am spart butoiul
ici multi. Anda cum se mai simte? 
Andreutac ne-am revenit se pare cu kk, i-am administrat doza de compot prune
si e ok acum.
am multttt
Nikolici iti doresc sa iesi din starea care o ai, doar am spart butoiul
, aaahhhh si go la shopping 
Lidia multa sanatate lui Stefan si tie multa putere 
Babytza naspa faza cu (,) catelul, uofff si mancarea puiului
, uite niste
sa iti treaca supararea
Eu am terminat si spalatul rufelor si mancarea (apropo trebuie sa ii dau copilului sa pape), intre timp Crina a adormit singura afara 

.
Multumesc din suflet pentru sfaturi
, puiul meu a facut kk de m-a fericit la propriu si la figurat ![]()
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 

Matei Tudor (11.07.2004)