Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (183)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Ange ma bucur ca s-a spart butoiul
,si mai ales ca Crinutza si-a revenit
Roxana ufff ce patanie urata:(.Si Alexia mananca noaptea,asa pe la 5.
Cosmy
am printzesita.
Anca cam asa s-a intamplat si cand m-am dus eu sa-i fac analizele lu Andy,le-am platit din buzunar, aceeasi lipsa s de fonduri
Nikolici am mai patit si eu asa cu Alexia de vreo doua ori,e aiurea ca nu o poti potoli ,doar cand se potoleste singura
K dulce si mamica sa treaca starea urata.
Lidia multa sanatate
Noi scutece folosim Pampers,si deocamdata e k.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
monica_dicut spune:
Hello fetele. Am nevoie de ajutorul vostru.
Am gasit la bebe pampersu plin la 7 cand s-a trezit iar kk era portocaliu-rosiatic asa. Apoi de atunci, l-am schimbat si mi-a mai facut inca de 2 ori. La fel la culoare. Azi dimineata era normal, mustar.
EU am luat fier azi si am mancat ceva pepene si carne de vaca... ma gandesc ca poate nu a fost prea bine facuta...

Am sunat-o pe asistenta si mi-a zis ca e ok atata timp cat nu este verde... ca roscat asa e normal si ca e normal sa fie si diareic asa si cu expulzie puternica.
Acum sincer eu m-am cam panicat, credeti ca e cazul? Sau sunt doar eu paranoia???
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Nocom spune:
Hei hei monicule!!!!
Ma bucur sa te "aud"..
Pai la bebici alaptati culoarea la caca este influentat de ce mananca mama. Chiar daca e portocaliu rosiatic nu are nimic!!! Sa te uiti atenta sa nu fie firicele de sange in el, atunci ar fi problema, dar asa.... Asa cum ti-a spus si asistenta, verde si cu muci in el e problema!
E totul ok, stai linistita.
Pup mamica ingrijorata!!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
monica_dicut spune:
Mai, sincer, parca mucos asa a fost asta ultimul schimbat...ce naiba inseamna daca e mucos
???
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
nikolici spune:
moni Karina a facut kk cu mucus de multe ori si nu a fost medical nici o problema asa mi s a spus.
Te pupam si sper sa ne mai dai de veste cum este cu bb.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Monicule scump, stai linistita, bebe nu are nimic, are culoarea la kk dupa cum ai mancat tu. Mucus e normal sa aibe, Crina si acum face kk cu mucus. 

si 

Tu cum te mai simti? Bebe Dragos papa tzitzi mult?
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
angelynna82 spune:
Babytza suntem pe metereze, Crina are baie facuta si mancata, o adoarme mamaie

Voi ce mai faceti?
Nikoici tu ce mai spui? 
Restul fetelor hai de bagam o sueta p-aci
Am bere pt doritoare
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
piolica spune:
LA MULTI ANI draga LUCA! Sa cresti mare, mare, mare si sa te sarbatorim cu drag in fiecare an!
Irina, sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna. A facut 1 anisor, nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Multi pupici! 

Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Angelyna beau si eu cu tine 
Suntem bine, am facut puiului mic baita, il culca tati acum. I-am dat in seara asta piure de cereale , 200g a halit. Daca si in noaptea asta se trezeste, cred ca vrea sa se faca mare mare , sa o apere pe Maya cand va fi nevoie 

Iar valentina e cu prietena ei in camera, se joaca. Maine seara au pijama party
O ultima petrecere cu fetele inainte de inceperea scolii
Vor fi 4 fetite ![]()
Moni sper ca te-au mai linistit raspunsurile fetelor 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze