Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
dandanaG spune:
ce incredere iti da Vikinga,
eu mi-as dori tare mult sa fiu o mama calma si echilibrata dar mie tare teama ca o sa fiu tocmai invers
ma gandesc ca daca nu stiu ce sa fac poate, poate voi "simti"
e cam grea treaba asta sau imi trec mie numai ganduri prin cap?
vineri mergem la eco si nu mai am rabdare sa aflam si noi culoarea caruciorului

azi l-a simtit si tati putin pe bebe![]()
Duminica frumoasa!
19+
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea vai, mie... cris.dogarel concediu iau sigur cu 1 octombrie, pt ca se pare ca o sa ne dea pe toti afara. asa ca raman si fara job, si fara banii de CIC, si tot asa . |
nu ma pricep prea bine dar daca intri in somaj nu se ia in considerare pt C.I.C?
Mihaela
21+
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
carmita_baby spune:
Neata (pe strada mea inca mai e dimineata
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui vikinga Si cel mai important lucru e ca nicio mamica s anu uite ca este cea mai buna mami pentru copilul ei si faptul ca isi face griji si incearca sa faca totul bine pt bb inseamna ca e mama perfecta pt el |
Sunt total de acord, pana la urma orice mama face greseli din cand in cand, insa important este sa vrea cu toata inima sa fie o mama buna si rezultatul final va fi bun.
Daniela nu erau insomnii la propriu, ci dormisem pe la 7 si nu mai aveam somn noaptea
Nu am apucat sa fac varza, am cumparat ingredientele si toate cele, insa m-au luat greturile si nu mi-a mai trebuit nimic. Bine ca apucasem sa mananc ceva inainte. Daca ma voi simti mai bine azi o fac, daca nu, o las pe alta data.
Plateea odata si odata imi voi lua inima in dinti, dar crede ca totusi asta se va intampla cand chiar imi va fi greu. Tu in cate saptamani esti acum? Vreau si eu sa o simt pe bebica.
Mariucasara, intr-adevar si o carenta a magneziului poate provoca carceii. Probabil ca in urma analizelor s-a vazut lucrul asta la tine. Ce mai face atomica mica Sara?
Sa vedeti ce am facut, am luat rochitele pe care le-am cumparat inainte s stiu ca e fetita si le-am pus pe fotoliu in sufragerie si de cate ori trec pe langa ele, le mai admir un pic
16+
cu LorenaMello motanelul iubit
dastefa spune:
carmita ce frumoase rochite.Eu am dat tot ce am avut de la Daria dar am si primit imediat ce am aflat ca am fetita ff multe lucruri de la o cumbata si o prietena.ard de nerabdare sa vad ce am primit si sa ma apuc sa cumpar si eu cate ceva.Dar deocamdata cu renovarile stau prost cu spatiul de insirat /sortat hainute dar abia astept sa ma bag in ele
larisel admirat si trusoul domnisoarelor tale.Eu am o prietene cu 2 fetite gemene si ei ii place sa le imbrace cat mai la fel.Si pt ca fetitele sunt aproape identice eu trebuie sa-i cer cand ne vedem sa-mi spuna care si cum e si sa le retin asa daca le strig dupa vreo mica deosebire de imbracaminte.am vazut ca si tie iti place sa le cumperi hainute identice sau f asemanatoare
Mihaela
21+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
plateea spune:
carmita_baby, bebe are 20+ saptamani, si probabil din cauza ca am placenta posterioara il simt de pe la 16-17 sapt. e amuzant, din ce in ce mai tare, si incep chiar sa imi dau seama cand doarme si cand se joaca. odata l-am simtit si cand sughita. 
dastefa e drept ca somajul se pune, dar daca nu am 12 luni lucrate, nu iau somaj. asa ca... nu prea am de ales decat sa bocesc o perioada, si sa sper ca DD va avea grija de noi asa cum a facut-o mereu.
carmita_baby spune:
Dastefa important este ca si primesti chiar daca ai dat hainutele Dariei. Eu am si cumparat cateva body, dar din pacate nu am gasit pentru 3 luni cu manecuta scurta, asa ca le-am luat de 68 pentru 6 luni. Poate totusi voi lua cateva, pentru ca nu intodeauna este cald vara.
Plateea pana la ultima eco abia asteptam sa stiu ce este, acum abia astept sa o simt. Cred ca este un sentiment minunat. Am o prietena care cand era gravida, sughita bebe la greu. Este amuzant
20+ inseamna ca deja ai burtica bine.
Fetelor nu stiu daca va intereseaza, am descoperit un filmulet pe net unde este explicat un masaj simplu al bebelusului.
www.gezondzwangerzijn.nl/%7B8f50ebe6-fbdd-4cb6-9890-a4df614533e7%7D" target="_blank">Masajul bebelusului
Inconvenientul ar fi ca este in olandeza. Insa cam astia ar fi pasii:
- camera trebuie sa fie incalzita
- se ia putin ulei in maini, iar mainile se freaca un pic pentru a se incalzi
- trebuie folosit ulei natural, ca de ex. ulei de migdale, pana si uleiul de masline din bucatarie este o alegere buna
- intai se intinde uleiul egal
- este important ca masajul sa fie facut de sus in jos intr-o miscare continua si fara a se apasa tare. in cazul unui bebe de o luna, acesta poate fi numai mangaiat de sus in jos.
- bebelina din filmulet are 7 luni si deoarece isi foloseste deja bratele, acestea pot fi masate, usor. masajul se efectueaza de-a lungul coloanei vertebrale gentil (niciodata nu se apasa pe coloana vertebrala)
- este bine sa-i miscati si piciorusele ca si cum ar merge pe bicicleta, asta ajuta la stimularea intestinelor, mai ales in jurul varstei de o luna este nevoie si desigur intotdeauna gentil.
- piciorusele pot fi incrucisate si usor apasate in directia burticii.
- intotdeauna trebuie acordata atentie felului in care reactioneaza bebelusul, el va da semnale daca ceva nu-i face placere
- si un alt lucru important: trebuie sa va ascultati instinctul.
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
micki_mica spune:
fetelor!
eu sunt inca in spital si nu am apucat sa citesc tot dar sunt langa voi!
Mihaela
22+ cu...
bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+
Rebiana27 spune:
Am avut un week-end destul de nasol!!! Aseara abia am apucat sa ma intorc cu Luca din parc si am alergat la baie sa vomit tot ce mancasem cu cateva ore mai devreme. Toata noaptea m-am perpelit si astazi ma simt la fel de aiurea! 
Nicko0le n-am pierdut niciun kg insa nici nu am pus pentru ca mananc si
in egala masura, as putea spune. Asa am sperat sa-mi treaca greturile la inceputul trimestrului II, similar cu inceperea cursurilor cu elevii, incat acum ma simt fara nadejde din acest punct de vedere.
Vikinga felicitari pentru fetita si totodata bebe cu nr 3!
Asa mult mi-a placut sa citesc cand ai scris despre inima ce-ti creste in piept atunci cand iti tii al doilea copil in brate incat mi-a disparut orice grija ca nu l-as iubi pe bebe ce va sa vina la fel de mult ca pe frate-su!
Pupici! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
larisel spune:
carmita_baby Ce rochitze frumoase....
Abia astept sa le vad imbracate pe bb-ica.
dastefa Eu nu vreau sa le imbrac la fel deodata...sau macar schimb culoarea, dar astea chiar sunt primele lucrusoare achizitionate si trebuia sa iau 2 randuri...Cred ca toate o sa le iau x 2 dar vad eu daca le voi pune deodata.
plateea Dar pe tine parca nu au voie sa te dea afara. Nu e asa legea? Sau se inchide firma de tot?
micki_mica Zi-ne despre tine. Cum mai esti?
rebiana Mai ai rabdare...o sa treaca si gretzurile, dar nu asa deodata...cel putin asa a fost la mine...
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi