Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Ce rochitze frumoase.... Vreau si eu!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

plateea-cu insomniile stam "bine".aseara am adormit devreme(la 12.30 dormeam),dar in general am si eu de stau pana la 4 dimi si dar ma trezesc la 7.00-7.30 si mai dorm o 60-90min pe la 12.apoi seara adorm mai repede.
micki_mica-a spus ca spera sa iasa joi.ne a spune ea mai multe cand se va intoarce.

eu azi nu am reusit sa intru ca am facut papica si am vopsit-o pe soacra mea.a venit dimineata niste rude si ne spuneau ca au facut sarmale in foi de vita,asa ca mi-a fost imposibil sa nu fac si eu.ieri am luat macrou si azi l-am facut la cuptor marinat cu sos de rosii...acum a venit cumnatul meu de la tara(a fost la cules de vie)si a adus must,dar imi este teama sa beau.am luat si eu 2 gurite de pofta.asa ca va poftesc la mine care vreti.
apropos...spunea cineva(spre rusinea mea am uitat)ca daca faci inainte de adormi mai repede...asta am observat si noi.
acum am inceput sa beau mai mult laptic si vad ca nu mai am intoleranta la el.pana acum orice lactat imi facea rau.
azi m-am rasfatat cu o delicioasa.in loc de apa am pus lapte,foarte putina cafea si multa frisca

iubitele,voi aveti dureri in zona ovarelor???pe mine in ultima vreme(3-4zile) a inceput sa ma dispere rau.stiu ca am avut probleme cu chisturile ovariene.afecteaza asta sarcina in vreun fel???pe 16 merg la doctor si nu stiu ce sa-i spun...

mai am o intrebare si va las ca sa nu ma injurati ca va bat la cap...CE ESTE CU LAPTELE UHT.este mai bun sau nu???am cumparat o cutie si scria UHT dar nu stiu daca este pasteurizat sau cum o fii...stiu ca am mai fost o discutie (cred)la unul dintre capitolele anterioare(sau la alt subiect)dar am uitat

danyelana-si sotul meu a mai fost casatorit si are tot un baiat mare(10ani)si la fel si cu mn.mi-e frica cum ma voi descurca si daca voi fi o mamica buna,dar eu consider ca este un avantaj ca are experienta de tatic si ma va ajuta mai mult.

carmita-nu ai ptr ce sa-mi multumesti!placerea este de partea mea sa vb cu voi!din pacate eu nu o s-o am pe mama langa mine sa ma ajute s-au sa ma invete(nu am mai vb de mult cu ea.am avut o divergenta si nu a mai vrut sa ma caute)si acum va am pe voinorocul meu este ca am o soacra excelenta care imi este mai mult decat soacra!imi sunt precum niste parintii(NOROCUL MEU)si o sa am ajutor cu bebe destul...

intrebare ptr mamicile la bb2 sau bb3:am auzit zilele astea o "prostie"care nu stiu daca este adevarata,si anume:este adevarat ca dupa ce se intarca copilul si nu mai ai lapte se micsoreaza sanii mai mult decat inainte de sarcina???va intreb ca mie imi plac asa cum eraunici mai mici nici mai mari(acum nu zic ca sunt urati si putin mai mari cum au ajuns...mi-ar place asa...la sutien aveam 75Bsi acum nu ma mai "cuprinde"nici unul...cum este cu "mitul"asta???

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

woow!!!cat am scris!!!acum am vazut si eu.

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

arwen92, laptele uht sau Ultra High Temperature, este lapte incalzit pt 2-4 secunde la 130-150 de grade celsius, cu ambalaj in 7 straturi. isi pastreaza calitatile, este aseptic, si deci nu are microorganisme daunatoare in special noua, gravidutele. eu doar lapte uht beau, si imi convine de minune pt ca laptele asta nu are nevoie de fierbere.
seara buna fetele. eu abia maine la 8-9 dimineata zic noapte buna, dar fac o concesie pt voi, si va spun n b macar pt burtici.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna seara!

carmita_baby Sara si-a revenit de tot. Azi a baut prima cana de lapte dupa aproape 2 saptamani de regim si nu a avut probleme. In rest tot atomica...alearga, sare, topaie, cade, se loveste, se ridica, are crize de personalitate, tranteste usi, se cearta parte in parte cu mine, pune un milion de intrebari, ma corecteaza, ma contrazice...Pe scurt creste....
Super rochitele! Interesant filmuletul despre masajul bebelusilor. Sara nu a stat niciodata la masaj. Poate bebe2 o sa ma lase sa il masez.

Rebiana27 imi pare rau ca inca ai greturi.

arwen92 laptele UHT este ultrapasteurizat si este safe. Eu il beau nefiert si il dau si Sarei de cand a implinit 1 an.
Din pacate mitul ca dupa alaptat sanii se micsoreaza e adevarat. Cel putin la mine asa a fost. Nu e o diferenta foarte mare dar eu o sesizam. Probabil depinde si de organism...asa ca pana nu intarci bebele nu vei stii cum se vor comporta sanii tai.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Avem capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am facut mai repede capitolul nou pt ca de maine revin la munca si nu stiu cat timp liber voi mai avea, mai ales ca trebuie sa recuperez si saptamana cat am stat acasa...

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

citat scris de Larisel:
nicoleta_ior Bine a venit! Sarcina usoara si bb sanatos. Ce tratament iei? Da-ne datele tale ca sa te trecem pe listutza de pe prima pagina. Despre ir pe uterine nu stiu ce sa iti zic. Mie la eco la 21s (dar nu la dr mea) nu mi-a zis decat ir-urile pe ombilicale (0.64, respectiv 0.73) dar cica ar fi ok daca sunt sub 0.8. Merg saptamana viitoare la doctoritza mea si intreb, mai ales ca mai fac o eco morfo atunci.

In momentul de fata iau tratament in primul rand pentru coagularea sangelui:
1G vitamina C
3 nospa
6 utrogestan
4 magne B6
4 Tarosin
1 elevit
1 tardiferon
1 omega 1000
Sper ca nu am uitat nimic. Dr. ginecolog mi-a spus ca va urmari dansul valoarea aceea crescuta de pe artera stanga insa nu mi-a dat mai multe informatii si as vrea sa stiu ce riscuri sunt. Dr. de la hematologie mi-a spus ca sa mai fac o eco la 25- 26 saptamani si daca valoarea aceea creste atunci ma va baga pe Clexane.
Nu stiu ce inseamna Ir-ul de 0.76 pe artera staga si la ce riscuri ma expun.

Multumesc si astept raspunsurile voastre.

Nicoleta

Mergi la inceput