Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Asa e!!!
Yasmine, Doamne Ajuta sa iasa bine!!...;;sunt sigura ca o sa iasa bine!!!
Vikinga exact de asta imi era si mie frica la sarcina cu bb 2
!!! Ca nu-l voi putea iubi la fel de mult ca pe primul! Si de data asta nu imi mai e frica deloc.....stiu sigur ca de-as avea 9 copii, pe toti i-as iubi la fel de mult
Doamne...........sper sa nu ma-ncerci acuma si sa-mi daruiesti 9copii
arwen92 spune:
ingrediente:-1/2kg biscuiti
o cana lapte
esenta rom
un pachet de unt
2 lg cacao
o cana zahar pudra(eu am pus 2 lg)
coaja rasa de la o lamaie
1 banana
preparare:
biscuitii se dau prin masina de tocat,se amesteca cu laptele caldut pana se omogenizeaza si apoi se adauga esenta de rom.
separat!se freaca untul cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie pana se obtine o crema.
pe un celofan umezit(sau pe hartie de copt)se aseaza un rand de pasta apoi un rand de crema si feliutele de banana pe mijloc,apoi se ruleaza celfanul si se da la rece.dupa ce s-a racit se taie,
Pofta Buna!
15s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
lia_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suflet La 14 sapt.am facut o eco. 4D la recomandarea d-lui dr. Tutunaru. Totul a fost f. bine.La 20 sapt. mi-a rec. sa mai fac un 4D la dr. Iosup, insa este destul de costisitor: 400 ron.La prima sarcina nu au fost probleme,copilul e perfect sanatos.O sa vad ce hotarare voi lua. Doamne ajuta! |
suflet stiu ca costa eco la dr Iosup dar daca sunt probleme el vede f bine si poti actiona in consecinta. Si stai mai linistita stiind ca totul e bine cu bb. Si eu voi merge sapt viitoare la el si fac economii ca sa pot ajunge la toate analizele, eco care mi-au fost recomandate. Multa sanatate si bafta.
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui adina_bulina
Buna seara, fetelor. Cate probleme si cu tigarile astea. Eu am reusit sa le las. Cu toate ca parea de-a dreptul imposibil. Si cand ma gandesc ca sub un pachet nu reuseam sa scad... Fac in februarie pe 6 3 ani. URAAA!!!
Se pare ca o sa scap si de durerile picioarelor si nenorocitii aia de carcei. Am sunat medicul meu homeopat si mi-a recomandat cuprum. Am mare incredere in ele. M-au zapacit de 3 nopti carceii, azi-noapte chiar nu am scapat pana nu m-am ridicat in picioare.
Am schimbat si eu azi semnatura... 20 de saptamani...
20+ 
adina si pe mine ma deranjeaza carceii. Cred ca o sa-i am toata sarcina. De cateva nopti nu mi-au mai dat batai de cap e adevarat am inceput sa iau niste vitamine poate am scapat de ei.
Sa avem bb sanatosi.
arwen92 spune:
cum stam cu durerile de cap???

sincer,nu le mai suport!ce pot sa iau ca am luat 2 no-spa si ma lasa apoi revin

16s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
carmita_baby spune:
Vikinga cat de frumos ai scris
, dintotdeauna mi-a facut placere sa citesc postarile tale si mai ales cand vine vorba de copii... se vede ca ii iubesti din si cu toata inima, sunt norocosi sa aiba asa o mamica. Mie azi asa tam nesam, pe nepusa masa mi-au dat lacrimile si nu din cauza ca as fi fost trista, nu nu nu nici pe departe. Ma gandeam ca eu care iubesc copiii de ma topesc de dragul lor si eu care pana acum doar am visat la un copilas al meu, il voi avea
Mi s-a intamplat odata in Olanda sa merg in spatele unui bunicut ce avea 2 nepotele si una dintre ele mergea in spatele lui si desi nu ma cunostea, cand am luat-o de manuta (da eu fac chestii de astea traznite) nu a comentat nimic si a mers cativa metri buni cu mine de mana. Bunicutul s-a amuzat pe tema asta cand a vazut, iar eu m-am topit si mi-am dorit cu si mai multa ardoare puiutul meu si acum vine... si mi-e frica, sper sa fiu o mama buna. Un lucru il stiu cu siguranta, chiar daca voi avea 3 ma voi topi de dragul fiecaruia si fiecare dintre ei va fi special in felul lui!
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit
lorex spune:
ARWEN, nu esti tu cea mai mica burtica, uite e cineva mai mic ca tine: eu! :P
desi am DPN pe 02.03.2010 m-am inscris la mamici de ianuarie februarie pt ca sunt sigura ca voi naste in februarie, asa simt eu!
o sa vedem ![]()
Sper ca n-o sa ma fugariti la mamici de martie - aprilie ca nu ma duc, abia reusesc sa va urmaresc pe voi ![]()
durerile de cap nu trec cu no-spa, no chance, n-are treaba capu' cu no-spa....si eu am crize dar...astept sa-mi treaca, ce pot sa fac?
care faza cu elasticul de par si cu jeansii?
intrebare:
voi cand va duceti la eco va lauti sotul inauntru cu voi? eu l-am luat de fiecare data si mi s-a parut vag..ca a deranjat-o putin pe dr, nu stiu sigur , poate-s paranoia...
14 +
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Vikinga si Simonette ma uitam ce frumos vorbiti voi de copii si aveti deja doi. Eu ma gandesc cum ma impart pentru un singur bebe, iar voi sunteti asa de linistite... Bravo! Imi mai ridicati si mie moralul...Pupici ![]() 21+![]() |
. Asta e, asa e natura. Poti sa citesti o mie de carti ca tot greu pare prima oara, dar e bine sa le citesti ca desi uiti macar stii unde sa cauti un raspuns. Primul pampers mai ales ala de kk, fiind stiut ca primul kk e mai inchis la culoare si cu un miros mult mai puternic
nici mama armatei nu scotea asa soldat din mine:) la bb2 normal ca nu a mai fost asa. Si cum multe fete is din Ro, traiasca buni! Nu va certati cu mama ori soarca, un ajutor e bine venit oricind.Pe urma la bb 1 ma luam strict dupa carti de am zis ca Aldo a fost un bb crascut dupa carte si Nadja dupa inima mea de mama, dupa instinctul meu de mama. Si ajungi uneori sa injuri toate cartile si articolele care te zapacesc de cap de iti uiti instinctul tau cel mai pretios: ala de mama! Poate mai detaliez alta data sper impreuna si cu alte mamici care stiu la ce ma refer, daca viitoarele mamici pt prima oara vor dori. oricum timp mai e o groaza. mai bine la nani decit pe forum! Vikinga
23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
bAly spune:
Arwen, multumesc pentru reteta, cu siguranta o voi incerca si eu.
In legatura cu durerile de cap, si eu aveam o gramazia. Nu am luat nimic, dar dr a spus ca paracetamolul e ok si sa iau daca ma doare prea tare.
Vine Surpriza
Alina
18+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
carmita_baby spune:
Arwen iti multumesc mult pentru PM, esti o draguta 
Eu nu am avut alte neplaceri in afara de greata, deci nu te pot ajuta cu nici un sfat.
Vikinga felicitari inca odata pentru fetita!
Lorex stai linistita, pentru ca eu am asa o senzatie ca voi naste cam tot pe acolo sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie.
16+
cu Lorena
Mello motanelul iubit