Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asa e!!!
Yasmine, Doamne Ajuta sa iasa bine!!...;;sunt sigura ca o sa iasa bine!!!

Vikinga exact de asta imi era si mie frica la sarcina cu bb 2!!! Ca nu-l voi putea iubi la fel de mult ca pe primul! Si de data asta nu imi mai e frica deloc.....stiu sigur ca de-as avea 9 copii, pe toti i-as iubi la fel de mult Doamne...........sper sa nu ma-ncerci acuma si sa-mi daruiesti 9copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

ingrediente:-1/2kg biscuiti
o cana lapte
esenta rom
un pachet de unt
2 lg cacao
o cana zahar pudra(eu am pus 2 lg)
coaja rasa de la o lamaie
1 banana
preparare:
biscuitii se dau prin masina de tocat,se amesteca cu laptele caldut pana se omogenizeaza si apoi se adauga esenta de rom.
separat!se freaca untul cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie pana se obtine o crema.
pe un celofan umezit(sau pe hartie de copt)se aseaza un rand de pasta apoi un rand de crema si feliutele de banana pe mijloc,apoi se ruleaza celfanul si se da la rece.dupa ce s-a racit se taie,
Pofta Buna!

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suflet

La 14 sapt.am facut o eco. 4D la recomandarea d-lui dr. Tutunaru. Totul a fost f. bine.La 20 sapt. mi-a rec. sa mai fac un 4D la dr. Iosup, insa este destul de costisitor: 400 ron.La prima sarcina nu au fost probleme,copilul e perfect sanatos.O sa vad ce hotarare voi lua.
Doamne ajuta!

suflet stiu ca costa eco la dr Iosup dar daca sunt probleme el vede f bine si poti actiona in consecinta. Si stai mai linistita stiind ca totul e bine cu bb. Si eu voi merge sapt viitoare la el si fac economii ca sa pot ajunge la toate analizele, eco care mi-au fost recomandate. Multa sanatate si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui adina_bulina

Buna seara, fetelor. Cate probleme si cu tigarile astea. Eu am reusit sa le las. Cu toate ca parea de-a dreptul imposibil. Si cand ma gandesc ca sub un pachet nu reuseam sa scad... Fac in februarie pe 6 3 ani. URAAA!!!
Se pare ca o sa scap si de durerile picioarelor si nenorocitii aia de carcei. Am sunat medicul meu homeopat si mi-a recomandat cuprum. Am mare incredere in ele. M-au zapacit de 3 nopti carceii, azi-noapte chiar nu am scapat pana nu m-am ridicat in picioare.
Am schimbat si eu azi semnatura... 20 de saptamani...

20+
adina si pe mine ma deranjeaza carceii. Cred ca o sa-i am toata sarcina. De cateva nopti nu mi-au mai dat batai de cap e adevarat am inceput sa iau niste vitamine poate am scapat de ei.
Sa avem bb sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

cum stam cu durerile de cap???
sincer,nu le mai suport!ce pot sa iau ca am luat 2 no-spa si ma lasa apoi revin

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Vikinga cat de frumos ai scris , dintotdeauna mi-a facut placere sa citesc postarile tale si mai ales cand vine vorba de copii... se vede ca ii iubesti din si cu toata inima, sunt norocosi sa aiba asa o mamica. Mie azi asa tam nesam, pe nepusa masa mi-au dat lacrimile si nu din cauza ca as fi fost trista, nu nu nu nici pe departe. Ma gandeam ca eu care iubesc copiii de ma topesc de dragul lor si eu care pana acum doar am visat la un copilas al meu, il voi avea Mi s-a intamplat odata in Olanda sa merg in spatele unui bunicut ce avea 2 nepotele si una dintre ele mergea in spatele lui si desi nu ma cunostea, cand am luat-o de manuta (da eu fac chestii de astea traznite) nu a comentat nimic si a mers cativa metri buni cu mine de mana. Bunicutul s-a amuzat pe tema asta cand a vazut, iar eu m-am topit si mi-am dorit cu si mai multa ardoare puiutul meu si acum vine... si mi-e frica, sper sa fiu o mama buna. Un lucru il stiu cu siguranta, chiar daca voi avea 3 ma voi topi de dragul fiecaruia si fiecare dintre ei va fi special in felul lui!

16+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ARWEN, nu esti tu cea mai mica burtica, uite e cineva mai mic ca tine: eu! :P
desi am DPN pe 02.03.2010 m-am inscris la mamici de ianuarie februarie pt ca sunt sigura ca voi naste in februarie, asa simt eu!
o sa vedem
Sper ca n-o sa ma fugariti la mamici de martie - aprilie ca nu ma duc, abia reusesc sa va urmaresc pe voi

durerile de cap nu trec cu no-spa, no chance, n-are treaba capu' cu no-spa....si eu am crize dar...astept sa-mi treaca, ce pot sa fac?

care faza cu elasticul de par si cu jeansii?

intrebare:
voi cand va duceti la eco va lauti sotul inauntru cu voi? eu l-am luat de fiecare data si mi s-a parut vag..ca a deranjat-o putin pe dr, nu stiu sigur , poate-s paranoia...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies
Vikinga si Simonette ma uitam ce frumos vorbiti voi de copii si aveti deja doi. Eu ma gandesc cum ma impart pentru un singur bebe, iar voi sunteti asa de linistite... Bravo! Imi mai ridicati si mie moralul...Pupici 21+
Hahah Cristies pai stai asa io am zis de bb2, ca bb1 e cu cintec. Asta e, asa e natura. Poti sa citesti o mie de carti ca tot greu pare prima oara, dar e bine sa le citesti ca desi uiti macar stii unde sa cauti un raspuns. Primul pampers mai ales ala de kk, fiind stiut ca primul kk e mai inchis la culoare si cu un miros mult mai puternic are si un nume aparte da-mi scapa pe romaneste, oricit ai sti tot te ia pe nepregatite oleaca:) dar pe urma devii experta, analizezi pampersul ca ghicitoarele ceasca de cafea, sa vezi i-a priit morcovul ori aia aia.Primul dintisor, primele dureri de burtica, primele plinsete.Dar tre sa ai umor si incredere in tine. Nu zic umor ca nu ar trebui sa ia o proaspata mama lucrurile in serios ci doar sa o mai dai din plins in ris asa cind e oboseala mare, cind is nervii intinsi la maxim, lasata panica la o parte chestii din astea. Si cel mai important lucru e ca nicio mamica s anu uite ca este cea mai buna mami pentru copilul ei si faptul ca isi face griji si incearca sa faca totul bine pt bb inseamna ca e mama perfecta pt el. Nu o suna convingator acum, insa vorbele astea mi-au ramas in cap de pe vremea cind eram insarcinata cu primul bb si mi-au prins bine, mi-au ridicat moralul cind am avut nevoie. Acum cu experienta de acum altfel as face multe lucruri, dar e normal totul sa fie asa. cum e botezul copilului e si botezul femeilor cind devin mame:).Ca in rest primul bb e impact mare in viata oamenilor, toate se schimba dupa el ca dupa soare, asta e. Si noi devenim atit de mult mame ca pe urma ne amintim ca hei hellooo tre sa redevenim iar femei, pe urma de-s sotiori prea alintati de mama de sotie asa de fel, tre sa invete si ei ca mai cad pe alt loc macar pt o perioada, plus ca se zice ca tatilor le vine instinctul asta patern mai pe parcurs, dupa nastere asa usor usor. Ok la unele femei perioada asta dureaza 3 luni la altele 3 ani, depinde din ce material e fiecare. La fel o familie puternica va fi si mai puternica cu un bebelus, chiar daca mai se clatina usor universul familiei, gasesc amindoi parintii ritmul. Dar culmea e ca oricita nebuneala si viata peste cap aduce acest mic nou intrus o sa fie cea mai dulce si o sa fie cea mai de dorit de pe lumea asta. Acum sa zica si alte mame care au deja 2 copii, eu insa pot zice ca marea schimbare e la primul bb la al doilea deja e cam tot pe acolo, universul e deja organizat ca sa zic asa.Acum nici asa tragic nu e, nu trebuie mamele de bb1 sa se panicheze, ci doar sa se astepte la astfel de schimbari si sa stie ca asa e pe la toate mamele si toti parintii. E bine sa fiti organizate, e bine sa va gasiti ritmul si un program de somn, e bine sa invatati sa dormiti cind bb doarme, nu sa-l paziti..lool cita paza am mai facut pe linga patut nici mama armatei nu scotea asa soldat din mine:) la bb2 normal ca nu a mai fost asa. Si cum multe fete is din Ro, traiasca buni! Nu va certati cu mama ori soarca, un ajutor e bine venit oricind.Pe urma la bb 1 ma luam strict dupa carti de am zis ca Aldo a fost un bb crascut dupa carte si Nadja dupa inima mea de mama, dupa instinctul meu de mama. Si ajungi uneori sa injuri toate cartile si articolele care te zapacesc de cap de iti uiti instinctul tau cel mai pretios: ala de mama! Poate mai detaliez alta data sper impreuna si cu alte mamici care stiu la ce ma refer, daca viitoarele mamici pt prima oara vor dori. oricum timp mai e o groaza. mai bine la nani decit pe forum! Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Arwen, multumesc pentru reteta, cu siguranta o voi incerca si eu.

In legatura cu durerile de cap, si eu aveam o gramazia. Nu am luat nimic, dar dr a spus ca paracetamolul e ok si sa iau daca ma doare prea tare.

Vine Surpriza

Alina 18+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Arwen iti multumesc mult pentru PM, esti o draguta
Eu nu am avut alte neplaceri in afara de greata, deci nu te pot ajuta cu nici un sfat.

Vikinga felicitari inca odata pentru fetita!

Lorex stai linistita, pentru ca eu am asa o senzatie ca voi naste cam tot pe acolo sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie.

16+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput