Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cristies esti o scumpa Si nu mai vorbi de varza acra ca mor aici De aia gatita cu costitza sau ciolan afumat ah crek ma linseaza fetele

Felicitari ptr renuntarea la fumat

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

vikinga, nicoleta_ior bine ati venit! Sarcini usoare si sanatosi!

alexia, te rog frumos sa nu te simti nebagata in seama, mie-mi esti tare simpatica!

danyelana, Tanaion, imi pare rau ca tot aveti contractii, va inteleg perfect ca si pe mine ma chinuie...

Rebiana, tot ti-e rau? Ai slabit mult?

catalutza, nu-ti face griji, nu-i musai sa ai probleme cu nasterea sau cu alaptatul. Stiu o groaza de cazuri de nasteri f usoare si alaptat la fel de usor chiar si la primul bebe. Iar cu celelalte, daca ramai cu noi aici pe forum, o sa vezi ca o sa se aduca toate in discutie la momentul potrivit si n-o sa ratezi niciun vaccin. Pe mine m-a ajutat enorm forumul la nr 1 si nu m-am simtit neajutorata la niciun moment.

Eu nu prea infloresc, nu e zi in care sa nu ma chinuie greturile si nu e weekend in care sa nu mi se faca rau si aproape sa lesin in supermarket. Abia astept sa nasc si sa-l tin in brate pe nr 2. Peste vreo cateva saptamani am si eu morfofetala, sunt tare curioasa daca am in burtica o fetita sau un baietel.

Nico de Isabela si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna iubitele,noi am lipsit din cauza forumului.v-am mai spus ca am avut probleme cu el.nu ma puteam loga la subiect.acum am terminat de citit
de fumat,nu fumez(teoretic),dar stau in casa cu 3 fumatorisi practic "fumez tot fumul de la tigarile lor......
de varzica si paste nu mi-e pofta,dar de muraturi sau acreli ...eu azi am facut o rulada din biscuiti cu banane si crema fff simpla si delicioasa...
multumesc fetelor ptr incurajare...astept sa creasca burtica ca azi facem 16 sapt si tot fara burta...m-am intalnit cu o vecina aseara si ma intreaba unde am pierdut burtica
de greturi am avut parte si eu,dar mai slabut.doar 4 sesiuni de varsaturi.in schimb ma iau niste dureri in zona ovarelor de inebunesc.am durere ca la ciclu si ma inteapa in partea dreapta exact la apendicita.am fost operata de apendicita dar este fix sub cusatura de la operatie.ma mai linistesc cu no-spa.
si voi aveti dureri de cap groaznice???am observat ca aproape zilnic am programare la cate o durere nebuneasca de capatana...
micka mika-observ ca inca este in spital...o s-o sun mai tarziu putin sa vad cum se mai simte si daca este bine

icesc burticile

bun venit noilor pufoase...ne inmultim precum capitolele la subiect

15s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Larisel, Carmita merci o sa fie fetita:)Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Multumesc tuturor fetelor:), Danyelana al tau era pontul cu elasticul de par:)Vad ca vorbiti de gorgonzola, de fapt toate brinzeturile care nu-s facute din lapte pasteorizat trebuiesc evitate. Ori ma rog macar astea cu mucegai alb ori albastru. Daca e sos si se fierbe poate nu o fi asa bai, eu le evit totusi. Si mie-mi plac rau de tot. Si pestele, carnea, micii mincati in piata trebuiesc bine facuté, temperatura din mijloc sa ajunga la nush cit neaparat ca numai asa se distrug alea rele pt gravide si alte sensibilicoase. Eu fac paella vad ca suntem toate-n pofteVikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Arwen, o reteta pentru rulada se poate????

Nu de alta, ar de obicei la noi ajung bananele sa se supra-coaca si ma gindesc ca asa as putea sa le folosesc la ceva bunutz.

Vikinga, felicitari pentru fetitza- bb3.

Vine Surpriza

Alina 18+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ah.....sunt rupta de spate!!! Am bagat 4 masaje lungi la foc automat
Acum plec si eu acasa la gargaritele mele

Vikinga felicitari ptr fetita.........n-o mariti? Ca am 3 bucati si toti is numa unu!!!!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Lol Simonette acum am vazut ca ai sa fii soacra cu trei nurori, mai cunosc aici o nemtoaica la fel cu trei baieti si ce viteaza femeie, a ramas insarcinata taman cind era in despartiri cu sotul care pina la urma dus a ramas. Si uite-o draga de ea cu trei baieti si mai si munceste 5-6 ore pe zi, e coafeza la care merg de mult timp. Si totusi zice si ea ca nu e tot una, exact asta micu' a implinit-o ca mama,nu ca nu ar fi fost inainte dar cica se simte acum pe deplin si bb3 cica nu crezi pina nu vezi dar e adevarata povestea cu trei printi ori trei printese cind cel mic e Prislea:)Vorbiti de cum e sa fii mama de bb2, pai ce sa zic, mie cel mai tare mi-a fost frica la gindul ca nu o sa pot iubi pe bb2 la fel. Stiu ca toata lumea imi zicea dar 'geaba, acolo in sufletul meu imi era teama. Pe urma prin ultimele luni imi alintam baiatul cel mare asa cu foc de parca imi era frica, ca o sa-l privez de iubirea mea asa cum era. Ziceam ca e ca in matematica, ai o inima care se imparte adica:) dar pe urma m-am prins ca de fapt iti mai creste inca o inima in piept:))Pe urma ma tot gindeam cum oare o sa fiu ca mama de fetita, eu care am devenit mama cu un baiat, mi se parea asa normal sa am baieti de ma tot gindeam ca tre sa fie complicat cu kk care intra la putzi in comparatie cu un baietel pe care-l iei incet de cuc si dai stinga dreapta cu servetul si gata treaba ori stiu eu ce alte povesti:))Asta asa din gindurile numai pt mine.Cind am vazut-o prima oara totul a fost atit de natural, mi se parea asa de normal ca ea sa fie a mea, apoi pentru mine categoric al doilea bb am simtit ca l-am crescut mai usor. In primul rind din cauza experientei, o mama calma si sigura pe ea va percepe totul altfel si nu se va simti coplesita de situatie, stie sa ia lucrurile altfel. Apoi chiar mi s-a parut ca o fetita sa creste mai usor, chiar daca Nadja mea e cu temperament, e activa dar a trecut toate etapele rapid, a invatat orice mai repede de ex somnul de noapte, renuntatul la bibe noaptea, regulile la lucrurile periculoase, s-a imbonlavit mult mai rar. Cam de cind Nadja avea un an si vreo 2-3 luni au inceput sa se joace frumos impreuna, diferenta dintre Aldo si Nadja fiind de 3 ani 5 luni. Acum Nadja la 2 ani jumate si Aldo la 5 aproape 6 ani se joaca mult impreuna, se si cearta, au de lucru o groaza. Si bineinteles ca mama de fetita mi se pare absolut bestial, am si o fetita gen printesa-diva innascuta, la shopping si la pozat se simte in elementul ei. Plus ca stie ce vrea, ea a venit hotarita rau pe lumea asta, pina si zulufii blonzi de la ceafa ori coditele ii stau nervos si hotarite in sus.Aldo e printul casei, e geniul atras de stiintele exacte, ii place astronomia si sa construiasca din lego mici numai minunatii cu o rabdare extraordinara. Sunt sigura ca bb3 o sa mi se para la fel ca bb2, bine volumul de munca va creste, dar sunt de fel organizata si sigur o scot la capat. Se potriveste bine pt ca Nadja va avea o partenera de joaca, diferenta dintre ele va fi de 2 ani 8 luni, o sa mearga si la gradi un an impreuna, o sa imparta vor fi sper prietene apropiate toata viata.Carmita o sa mai pun poze.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vikinga si Simonette ma uitam ce frumos vorbiti voi de copii si aveti deja doi. Eu ma gandesc cum ma impart pentru un singur bebe, iar voi sunteti asa de linistite... Bravo! Imi mai ridicati si mie moralul...

Pupici

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui Yasmine

A trecut amniocenteza, a fost ok, adica, nu m-a durut, doar o usoara jena, acum stau in pat, si maine am rezultatul de la testul FISH, asa incit vom sti exact ce va fi.
Salutari la burtici.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

yasmine sa dea Dumnezeu sa iasa bine. Si eu am facut amnicenteza si a iesit bine si fish si cariotip. Eu am facut-o la 16 sapt. Tu cate sapt ai? Unde ai facut? Eu la genetic lab.

Mergi la inceput