Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
Roag-o pe Lora acum sa-ti dea un PM cu PM-ul meu ![]() Dar daca nu intelegi, sa intrebi si tu ![]() |
![](punk.gif)
![](alcool.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Hai, Liliana, ca-ti trimit si tie PM-ul! Sa vad daca stii ce s-o intrebi pe Ralu!
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Deci buna dimineata!
Va poftesc la o cafea, repede, ca mi-am adus de lucru de la serviciu. Si-am spalat si vasele de dimineata, am pus rufe la spalat...sunt o harnicuta, ce mai!
Mercedes, bine c-ai mai trecut pe la noi!
![](pupic.gif)
O zi bunaaa!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Mama, ce-am dormit azi... pana la 12.35
Si eu mi-am adus de lucru acasa, dar cred ca pana la urma... tot la munca luni voi rezolva ce am de facut
Acum fac mancare, rufele sunt pe sarma si dupa aia, ma bag la vazut vreun film, sau la citit ceva.
Sa aveti un weekend fain!
liliac1 spune:
Multumim Ralu pentru urari!!!! Multumim Lora pt PM!
Am zis io ca trebuie sa fie "de bine"
Noi azi, de dimi, am fost plecate sa sarbatorim "fratiorul nostru geaman" (un baietel nascut in aceeasi zi cu Andra), plecate pe ploaie, cu catel si purcel din dotare. Ploada s-a distrat si nu prea... pentru ca nu cunostea copilasii, dar in principiu a fost bine.
Pe seara au venit socrii la noi, incarcati pana-n dinti cu alea-alea de iarna si cu mancare la sufertas ca stiu ca eu sunt tare harnica la capitolul asta...si acum ne pregatim pentru marele final al zilei.
Nimic interesant pe ziua de azi. Mi-a venit si sotul acasa, asa ca ma retrag in forta fetele mele dragi!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Salutare, gemanute!
Ce faceti? Contemplati luna in noptile frumoase de toamna?
Eu dorm, ca am baut azi intruna fervex ca aseara mai-mai sa ma prinda o raceala zdravana...mi se inchid ochii, dar Eugen e la apartament cu zugravii si fiica-mea nici gand sa vrea sa se bage in pat...oare daca adorm ce o sa faca? S-o culca ea la o bucata de noapte, nu?
Gata, noapte buna, pa, ca adorm pe scaun! Va pup!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
liliac1 spune:
Hmmm, astrele gemanutelor pe saptamana asta arata ca suntem ultra-super-extra-ocupate???
Eu am o stare generala de agitatie si nu stiu de ce! Am senzatia ca trebuie sa fac o gramada de lucruri dar n-am timp...cu toate ca-s constienta ca uneori stau si ard gazul degeaba si doar ma uit pe pereti!
Spor fetelor ocupate si pentru toata lumea!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Prezenta la un eveniment al zilei s-ar putea sa iti creeze o stare si mai mare de confuzie in plan sentimental. Asteapta-te sa fii prins(a) cu musca pe caciula daca vei intinde flirtul dincolo de limite. O schimbare a ceea ce simti in inima ta s-ar putea sa fie la originea indiscretiei tale. Regandeste-ti pozitia actuala. Poate ca nu trebuie sa iei o decizie neaparat, dar incearca sa clarifici ceea ce simti.
Pe maine:
Inima ta bate in directia cea buna, iar ideile pe care le ai pot ajuta pe cineva care are mare nevoie. Ai, insa, grija sa nu te implici in ceva despre care nu ai suficiente informatii sau cele pe care le-ai primit nu sunt clare. Daca vei face o miscare gresita te poate costa nemeritat si vei fi pus(a) intr-o postura delicata. Cere sfaturi prietenilor sau prietenelor cu mai multa experienta.
Liliac, sunt tare agitata si io! Am o groaza de invatat, timp mai ioc, bb extrem de marait (ii ies dintii!!! ). Plang alaturi de el ca refuza sa manance, refuza lapte de la mine, refuza sa doarma.
Mai in fiecare zi trag si cate-o cearta cu sotul care, se pare, acum si-a ales momentul sa-mi reproseze unele-altele, ca-i obosit, ca de cand cu sarcina el numai conteaza
L-am rugat frumos sa-si astearna gandurile pe hartie si ca imediat cum termin cu examenele (ca sunt 4
) intr-o luna ma voi ocupa si de el... Simt ca sunt trasa in toate partile, dar mai ales faza cu bb Dragos ma supara cel mai tare. Si cand ma gandesc ca are si gingia de sus inflamata!!
No, om trece peste toate! Cand il vad cum zambeste, zau ca-mi trec repede toti nervii!
Va pe toate, multa sanatate la toata lumea si copiluti veseli, fericiti si mancaciosi (am si eu un off
).
Liliac, cand nasti? Te-ai decis?
Aoleu, acum am vazut! Se pare ca de saptamana viitoare oricand, nu???
Sper sa fiu "pe faza" de data asta!
ralnied1 spune:
Eu zilele astea, ca la inceput de luna, ceva ore suplimentare, ca uneori treaba nu se termina, dom'le, de una singura. Are nevoie si de ajutorul meu.
Apoi una-alta prin casa si gata, e noapte si trec la somn.
A... am un AMR pt un nou concert cu Fuego pe 12 oct
Si am inceput adunatul pt mutat. Urmeaza mutatul in curand. Ramaneti pe-aproape, ca strig dupa ajutor indata.
La noi au inceput Sarbatorile Iasului. Programul e destul de plin, dar momentan n-am reusit sa iesim pe la nimic. Urmeaza, insa.
La fel ca si aglomeratia inevitabila din aceste zile.
Mai trec eu pe la voi.
Noapte buna!
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafeluta!
Nu ma dati disparuta, ca-s prin zona, doar ca am atat de multe pe cap, ca...
Aidutule, ce face bebe Eric? Pupaceste-l din partea noastra!
Black, spor la invatat! Si un pupic pentru bebe Dragos, sa-i treaca toate durerile!
Liliac, cand nasti? Sa ne tii la curent!
Noi pana la urma ne-am intiiins...facem niste ziduri noi in apart., daramam altele...cu din astea ne ocupam.
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
Mercedes spune:
loraG76-bafta la modificari.. ce fain . Mi ai adus aminte de tineretea meacand ma apucam cu mutatul mobilei cu o prietena cam o data la doua luni sigur.
liliac1- mai ai un picut si gata scapi de 2 in 1 , nastere usoara iti doresc, prefer sa scriu in avans ca nu stiu cand mai pot..
blackgirl0- bafta la invatat!
aida- ce faceti?
ralnied1-bafta la mutat si la amr
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Conjunctia planetelor Saturn si Mercur poate reprezenta pentru multi un moment de cotitura in modul de a gandi. Este o zi in care viata dumneavoastra poate capata o noua directie. Poate fi o zi cu munci dificile, in care cu greu gasiti energia necesara pentru a face fata efortului.
Lora, sper sa va mutati pana vine zapada! Succes la modificari, la curatenia de dupa
, la gasit mobila!
Iustinei! Cum faceti ca ea sa nu simta prea tare agitatia cu ocazia mutarii? S-a obinuit cu gandul? Daca schimbati si cartierul ma gandesc ca isi pierde prietenii de joaca.
Raluca, spor la treaba la serviciu si acasa! Bucura-te si pt mine de iesirea din acest week-end, caci se pare ca io sunt comnsemnata la domiciliu fortat! Abia astept sa termin cu invatatul (tura asta
) sa mai ies din casa! Zici ca m-am salbaticit!
Mercedes, ce cauti pe-aici? Treci la invatat! Cand iti tinem pumnii?
Aida, cred ca esti ocupata pana peste cap cu bb Eric! la micul
si mamici lui!
Liliac, la tine ma gandesc in fiecare zi, zau! O sa incerc sa intru zilnic sa vad cand nasti, ca nah! merita si bb Radu un pic de incurajari!
Cand ai fost la ultimul control? Cum se prezinta bb? Tu cum te mai simti?