Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Mercedes, multumesc
Black, ok, incerc sa ma distrez portie dubla, sa fie si pt tine. Pana una-alta, tu pune mana pe invatat.
Lora, da' ce va veni cu modificarile acum? Parca vad ca pana la urma sunt eu prima in noua locuinta, inaintea ta
Liliana, Aida
Doina, ce mai faci? Nu ne mai zici nimic?
Tzuni, Olim? Nici de voi nu mai stim nimic. Nici de Luna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Cand stau cu ochiul pe voi...avem la subiect miscare slaba. cand ma retrag si eu pentru "odihna"...incepeti sa dati semne de viata. Ntz-ntz-ntz.
Black Nu fi necajita!! Tu vezi-ti de invatat si lasa ca restul se vor aranja de la sine. Poate este si sotul stresat ca e deja intr-o situatie "noua". Sotul meu stiu ca face de-astea cand se simte depasit de situatie. Nu dispera. Le trece!! Trebuie doar sa-ti pastrezi tu calmul, sa ii zambesti frumos si sa spui "da, da, da". Vine si reversul medaliei
Cum stai cu invatatul? Cand ai examen?? Sa stii ca si eu ma gandesc mereu la voi! Sa ne spui cand sa tinem pumnii cat mai strans!
Lora Da' cine o sa aiba casuta noua si frumoasa?? Important e sa va tina nervii! Ce-ati facut cu ap vechi? L-ati vandut deja? Unde stati? In casa mamei tale?? Stiu ca si aia era in renovari...acolo ati terminat treaba??
Ralu Dragalaso, iti tin pumnii sa iasa asa cum va doriti voi. Dar nu aveti in plan si-un bebe?? Stiu ca poate este o intrebare stresanta, dar eu o pun doar ca pe-o curiozitate, atat!
mercedes Chiar asa, pe cand trebuie sa tinem pumnisorii si pentru tine? In ce stadii de invatat mai esti??
Aidut cred ca este prinsa cu bebe Erik, olim probabil ca inca mai face mutari...
Despre mine... dupa sapt trecuta destul de agitata mi s-a umflat piciorul stang (glezna+jumate din pulpa) ca naiba asa ca mi s-a recomandat repaus si daca s-ar putea cu piciorul in sus. De unde-atata bucurie, ca eu nu pot sa stau decat pe-o parte si piciorul trebuie agatat cu ceva de tavan, eventual.
Ieri am fost la gine si se pare ca bebe nu este inca copt suficient. Avem, cica, toate sansele sa ajungem la termen. Sunt din ce in ce mai greoaie, vorba Andrei, sunt o balena-elefanta-sexy
Andra ma solicita si este din ce in ce mai geloasa. Chiar in seara asta mi-a facut o scena de toata frumusetea...cu figuri de-alea ca eu n-o mai iubesc pe ea cel mai mult, ca o sa vina bebe si pe ea pot sa o trimit la casa copilului, ca n-are nevoie sa o mai imbratisez, ca o sa aiba singura grija de ea iar mie nici n-o sa-mi pese, etc... Mi s-a rupt sufletu-n 15 Am stat vreo ora sa-i explic ca nu stau chiar asa lucrurile.
P.S. Daca ma apuca vreo chestie cu nascarea si nu reusesc sa bag anunt...trimit un sms, semnale cu fum, vad eu cum fac
Cam atat de la noi, deocamdata.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Din cauza de lipsa de timp am trecut doar sa va salut si sa va ofer o cafea, o inka ori ce doriti voi, azi e pe alese!
Liliac, ai dreptate, abia ne mai tin nervii si....buzunarele! Ai grija de tine si nu te ingrijora, toti copiii au si momente din astea!
Va pup pe toate!
P.S.: Ralu, posibil sa te muti inaintea mea...facem intrecere? Care pe care?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mercedes spune:
LoraG76-multumim de cafea am primit o.
Eu mai am un pic adica duminica asta am scrisul si daca trec de el in cealalta saptamana oralul, intre timp si lucrez ca am zis ca nu mi stric zilele de concediu acum ca oricum vor urma zilele fara plata de care cred ca nu scapam anul asta.
liliac1-incearca cumva sa te menajezi cu piciorul ala sa nu ai probleme si dupa nastere cu el.
LoraG76 spune:
Hai helau!
Ce mai faceti?
Mercedes, bafta!
Liliac, ce-ti face piciorul?
Tre' sa va zic c-am sabotat-o pe fie-mea....care a zis ca vrea mobila roz...auzi, roz...eu fac alergie de la atata roz, frateee.....ii zic ca nu exista mobila roz, prin urmare ii fac doi pereti verzi... In fine, ce-o iesi nu se stie...
Va las, ca nu-s prea coerenta...
Raluleeee, tu ai vazut poza de la semnatura mea? )sunt subtila rau azi, nu?)
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
liliac1 spune:
Fetele, va rog nu ma certati...dar nu pot sa stau doar in pat...cu picioru-n sus Doar suntem gemanute, nu??
pai sa vedem sfatul medicului: in pat asezata pe partea stanga, ca-s gravi...dar piciorul stang este umflat ca un pepene, deci trebuie sa stea ridicat. Ei cum va inchipuiti voi ca se poate asa ceva???? Poate nu-mi dau eu seama cum o fi schema asta...si nici o prea buna contorsionista nu-s
mercedes Tinem pumnii toata ziua de duminica. Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi!! Tu pune mana si invata Spor!
Lora Doamneeeee, cat de mult te inteleg cu rozul. Daca o intrebi si pe Andra ce culori ii plac o sa-ti descrie tot spectrul de roz: rozuliu, rozaliu, roz deschis, siclam, fucsia, roz inchis, roz bon-bon-kilot-babet, etc...
Cand deschideam dulapul ei mi se facea greata instantaneu. Puneam la spalat in fiecare saptamana o masina burdusita de ROZ!
Anul asta abia am descoperit si alte culori...
Camera ei am facut-o intr-o nuanta de frez...si a mers la perfectie cu nuante de portocaliu, ca eu sunt disperata dupa culori de vara, calde...
Spor la varuiala si la masa negocierilor cu Iustina!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Liliac, sa stii ca am ras de era sa pic de pe scaun..pe bune, a venit Iustina si m-a intrebat: maaaamiiii, de ce razi asaaa??? Ce sa-i zic? De imaginea unei gravidute incercand sa stea culcata pe partea stanga, dar, in acelasi timp, cu piciorul stang ridicat...
Vorba aia: Foaaarte taaare, fraaateeee!!!
Pe cuvant ca m-a intrebat odata Iustina de ce nu exista mamaliga roz...trebuie sa va spun ca-i fan mamaliga fie-mea...auzi la ea...mamaliga roz...
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Mercedes, tu scapi mai repede decat mine! Tin pumnii pe duminica, doar cu dreapta, caci pe stanga imi tin si io cursurile!
Multa bafta!
Lora, de ce nu crezi ca se poate asorta mobila rozzzzz la pereti verzzzzi? Eu cred ca rozul face parte obligatoriu din viata unei printese adevarate, cum este Iustina ta, Andra de Liliac si (de ce nu?) poate si fetita lui Mercedes!
Hai sa va zic una buna: bb Dragos sta imbracat in casa in haine rozzz-bombon!
Majoritatea sunt de la nepotica care trece si ea acum prin etapa rozalie (la 4 ani)! Insa mie tare-mi place cum arata!
Raluca, tu pui AMR cu Fuego, as pune si eu cu ceva dar nici macar nu stiu cand voi termina cu examenele! Daca trec de scris (miercurea viitoare) intru la 3 examene orale, fiecare dintre ele eliminatorii! M-a mancat undeva sa ma prezint la asa ceva important cu bb de tztz dupa mine!
Dar si cand scap, pana in Iesi se va auzi!
Liliac, sper sa nu ai un pui de tromboflebita! Tu fa bine totusi si stai cu piciorul in sus sau cu ambele daca se poate! Cu tensiunea cum mai esti? As vrea sa-ti dau sfat in legatura cu Andra, insa stiu ca din momentul in care il va vedea pe fratiorul ei il va iubi enorm.
Poate daca ii vei da mici sarcini legate de venirea lui bb (sa-i aleaga ceva jucarii, niste hainute impreuna, sa-i cumpere un cadou de bun-venit) Andra nu se va mai simti asa de suparata. Zic si eu!
Tot este bine ca vine bb la termen, il faci scorpion!
Poti sa dai sms cu incredere in cazul in care lucrurile se precipita!
Tu stai cuminte, fara vitejii, sa te odihnesti, sa dormi, sa mananci bine, ca sa ai puteri pt venirea lui bb! Cum vei naste? Te-ai hotarat?
Legat de-al meu sot s-a rezolvat chiar a doua zi! Intre timp visase ca l-am dat afara din casa
, nu i-a placut deloc senzatia din vis si-a spus ca nu vrea s-o experimenteze pe viu
. Asa ca acum ma "adora", isi spala inclusiv sosetele, gateste, ii da de papa lui bb Dragos (cu TV-ul pus pe reclame, insa stiu ca mai salvez niste minute bune pt invatat).
Gata pauza! Ma duc sa mai citesc cate ceva!
O zi frumoasa pe maine!
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ralu Dragalaso, iti tin pumnii sa iasa asa cum va doriti voi. Dar nu aveti in plan si-un bebe?? Stiu ca poate este o intrebare stresanta, dar eu o pun doar ca pe-o curiozitate, atat! ![]() |
Nu ma doare mana sa tastez ca da, planul este. Dar doar plan si atat. Acum ce sa zic... fiecare intelege ce vrea
![](chatterbox.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ieri am fost la gine si se pare ca bebe nu este inca copt suficient. Avem, cica, toate sansele sa ajungem la termen. |
Asta este bine
![](punk.gif)
Am stat vreo ora sa-i explic ca nu stau chiar asa lucrurile. |
crezi ca macar a inteles? sau vei fi nevoita sa reiei discutia?
![](plang.gif)
P.S. Daca ma apuca vreo chestie cu nascarea si nu reusesc sa bag anunt...trimit un sms, semnale cu fum, vad eu cum fac ![]() |
ai vreun nr de tel de-al nostru?