Gemanutzele... si-o toamna superba... (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetele!!!

Hai ca dau si eu inca o cafeluta, pe langa cea a Lorei, poate reusim sa ne dezmeticim un pic. Eu sunt tot ametita rau dar imi revin incetul cu incetul. Azi m-am incumetat si-am dus motzata la gradi...asa ca ma voi recupera. Dar we iar ma va pune la podea...ca voi avea musafiri. La noi se petrece ca-n povesti (sau ca la tigani )

Lora Multam fain de urari!!!
Pai ce sa anunt ca si eu am fost atat de prinsa in tot si-n toate incat m-am organizat cu greu. Singura prin casa, singura la piata, singura la alergare usoara...a trebuit sa facem fata.

Aseara am olarit . Nu va spun ce bazaconii au iesit, toata casa este un praf fin de argila, eram murdare pana la kiloti. Imi pare rau ca n-a avut cine sa pozeze fericitul eveniment Acum asteptam sa se usuce "minunile" si sa le pictam.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Repede, repede, cat de-o pauza de invatat...

Liliac, sa-ti traiasca fetita, sa se bucure de tot ce-i mai frumos in viata, multa sanatate, fericire si sa va aiba in viata si in putere cat mai mult de-acum inainte! Un maaaaaaaaaaaree pt sarbatorita si un mai mic pentru mama eroina! Si eu am ramas fara sot 2 zile (ieri si alaltaieri), insa am oprit-o pe mama la mine peste noapte. Am nevoie de ea, ca sa pot invata, caci fara ajutor m-am ars: bb Dragos umbla/patruleaza/scotoceste/se agata de orice... Cred ca-i fain tare sa olaresti! Exista seturi speciale pt copii, ca tare m-as pune de facut vaze si ulcele pt flori (ca de-astea n-am).

Raluca, primit PM-ul, din pacate nu am apucat sa raspund la el. In concluzie, vesti bune!

Lora, te-am auzit cand ai strigat!! Trimit PM cu cerinta! Cum stai cu treaba? Mai aveti de renovat sau gata mizeria?

Sper sa mai intru pe aici, inainte sa o apuce pe Liliac durerile nasterii . O veste buna va mai dau: am terminat de pus muraturile.

O zi cat mai faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, merci pt. PM! L-am citit, l-am intors pe toate partile, mare lucru n-am inteles, dar cred ca-mi lipsesc mie unele piese de la puzzle... In concluzie, treaba-i buna, Ralu!
Eu n-am terminat, de fapt saptamana asta n-am facut nimic la apart. Saptamana viit. sper sa vina cineva sa ne termine...sper sa nu raman cu atat..cu speranta, adica.
Spor la invatat si pupici umblatorului si scotocitorului de bebe Dragos! Vreau si eu muratuuuuuri!!!!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Black soro, noi te lasam sa inveti si tu pui muraturi??? Ntz-ntz!
Multam de urari.
Uite, www.dtoys.ro/show.php?id=1161" target="_blank">asta este instrumentul de olarit. Functioneaza pe principiul olaritului clasic, numai ca eu nu am acum nici rabdare si nici mobilitate suficienta iar Andra ia lucrurile in joaca, deci mult zgomot pentru nimic E tare fain, numai ca-ti trebuie oaresce indemanare.
Tu treci la invatat!! Cand s-a programat "The Big Exam"???

Lora si la tine este o mica pauza? Iustina a inceput gradi? Ce activitati extra-gradi mai faceti anul acesta?

Ralu chiar daca nu stiu despre ce-i vb...daca este de bine atunci

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareee!!!
Am trecut in graba pe la voi, ca am cam multa treaba azi.
Liliac, Iustina face tot engleza si dansuri, in continuare...are 4 zile ocupate pe saptamana...uneori ma gandesc daca nu e prea mult, dar vad ca ea face fata cu brio.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

liliac1- si bia mea mi a dat de stire din reclama de la jetix sau cum se numeste acuma ca exista chestia aia de olarit numa eu ma fac ca n am priceput inca.

La multi ani andra de liliac! sa cresti mare frumoasa si sanatoasa alaturi de ai tai dragi.

Noi suntem ok am fost cu bia ieri la palatul copiilor de la noi sa vad cam ce balet dans fac pe acolo am venit dezamagita un pic poate poate e prima reactia a mea nu stiu. Om vedea dupa prima ora, in rest o duc doar la logoped. anul asta o lasam mai moale cu alte activitati.Cristi face engleza si baschet anul acesta iar io nici macar gandul n am spre a invata desi mai am putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Cum de-am uitat de ziua Andreeeei???? Liliaculeee, de ce n-ai aruncat cu caramizi dupa noi daca vezi ca suntem aeriene?

Aeriene e putin spus. Cel putin in ceea ce ma priveste.
Liliana, primesti si cu intarziere urarile, nu?

ANDRA, sa cresti mare, sa ai parte de multa sanatate, o viata frumoasa, senina, cu multe bucurii si vise implinite! La multi ani!
Liliana, sa va traiasca printesa si sa fiti fericiti impreuna, ani multi de-acum incolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Raluca, primit PM-ul, din pacate nu am apucat sa raspund la el. In concluzie, vesti bune!

Nici nu stiu daca era cazul neaparat sa raspunzi.
Dar am rabdare, nu-i problema

Citat:
Lora, te-am auzit cand ai strigat!! Trimit PM cu cerinta!

Ai trimis ce ti-am trimis? Poate se linisteste acum...

Citat:
O veste buna va mai dau: am terminat de pus muraturile.

Deci la iarna ne-am scos cu muraturile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Black, merci pt. PM! L-am citit, l-am intors pe toate partile, mare lucru n-am inteles, dar cred ca-mi lipsesc mie unele piese de la puzzle... In concluzie, treaba-i buna, Ralu!

Nici nu ma asteptam sa pricepi ceva, ca m-am exprimat si eu...
Da' tu intreaba si eu iti raspund...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Ralu chiar daca nu stiu despre ce-i vb...daca este de bine atunci

Roag-o pe Lora acum sa-ti dea un PM cu PM-ul meu
Dar daca nu intelegi, sa intrebi si tu

Mergi la inceput