Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... mai era o intrebare care parca am citit-o , ce mi-a fost foarte folositor cand am ajuns acasa parca ... Pentru ca nu am inca destul lapte trebuie sa ii dau si completare la 'fomila' , pt ca ii dau completare trebuie sa ii dau si ceai . So , in prima faza ii dau tzitzi si dupa ce o goleste cateodata adoarme jumatate de ora si apoi trecem la cealalta tzitzi si iar adoarme jumatate de ora , apoi ii dau completarea , DAR cateodata nu mai adoarme intre rocade si vrea sa pape tot la rand . Ce mi-ar fi fost de folos sa am acasa de la inceput si nu am avut , dar rezolva tati maine , 2 recipiente dinalea cu fermoar care mentin temperatura sticlei , unu pt ceai (ca nu il fac la fiecare masa si se raceste tare ...) si unul pt lapte .
... trimit si revin

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Sa vii cu vesti bune Suede!

Elle multumim frumos pentru explicatiile cu tampoanele minune..deci vata buna gasim la Bella, dar tifonul ala asta lat, oare il gasim usor?
Monikus

ce tare a fost Luci cu risipa de mancare

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

ha? a nascut Kawaichan?

Bine ai venit pe lume bebe Joshua multa sanatate si tot ce iti doresti . Felicitari Kawaichan

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Aida eu am intrebat despre lucrurile necesare pentru acasa..multumesc de raspuns..mai astept completari
dar oare de ce trebuie sa-i dai si ceai?!! intreb, ca habar n-am; si ce fel de ceai ii dai la pui?

Eu nu am vazut poze cu Joshua..de fapt se pare ca albumul Mihaelei nu mai este acolo (poate ca ea l-a sters mai demult)

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

burtiera e de la Hartmann vad ca scrie Verba. Am intrebat ce sa imi iau si asistenta dr meu mi-a zis ca ea dinastea are si mi-a dat un nr4 , dar in momentul ala pt mine era prea mica , au strans-o si cand au desfacut-o am crezul ca imi cad matele in parti a fost horor si dureros , asa ca am trimis husbandu sa imi ia nr5 care acum deja nu ma mai ajuta si a cumparat azi un nr4 ... probabil peste 3 zile o sa cumpar cu nr3 si tot asa.
Asistenta a zis ca a cumparat din farmaciile Sensiblue cu 60 roni , dar Laci al meu nu are nervi sa caute asa ca a luat cu 93 roni bucata .
De ce imi plac astea si nu alea chilot , pt ca burtiera ramane pe burta cand mergi la wc , chiar daca o sufleci/sau nu jumatate in sus , dar ramane pe burta si merg foarte des la wc ca beau multe lichide

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitari Kawaichan!!!Så iti tråiasca bebe Joshua!!Å fie sånåtos si påpåcios!!..Ce datå: 09.09.09..FF frumos

M-am intristat tare cand am citit de Katteryna..Må rog så fie totul bine cu bebe Raisa..Katteryna så råmai la fel de optimista si ai så vezi ca totul va fi bine..De abia astept så intri si så spui ca totul e bine si ca sunteti acaså..Vå pup

Eu azi m-am pus pe fapte mari..M-am apucat de facut papa..Am mers la cumpåråturi singurica ca sotu a ramas cu bebe acasucå..Si apoi m-am apucat de mancare..cå nu mai tinea..mai ne aducea soacra mancare dar cat så ne tinå asa..Si m-am apucat..Dar am avut eneergie..azinoapte Bruculicå a dormit ff bine si eu de altfel..S-a trezit decat så pape, si apoi somn intins...A fost super..sper så o tinå tot asa..

Asa ..si ca vb de impins..fetelor se impinge exact ca atunci cand faci trebushoara mare asa cum spunea si Selene..Si impins nu din gat ca nu veti mai putea vb dupå..Eu am impins decat o data din gat si råmåsesem ragusita dupå..un picut..Si la contractiile alea mari nu uitati SÅ RESPIRATI inspirati expirati de multe ori pana trece nu o lasati moale..Eu am obs ca ajutå fffff mult..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

dana15 laptele matern contine absolut tot de ce are nevoie bebe inclusiv sa ii potoleasca setea , pe cand laptele formula acopera multe necesitati de crestere a bebelului dar nu ii astampara si setea ...

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Bebe Josh , bine ai venit pe lume!

Felicitari mami Mihaela!

Elle, deci tu tot ceza prima data si tot ai avut nevoie de home made tampons, hmmm, asta inseamna ca trebuie sa ma apuc si eu de lucru . Eu o sa nasc la Filantropia. In afara de Uve (colega de spital) mai naste cineva acolo?

Ioanna, noi pentru caruciorul tako am fost la mag din crangasi .... am renuntat si de greutate..... dar mai ales de dimensiuni, ca la noi in lift nu incape .

Manga, 17 kg dar tot rachitoare .

La indicatiiole doftorei, mi-am cumparat centura post natala de la chicco, si acum am vazut ca mi-am luat Large, si e prea mare . Incerc sa o schimb maine.

Iulia, eu ma intaresc daca mananc branza cu paine prajita.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aida ai fost eroina mami
Devyla multumim de vestile despre Kawaichan Ai inceput minunat acest capitol.

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 2 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Ellenuta,esti de milioane!Felicitari!Ne-ai explicat perfect
Acum,problema,de unde luam tifoane asa mari?Cine are idee unde se gasesc asa marimi?

Mergi la inceput