Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor.......ma iertati ca dau buzna ... iar.....!

Vreau doar sa felicit proaspetele mamici care sunt multe de cand nu am mai postat eu dar v-am urmarit zilnic!!! Refacere rapida va doresc tuturor si bebei sanatosi si papaciosi!

Nastere usoara celor ce asteapta cu inima la gat marea intalnire! Doamne Ajuta fetelor!!!

Moana uite de la mine un ptr grasana mica si nu iti face griji ca o sa te dezumfli imediat dupa nastere!

Am fost surprinsa sa constatca de azi dimineatzanu s-au scris 2 capitole Se subtiaza randurile........se vede!

Va pe toate!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hallo, am vazut ca Techila a dat startul la petrecere cu bunatati!!!! Unde e cheful la voi? Ia luati de www.youtube.com/watch?v=Bf1aAN8X9aw&feature=related" target="_blank">aici. Si puteti canta si dansa in voie, ca eu ma duc la etaj . Sa mai imi lasati si mie din bunataturile de la Techila

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu stiu cum merge la voi forumul, dar eu nu pot trece nici moarta de la o pagina la alta, asa ca va pup pe nv si sper sa nu fie cine stie ce vesti pana mie, cand sper sa mearga forumul ca fac cu nervii!

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
Eu ascult de toate sfaturile ...si toata lumea zice sa ma odihnesc ca dupa aceea nu mai pot dormi ....si ce bine am dormit......
Mi se pare extrem de ciudata linistea de astazi si nu stiu de ce prevad o eruptie de bebeloi cat de curand.
Adinus noi suntem in primul rand in caz de ceva sa fim primele
Ralu16, da, brim vrea sa inseamne ca si-a bagat capul la cutie, in pelvis, asa am invatat si eu de la Adina

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 1 zi pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La mine merge forumu........
De aia n-ati scris voi in viteza cea mare??????,

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adi dar ce activa ai fost azi, asa imi place ...faina piesa...te face sa sari de pe scaun sa dansezi
Dana15 nu a aparut azi parca...
Iulika ce faci Obelixo ? totul e sub control ? te-ai dus si tu la intalnire cu flacaul si era cel mai mic de la intrunire ? Lasa ca se face el mare ...si tare ...ca sa dea bine in ochisorii lui Ebru
Poate au copii nevoie de nasi ...ca pana atunci ies si eu la pensie si sunt sigura ca e tot ce si-ar dori si ei...o mamaica prin preajma

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 1 zi pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara fetelor!
Incerc sa intru pe odisee si merge nasol. Avem deja 6 zile cu bebelusul acasa suntem bine si mancaciosi. Cezariana mea este deja foarte bine alerg prin casa aproape cu lactatia am avut ceva probleme din cauza sectiei de neonatologie de la Bucur dar in fine
s-a rezolvat partial. Va multumesc pentru galerie si promit sa recuperez la citeala. Incarc si poze cu Cristian Alexandru sa vedeti un bebel frumusel cumintel si dragutel.
Nastere usoara la cine a mai ramas o sa vad imediat.
Cristian Alexandru 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara fetelor!
Incerc sa intru pe odisee si merge nasol. Avem deja 6 zile cu bebelusul acasa suntem bine si mancaciosi. Cezariana mea este deja foarte bine alerg prin casa aproape cu lactatia am avut ceva probleme din cauza sectiei de neonatologie de la Bucur dar in fine
s-a rezolvat partial. Va multumesc pentru galerie si promit sa recuperez la citeala. Incarc si poze cu Cristian Alexandru sa vedeti un bebel frumusel cumintel si dragutel.
Nastere usoara la cine a mai ramas o sa vad imediat.
Cristian Alexandru 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

fetelor pe unde umblati?

Luto, sa fie asta linistea dinaintea furtunii?
Anamaria, asteptam poze de dovlecel pufos

eu ma duc sa fac o baita...

40+1

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nici la mine nu merge forumul

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

fetelor pe unde umblati?

Luto, sa fie asta linistea dinaintea furtunii?
Anamaria, asteptam poze de dovlecel pufos

eu ma duc sa fac o baita...

40+1

pozici

Mergi la inceput