Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

clau arati extraordinar.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Clau la tine e perfect, ca nu te-ai ingrasat la fata si la maini, deci fix cum esti pozata cu cea mica in brate, nici nu se vede ca ai trecut prin vreo sarcina.
Eu sunt in faza de "bila" la gat si fata, am inteles ca o sa ma desumflu dupa sarcina, de abia astept, ca nu ma pot trage "cu fata" in nicio poza. Am incercat ieri, cand sarbatoream analizele si vestile bune de la medic si dupa ce am incercat sa fac vreo 20 de poze, chiar al meu a zis ca ceva mai nefotogenic nu a fazut in viata lui, realitatea mai era cum era, dar pe ecran era dezastru.....

Si acum despre Giulesti, pentru cele interesate. Eu am stat ieri ore intregi sa citesct vreo 50 de pagini despre "nasterea la Giulesti", pe forumul nostru, dar si pe alte forumuri si la final eram intr-o mare ceata si cu multe semne de intrebare, de genul:
- se spune ca exista rezerve, dar nu se stie sigur unde sunt, cat costa, iar daca chiar exista, sunt pentru VIP-uri si cu intrari prin spatele spitalului, eventual ceva subteran "anti paparazzi" (glumesc );
- fara spaga nu capeti supliment de mancare, nu-ti da nimeni o crema pentru copil, nu-ti schimba nimeni copilul, etc;
- trebuie confectionate vestitele "fase" sterile sau non sterile, parereile erau impartite;
-trebuie trimitere de la medicul de familie, altfel de trezesti pe usa afara si multe altele......

Fapt pentru care m-am prezentat la Marinescu cu o fituica in palma, sa nu cumva sa uit ceva din ce acumulasem pentru "examen", iar reactia lui a fost urmatoarea:
-" Ce-s alea tampoane facute manual? Eu stiam ca s-au inventat tampoanele de la magazin, ori cumperi de la farmacie, ori avem noi la etajul 2 un dulap de unde iei cate vrei, ori ceri, daca nu ti se da si ai nevoie."
- "Haine pentru copil? Cosmeticale pentru copil? Cantar, daca te apuca noaptea sa vezi cat are copila? Toate le gasesti la dulapul de la etajul 2, daca nu ma crezi, urca si constata cu ochii tai, fa un inventar si daca nu gasesti ceva acolo, adu de acasa, care-i problema? Sper ca nu te-ai apucat sa cumperi creme pentru copil, avem in spital de toate." - eu desigur am bagajul la usa, cu toate cremele din lume, hainutze, cantar nu bagasem, e adevarat.....
- "Trimitere de la medicul de familie? Pentru ce? iti recomanda el cand sa nasti? Vrei rezerva, platesti". Aici, cred ca daca nu vroiam rezerva, era necesara trimiterea, ca sa nu platesti tariful minimal, care se deconteaza prin casa de asigurari.

Aaa, mai citisem ca "Giulestiul merge pe naturala", eu una n-am intalnit asa ceva. I-am spus deschis omului ca vreau cezariana si ma stie fata cu capul pe umeri, studioasa foc cand ma intereseaza ceva, i-am spus ca as vrea un somn de voie, adica o anestezie generala, el doar m-a intrebat daca data de 24 septembrie mi se pare OK (ca poate am vreo alta calculatie astrologica si un simbol nedescifrat al acestei date, pe care el nu l-a luat in calcul ).

Cea mica are 3,300 gr, toate masuratorile sunt mai mari cu vreo 10 zile in continuare, totul e ca la carte, colul nu e deloc deschis, din contra, parca e mai inchis decat la ultimele masuratori, nicio contractie trecuta sau prezenta, deci asteptam sa se coaca bine prunca si o scoatem asa cum vrea mamica (am 2 anestezii generale pana acum,pe care le-am suportat perfect, deci o astept cu drag pe a treia, in cel mai nobil scop ).

AMR 14 ZILE (balanta, 24 septembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata fetelor!!

La multi ani si numai fericire iti doresc Devylla!!MUltå sånåtate tie si familiei tale!!Te pupik dulce!!

Luto nu imi vine så cred ca mai ai o zi si gata termenul..Doamne ma trec fiorii cand imi amintesc cum abia ni se zårea burtica si ne gandeam cum va fi cand vom ajunge la termen..Doamne ce vremuri!!!Iti doresc så råmai la fel de optimistå si plina de viatå in continuare...

[bClaucia] am vazut frumusete de fete..Si Elisa e o frumoaså ca si mami ei..Chiar arati foarte bine..Si eu la fel am dat vreo 10 -11 kile si mai am 9 de dat dar daca ar fi dupå mine e oki så dau decat vreo 5 ..ca så pot incapea in hainele mele (mai exact in zecile de perechi de blugi care tare as vrea så ii mai imbrac, ce probleme am si eu,)

Iuliapåpusa mami nu mai fi supårici..Då-i incolo de bani..se mai intamplå så se mai iste si cateva certuri de la amaratii aia de bani dar ai så realizezi cå sunta ltele mai importante..NU mai fi supårici..

Mådålina nu mai ne da emotii din astea da?? mai ales acum cand mai ai putin..Må bucur tare mult ca nu s-a intamplat nimi cu toate ca dupå cum ai povestit ca s-a intamplat putea så se termine si mai rau..Ai grijå de tine mami da??Te pupicesc toatå

TEchiloo ce fain aråti dupå doar 3 såptamani...Super..Si mie imi place poza de familie..Pur si simplu radiati..si imi place tare mult..Så fiti sånåtosi cu totii!!

Adi[/b] tare mult mi-a plåcut cum ai povestit de Lisa cum isi face ea rugaciunea impreuna cu voi..E foarte emotionant...

Eu azi am fost cu Bruce la intalnirea cu alte familii cu copii mici..a fost super..Bruce e cel mai mic din grup..erau copii de 3 4 5 6 luni..moamå ce dolofånei si frumosi..aa mai era un Bruculicå acolo..azi nui-am facut masaj pt ca i-a fost foame si i-am dat så papa si apoi nu i-am mai putut face masaj cu burticuta plinå..dar am vazut cum se face si am vazut bebei tare satisfåcuti dupå masaj..si avem aici un fel de mini-gradinitå la care se poate merge de 3 ori pe såptåmanå ,in afara de intalnirea asta de pårinti, si se programeazå diverse masaje, så invåtåm cantece pt copii så urmårim filmulete cu diverse ce priveste crestera unui copil..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus si Crisbebe va asteptam cu vesti bune de la doctor!

Lullaby ai grija de burtica!

Alex bine ai venit la termen!

Raluk va tin la curent. Oricum demult am bagat in memorie telefonul tau

39+1 zi cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

BUna ziua,

felicit toate mamicile ce-si tin puisorii deja in brate si le doresc tot binele din lume.Am vazut poze care m-au emotionat.Sunt asa de frumosi toti.
In alta ordine de idei,am revenit cu vesti asa cum am promis.In urma ultimului control,bebelul meu s-a dovedit a fi un voinic de 3.100 si.....surpriza.....nu mai exista nici o diferenta intre caput si corp.Doctorul a ramas socat.A zis ca nu are nicio explicatie(asta in conditiile in care si la morfologica imi iesise la fel-cu alt dr.)Banuiesc ca va imaginati ce a fost in sufletul meu.

M-a programat pe 19 septembrie la ora 10. Nu stiu sa ma trec in listutza.Poate ma poate ajuta cineva.Nasc la maternitatea Bucur.Ideea e ca trebuie sa stau cuminte deoarece de maine pana pe 18 septembrie doctorul pleaca din tara si tare nu as vrea sa nasc cu altcineva.Imi tineti si mie pumnii?

M-ai am o mare rugaminte.Nu mai am habar care sunt "preturile"nasterii la Bucur.Daca vreuna dintre voi stie astept si eu un mesaj.Stiu ca difera cezariana de nasterile naturale insa macar imi fac o idee.

Va multumesc oricum pentru sustinere...si da.....ati avut dreptate....m-am speriat degeaba...

Va pup si va doresc nasteri usoare urmate de refaceri rapide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

salutare3 fetelor,scz ca sunt off topic,v-am scris sa va anunt ca se da o parte pe stirile pro tv de la ora5 si azi sau maine pe acasa tv la povestiri adevarate.va pupic dulcic

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

neatza fetele avem deci si o sarbatorita
La Multi Ani Sabina !multa sanatate , fericire alaturi de japonicii tai si tot ce iti doresti

lutoniana mai da departe ai ajuns tu doar o zi mai ai si cred ca-i cea mai lunga din viata ptr tine tinem pumnii sa vina bebicul cand doresti tu
noi asteptam orele 0;00 ca sa mai taiem inca o zi din cele 280 zile de sarcina si sa ajungem la un amr de 4zile pana la marea intalnire
pupici fetele care merg la eco sa veniti cu vesti bune

39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

salutare3 fetelor,scz ca sunt off topic,v-am scris sa va anunt ca se da o parte pe stirile pro tv de la ora5 si azi sau maine pe acasa tv la povestiri adevarate.va pupic dulcic

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Sunt deja pe protv..pupici

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

LA MULTI ANI SABINA!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.
Merci!
Uve_got_mail .

Anomis am cautat faimosii chiloti si prin carrefour dar nu mi-au sarit in ochi. Poate data viitoare cand ma duc acolo o sa imi dea una in moaca astfel incat sa imi cumpar si eu. Multumesc.

Raluk, multumesc pt intelegere cu listutza. Cat despre burtica, pai e normal ca a ta sa fie mai mare ca doar ai o sapt in plus fata de mine. Oricum sa stii ca si eu ma ingrijorez cu privire la cat va mai creste. In legatura cu carutul, ei bine, cam stiu eu ce vreau numai sa fie mai ieftin decat in magazin. Eu as vrea un chicco ct0.2 dar nu prea l-am mai gasit prin magazine. Sper sa fie la baby-expo.

Techila frumosi si bebeii si parintii lor.

Manga tare mi-a placut ideea cu filmul. Bine zis ca dupa ce apare bebele nu prea mai ai cand sa faci lucrul asta.

Suede ma bucur ca totul a fost ok la control. Felicitari pt apartament, sa il stapaniti sanatosi.

Iuliapapusa imi pare tare rau ca esti trista dar cred ca fiecare din voi este stresat in ultima perioada. Motive se gasesc la fiecare. Eu il vad si pe al meu cat e de stresat si nu pot sa-l ajut. De asemenea, cred ca nimeni nu mai sta bine cu banii in ultima vreme dar trebuie sa avem incredere ca vor veni vremuri mai bune. Cat despre banuti, eu nu cred ca cei 5 ron au fost problema si grijile acumulate. Vorbiti cu parintii, bunicii, fratii poate va ajuta acum o perioada. Multa bafta si nute mai supara ca sa fie si bebe stresat. un sa treaca.

Adinus eu zic ca nu conteaza prea tare jumatatea de metru luata in plus la burta. Va dispare cu siguranta dupa nastere. Despre vergituri ce sa mai zic, speram sa ma ocoleasca dar am vazut cateva pe fund deja. Sper sa ramana numai acolo dar stiu ca sunt slabe sanse.

Laura fetita ta e super tare. Nu stiu cum ii duce capul de mici la atatea chestii. Deci cam asa stau lucrurile: mammi gata bebe jos. Mi se pare si logic ca asa o sa o mai iei in brate.

Raluk ai fost foarte tare cu incalcitul lui bebe in burta. Eu cred ca e bine mersi.

Luto lasa moasele ca bebe e bine mersi. Vine el cand s-o satura de caldurica.

Crissbebe, tinem pumnii in continuare sa fie totul bine.

Lullaby stai cumintica cum ti-a zis dr si vei vedea ca totul va fi bine.

Madalina tare m-a intristat cazatura ta. In general daca e sa se intample, nu prea poti tu impiedica cazatura. Da Doamne sa nu se mai intample si sa fie doar sperietura si sa te vezi cu bebe voinic si sanatos in brate.

Nela da, asa e, inca nu am luat caruciorul. Oricum mai am timp. La noi va fi in sept baby-expo si sper sa-l gasesc pe cel potrivit si sa fie si mai ieftin asa ca pt vremuri de criza.:D Si eu sper sa fie bine azi la control. Cat despre pictatul peretilor, sper sa ne iasa ceva. Sa vedem cum o sa facem ca deocamdata tre sa zugravim pt ca am schimbat caloriferul si am pus termopan si trebuie reparat. Dupa aceea vom vedea ce vom mai apuca sa facem. Planuri avem dar sa vedem ce vom putea efectiv sa facem. Tin pumnii sa fie totul bine cu mutatul maine.

Claudia tare frumusica printesa ta. Bine, vazand-o pe Alessia nici nu ma asteptam sa iasa mai putin frumoasa ca ea. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.

Emy tinem pumnii sa fie totul bine.

Ralu0308 eu sper sa vrea bebe afara ca prea a stat la caldurica si prea e asteptat afara.

Mary, sper ca Razvi sa suporte cat mai multe mancaruri si sa scapati repede de colici.

Ioana eu am incredere ca se va gasi o solutie si pt tine.

Daaam, v-am plictisit suficient deja.

Azi imi vad si eu pepenasul in burtica. Sper sa fie totul bine si sa ne spuna si noua o data aproximativa pt cezariana. Sper sa mai pot intru diseara cand ma intorc de la control. Tineti-mi pumnii sa fie bebe bine si sa ne auzim cu bine.

O zi excelenta tuturor.

Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

ehhhh nu mai stau sa astept ora 0:00 merg la somnic
pupici fetele o zi buna in continuare sa ne auzim cu bine

39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE

Mergi la inceput