Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)
Raspunsuri - Pagina 19
claucia spune:
Multumim pentru aprecieri pentru brunetica blonduta mea, are o palarie de par insa sprancene si gene blonde si mi-au spus din maternitate ca o sa fie o blonda. ![]()
Acum si cu ochii deschisi si cu mami: http://family.webshots.com/photo/2228113960102256463tTHQzZ
Pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Am intrat sa va mai dau vesti despre nasterea la Giulesti, pentru cele interesate, pentru ca am simtit-o pe Adi, mereu patesc asta ![]() si pentru ca stiu sa raspund la 2 intrebari ale lui Monikus.Chiloteii de unica folosinta ii gasesti la departamentul de biberoane, suzete, lapte praf, ceaiuri etc si costa mai nou 15 lei, cel putin asa vazusem ultima oara in Baneasa Carrefour. Caruciorul de la Chicco, cel duo, l-am cumparat eu, la vreo 970 lei (dar fara TVA l-am scos la vreo 800 lei) de la reprezentanta Chicco din Floreasca, daca vrei iti trimit un PM cu toate reprezentantele si numerele de contact. Eu sunt extrem de multumita de el, e suuuuuuper usor, carutul are maxim 9 kg, dar nici nu le simti, iar scaunul de masina pana la 1 an cred ca nu are mai mult de 2 kg, e ca uin fulg. E foarte bine facut, la capitolul detalii si are tot ce-i trebuie, din punctul meu de vedere raportul calitate-pret fiind excelent. Eu am studiat multe luni, am intors pe toate partile problema cu pricina si concluzia mea finala asta a fost inainte de achizitie, dar si dupa achizitie.... ![]() AMR 14 ZILE (cezariana pe 24 septembrie) |
Multumesc din suflet pt informatiile oferite. O sa caut chiloteii mai atent data viitoare cand ma duc in carrefour. Chiar te rog daca poti sa imi dai nr de tel de la reprezentantele Chicco pt ca sunt convinsa ca acel carucior e cel mai potrivit pt bebele meu.

Si rugam si fetele sa te treaca pe lista cu programari de cezariana ca sa nu care cumva sa nu uitam sa scoatem majoretele si pt tine.

Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui M Oana Caruciorul de la Chicco, cel duo, l-am cumparat eu, la vreo 970 lei (dar fara TVA l-am scos la vreo 800 lei) de la reprezentanta Chicco din Floreasca |
unde anume in Floreasca este reprezentanta Chicco? si cum adica l-ai scos fata TVA? te-ai tocmit cu el si ai zis ca nu vrei factura si bon? parca asa se facea. banuiesc ca exista si pentru single, nu?

Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
monikus spune:
| citat din mesajul lui claucia Multumim pentru aprecieri pentru brunetica blonduta mea, are o palarie de par insa sprancene si gene blonde si mi-au spus din maternitate ca o sa fie o blonda. Acum si cu ochii deschisi si cu mami: http://family.webshots.com/photo/2228113960102256463tTHQzZ Pup Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
pt amandoua. Doamne ce slaba esti acum. Ce repede ti-ai revenit. 
Monica
33+ in curand mami de
claucia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
pt amandoua. Doamne ce slaba esti acum. Ce repede ti-ai revenit. ![]() Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBEVARSTA BEBE |
Esti o dulce,
m-am gazelit si eu ca Techila, picioarele s-au subtiat, bine mai e loc, bratele la fel, burtica a ramas cam de 4-5 luni dar nu e problema ca pana la 6 saptmani nici nu am pretentia sa plece de tot Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
monikus spune:
| citat din mesajul lui claucia Esti o dulce, m-am gazelit si eu ca Techila, picioarele s-au subtiat, bine mai e loc, bratele la fel, burtica a ramas cam de 4-5 luni dar nu e problema ca pana la 6 saptmani nici nu am pretentia sa plece de tot Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
Sunt sigura ca vei scapa si de cele 9 kg in plus. Vor avea grija fetele tale de silueta ta.
Monica
33+ in curand mami de
M Oana spune:
Magazin CHICCO Bucuresti
Adresa:
Str Ceaikovski Nr.7 Sector 2,
Tel: 315.89.72 ,
Fax: 312.35.17 Program: luni-vineri 10:00-20:00 sambata 10:00 - 18:00
E-mail:aura@chicco.ro
Daca doriti si alte reprezentante din Bucuresti si din tara, intrati pe site-ul lor, mi-e teama ca daca va pun link-ul, imi spune ca e reclama, dar e usor de gasit.....
Cu TVA-ul e cam asa. Pe firma nu se poate deconta TVA-ul daca treci carucior, hainutze bebe, sterilizator, pampersi etc. Dar vorbind cu Aura (careia i-am scris un mail si mi-a raspuns in aceeasi zi) am "negociat" si mi-a trecut pe factura accesorii si codul produsului, astfel incat sa nu fie probleme de decontare in firma. Asta cu "fara factura" o fac si eu, dar aici nu a mers, insa dupa vreo 2 ore de discutii tot am gasit salvarea in cuvantul "accesorii".
Ma stiti cat sunt de calculata/"zgarcita", insa de-a lungul vietii am realizat ca nu conteaza cat de multi bani ai, ci cum ii folosesti. Cand am vrut sa renovez primul apartament, am zis ca 7000-10 000 euro imi ajung fara discutie.
Nici nu terminasem jumatate din lucrari si am realizat ca depasisem bugetul initial. Asa ca am inceput sa ma concentrez pe negocieri de discount, pe promotii, pe studiat bine piata si apoi trecut la cumparaturi, ca deja devenisem satula sa cumpar ceva dimineata, iar pana la pranz, tot calatorind prin magazine, sa constat ca fix acelasi produs l-as fi putut lua cu 50% mai ieftin (am eu o experienta cu Romstalul si Bricostorul pe care greu am s-o uit, dar mai bine nu o uit, o tin minte, ca sa nu ma mai ard si a doua oara......) 

Dar, apropo de asta, cred ca pe viitor o sa ma lecuiesc sa mai povestesc despre diferentele de pret de prin magazine, ca fix ca Chicco, am patit urmatoarea treaba: vazand eu un cuplu care se tot uita la sterilizatorul Chicco si vazand ca bietii oameni se tot codeau sa-l cumpere, ca nu stiau cat de util e, ca e cam scumput etc, m-am apropiat si daca tot frecam menta asteptand factura, le-am explicat de ce e bun, ce face, dar le-am dat de inteles ca de la Metro pot cumpara fix acelasi produs nu cu 150 lei, ci cu 110 lei.
S-au uitat la mine ca la "urs", n-au inteles bietii oameni ce caut acolo (de multe ori ajung sa fiu confundata cu vanzatoarele de prin magazine, stiu raioanele si produsele cu ochii inchisi
) si la final au inteles ca e un produs excelent, asa bine l-am vandut, incat nu pot "trada" respectivul magazin si sa mearga in alta parte sa-l cumpere...... 

Ca atunci, cand te baga asa mult o vanzatoare in seama, incat nu poti pleca, de rusine, fara sa cumperi........

Unde dai si unde crapa......
Hai, ca data viitoare va scriu si despre Giulesti, dar sigur nu vreau sa fac reclama spitalului, sincer.....![]()

AMR 14 ZILE
monikus spune:
Oana, multumesc frumos pentru ajutor. Sa dea DD sa gasesc ce imi doresc. 
Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
Sabina La multi ani!!! 

Numai bucurii, fericire si sanatate alaturi de familia ta minunata! 
Crissbebe ma bucur ca ai colul inchis. Te asteptam cu vesti bune de la eco azi!
Of, Lullaby, e bine ca ai grija de tine si stai intinsa. Nu mai e mult 
Madalina uau prin ce ai trecut!!! Pai daca ai simtit ca nu ti-e bine de ce ai mai iesit din casa? Trebuia sa stai in patic... Si noua ni s-a dereglat simtul echilibrului, cand stau intr-un picior sa ma imbrac tot cad intr-o parte. Prin cate ai trecut!... Tinem pumnii sa fie bine la filmari si spune-ne si noua cand te vedem la tv! 
Nela 
cred ca ti-e tare dor de mami tau. La noi situatia e interesanta, ca si eu pentru ea sunt cea mai buna prietena, nu are prietene bune de varsta ei, pe care sa se bazeze, carora sa stie ca le poate povesti chiar orice. M-ai distrat tare
ca ai fi vrut sa ai problema cu mancatul de mai demult
. Abia astept sa va mutati! Si pentru ca vei scapa de un stres mare, si pentru ca vei putea vedea toate pozele fetelor si bebeilor
. Tinem pumnii sa fie totul bine si usor!
Adi m-ai mai emotionat inca o data cu rugaciunea familiei
. Mi-am salvat postul tau cu alaptarea si il voi tipari sa-l am aproape 

. Multumesc tare mult ca ti-ai luat atata timp sa explici
. Si sunt asa fericita cand vad cu ce fete am nimerit la odisee, si stiu ca orice problema voi avea ma veti ajuta sa ies cu bine din ea
.
Si multumim de dedicatie 
Alex iupiii, de azi nu mai ai stres cu prematuritatea!!! 
vik te asteptam cu vesti bune, sa n-ai alergie la nimic!
Nela deci tu ai iesit pentru curatatorie si ai rezolvat alte chestii
. Bine ca te-ai facut bella, mi se pare asa interesant sa ne gandim "poate acuma ma vopsesc ultima data inainte de nastere" sau "poate oja asta o s-o vada si puiul", etc.
Lucia brim ala inseamna ca a coborat in bazin? Eu tin pumnii sa vina in 13 
Claucia o frumusete de printesa ai acolo 

. Si pozele cu voi doua!!! Offf nu este pe aici emoticon invidios?
Pe langa ca nu demult eram toate cu burtici, si acuma iti tii printesa in brate... tu arati extraordinar! 
suede abia asteptam poze. Sa ai grija sa nu te obosesti nici macar cu sfaturile
. Sa fiti sanatosi si sa petreceti acolo doar momente de bucurie!
Emy nu-mi vine sa cred ca si tu... una cate una va apropiati de termen. Am stiut eu ca lunile astea ar trebui sa stau cu distonocalmul dupa mine... Abia astept sa vad ce zice doctorul maine! 
Ralu si eu zic sa nu mergi la spital. Eu tot asa stiu, ca durerile incep cu cateva zile inainte si numai cand sunt regulate la 5 minute trebuie mers la spital, daca nu sunt alte circumstante (de exemplu daca nu se rupe apa mai repede sau daca nu curge sange, etc).
Maria deci in loc de oite tu ai incercat cu literele de la alfabet
. Eu mi-am salvat ce spunea Mihaela de wrap, ce dimensiune trebuie sa aiba si cum sa fie elasticul. Dar nu am aci pe computer, deci te rog sa imi mai amintesti daca uit. Si daca vrei sa faci economie sa nu iei sleepywrap, nu incerci sa cumperi din ro din cel cum isi cumpara Camy? Cred ca tot atata iesi la bani ca si cum ai cumpara atatia metri de material, ca e numai 70 ron.
adinus tinem pumnii sa-si faca efectul plimbarea!
Pai asa daca ajunge sa ne dorim atata nasterea sunt sigura ca trece si frica de dureri
.
Monikus tinem pumnii la control si te asteptam cu vesti bune! Tin minte cat de mult ai asteptat controlul asta si cat de departe ti se parea prin iulie... ![]()
Melania multumim de mesajul de la Anco
. Ma bucur ca e bine si abia astept sa mearga acasa sa fie cu bebeii langa ea!
Voi incerca sa trimit raspunsul asta desi nu stiu ce se intampla cu pagina de DC, la mine click-aieste mouse-ul in continuu pe ea si in rest nu asculta de comenzile mele. Emoticoanele nu le vad nici aici nici pe pagini. Sa vedem ce mesterim, sper sa nu trimit asa o gramada de raspunsuri si sa nu pot nici repara greseala... Va rog sa ma iertati, dar nu ma pot baga asa la facut capitol nou, ma declar multumita daca reusesc sa trimit mesajul cum trebuie 
Apoi voi iesi putin la aer, ca vad ca ne mai lasa putin toamna si azi e zi frumoasa, trebuie sa profit de ea, si nu sa stau in casa sa impachetez sau sa fac ordine
. Oi vedea eu cand ma voi da cu capul de pereti ca greierele din poveste, si ma voi intreba ce am facut toata vara... cand va veni bebe si la mine toate vor fi vraiste
.
34+
Alex
MangaGirl spune:
raluk multumesc. sincer as vrea sleepywrap ca iar mi s-a pus o pata...dar daca pot gasi mai ieftin, why not?
camy imi mai dai si mie o data link=-ul si spune-mi daca esti multumita de calitate. parca il primisei deja, nu?
MangaGirl :-)
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI