Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)
Raspunsuri - Pagina 18
monikus spune:
LA MULTI ANI SABINA!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.
Uve_got_mail
.
Anomis am cautat faimosii chiloti si prin carrefour dar nu mi-au sarit in ochi. Poate data viitoare cand ma duc acolo o sa imi dea una in moaca astfel incat sa imi cumpar si eu. Multumesc. 
Raluk, multumesc pt intelegere cu listutza
. Cat despre burtica, pai e normal ca a ta sa fie mai mare ca doar ai o sapt in plus fata de mine. Oricum sa stii ca si eu ma ingrijorez cu privire la cat va mai creste. In legatura cu carutul, ei bine, cam stiu eu ce vreau numai sa fie mai ieftin decat in magazin. Eu as vrea un chicco ct0.2 dar nu prea l-am mai gasit prin magazine. Sper sa fie la baby-expo. 
Techila frumosi si bebeii si parintii lor.
Manga tare mi-a placut ideea cu filmul. Bine zis ca dupa ce apare bebele nu prea mai ai cand sa faci lucrul asta.
Suede ma bucur ca totul a fost ok la control. Felicitari pt apartament, sa il stapaniti sanatosi.
Iuliapapusa imi pare tare rau ca esti trista dar cred ca fiecare din voi este stresat in ultima perioada. Motive se gasesc la fiecare. Eu il vad si pe al meu cat e de stresat si nu pot sa-l ajut. De asemenea, cred ca nimeni nu mai sta bine cu banii in ultima vreme dar trebuie sa avem incredere ca vor veni vremuri mai bune. Cat despre banuti, eu nu cred ca cei 5 ron au fost problema si grijile acumulate. Vorbiti cu parintii, bunicii, fratii poate va ajuta acum o perioada. Multa bafta si nute mai supara ca sa fie si bebe stresat. un
sa treaca.
Adinus eu zic ca nu conteaza prea tare jumatatea de metru luata in plus la burta. Va dispare cu siguranta dupa nastere. Despre vergituri ce sa mai zic, speram sa ma ocoleasca dar am vazut cateva pe fund deja. Sper sa ramana numai acolo dar stiu ca sunt slabe sanse.
Laura fetita ta e super tare. Nu stiu cum ii duce capul de mici la atatea chestii. Deci cam asa stau lucrurile: mammi gata bebe jos.
Mi se pare si logic ca asa o sa o mai iei in brate.
Raluk ai fost foarte tare cu incalcitul lui bebe in burta. Eu cred ca e bine mersi.
Luto lasa moasele ca bebe e bine mersi. Vine el cand s-o satura de caldurica.
Crissbebe, tinem pumnii in continuare sa fie totul bine.
Lullaby stai cumintica cum ti-a zis dr si vei vedea ca totul va fi bine.
Madalina tare m-a intristat cazatura ta. In general daca e sa se intample, nu prea poti tu impiedica cazatura. Da Doamne sa nu se mai intample si sa fie doar sperietura si sa te vezi cu bebe voinic si sanatos in brate.
Nela
da, asa e, inca nu am luat caruciorul. Oricum mai am timp. La noi va fi in sept baby-expo si sper sa-l gasesc pe cel potrivit si sa fie si mai ieftin asa ca pt vremuri de criza.:D Si eu sper sa fie bine azi la control. Cat despre pictatul peretilor, sper sa ne iasa ceva. Sa vedem cum o sa facem ca deocamdata tre sa zugravim pt ca am schimbat caloriferul si am pus termopan si trebuie reparat. Dupa aceea vom vedea ce vom mai apuca sa facem. Planuri avem dar sa vedem ce vom putea efectiv sa facem. Tin pumnii sa fie totul bine cu mutatul maine.
Claudia tare frumusica printesa ta. Bine, vazand-o pe Alessia nici nu ma asteptam sa iasa mai putin frumoasa ca ea. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
Emy tinem pumnii sa fie totul bine. 
Ralu0308 eu sper sa vrea bebe afara ca prea a stat la caldurica si prea e asteptat afara.
Mary, sper ca Razvi sa suporte cat mai multe mancaruri si sa scapati repede de colici.
Ioana eu am incredere ca se va gasi o solutie si pt tine.
Daaam, v-am plictisit suficient deja.
Azi imi vad si eu pepenasul in burtica. Sper sa fie totul bine si sa ne spuna si noua o data aproximativa pt cezariana. Sper sa mai pot intru diseara cand ma intorc de la control. Tineti-mi pumnii sa fie bebe bine si sa ne auzim cu bine.
O zi excelenta tuturor. 
Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Nela, doar de noi ca parinti depinde sa inculcam in puiutii nostri obiceiuri sanatoase in toate aspecetele vietii lor. Educatia nu incepe la 2-3-4 ani, ci de la nastere. E important ca parinte sa stii ce vrei sa il inveti pe copilul tau, sa te pui de acord cu sotul/partenerul asupra directiei, obiceiurilor, traditiilor, preceptelor pe care vreti sa le transmiteti mai departe. Bineinteles ca nu vor fi urmate intotdeauna, dar e important sa "scrii" de la inceput cat mai coerent si consecvent. Eu cred ca struta ca avea asa de multe de castigat cu niste parinti ca voi, ii puteti oferi atat de multe informatii, cunostinte si legaturi cu lumea, care fac mai mult decat toate averile si bogatiile pamantului!!! ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Adi,
de cuvintele frumoase. Imi place sa cred ca vom fi buni parinti, poate nu cei mai buni, dar cu siguranta cei ce vor face tot ceea ce le este in putinta pentru buna educatie a strutei lor. Da, sunt perfect de acord ca puiutul ti-l formezi de varsta frageda, asa este. In ceea ce priveste valorile ce vrem sa le transmitem micutei, ale noastre sunt mai mult nescrise, sunt cele primite prin ADN-ul nostru, ca sa zic asa. Sunt mostenire de la parintii nostri, prin educatia primita si unele formate mai tarziu, de-a lungul experientelor pe care le-am acumulat, desi suntem tineri... si nelinistiti.
Imi doresc sa ii putem oferi atat multe informatii, cunostinte si legaturi cu lumea, cum zici si tu, dar mai ales afectiunea si sprijinul de care are atata nevoie sa se dezvolte intr-un om frumos, armonios din toate punctele de vedere.
Multumim inca o data pentru cuvintele frumoase.

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
Monikus, bafta la control azi! Tinem pumnii, sa te intorci cu vesti super! 
Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!
monikus spune:
| citat din mesajul lui NelaM Monikus, bafta la control azi! Tinem pumnii, sa te intorci cu vesti super! ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 37+ Manca-o-ar mama de strut! |
Sar'na

Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
adimercedes spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Ioanna81 gata... v-am prins din urma
nu stiu adi... nu s-a pus problema pana acuma sa fac din astea... daca nu am voie o sa indur cu stoicism probabil, ca altceva nu am de facut ![]() Ioana 38+ cu AMR 2 SAPTAMĀNI bebe Carol Ioan album Webshots |
Ioana, mie dupa ceza cu Lisa mi-au pus la dispozitie morfina in primele 12h. Adica dozele sunt infime, nu suficient de mari sa devii dependenta sau sa iti creeze probleme. Doar atat cat sa iti taie durerea. Cineva mai zicea aici de opium - oare Techila???
Si doza nu era administrata de doctor sau asistente, ci imi era mie legat de deget butonul care putea fi activat doar o data la o anumita perioada de timp. Si erau ff clar dozarile, ca asistentele puteau vedea daca mi-am administrat sau nu si isi dadeau seama daca am avut dureri mari sau nu. Eu la inceput am fost reticenta sa imi adminsitrez si nu am apasat butonul, aveam grija sa nu dau peste el din greseala
Dar cred ca se poate rezista si fara, doar ca durerile vor fi ceva mai mari.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=related" target="_blank">Dedicatia zilei pt toate fetele, si cele stresate, si cele linsitite ![]()
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Ioanna81 spune:
cred ca si mie mi-ar fi frica sa apas butonul cu pricina
dar e bine ca stiu ca am o solutie alternativa in cazul in care durerilor ar fi prea mari...
multumesc din suflet pentru informatii
foarte bune si moral ridicatoare
Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
mary_07 spune:
Mesaj de la Anco

Sunt bine si eu si bb. Inca nu prea stiu cum e sa fii mamica pt ca nu alaptez si ei nu stau cu mamele deci ii vad doar 1 data pe zi. Sambata sau luni plecam acasa. Scuze ca n-am mai dat niciun semn.Pup
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
M Oana spune:
Adi, iar am simtit ca esti prin preajma.......
Eu, fete dragi, v-am citit, m-am bucurat si intristat pentru fiecare, mi-e greu sa felicit toti bebicii nascuti si toate mamicile curajoase, dar "majoretele" mele virtuale au fost mereu sub forma unei rugaciuni catre Doamne Doamne la fiecare nastere, am eu o pila speciala acolo Sus
si sa stiti ca din umbra m-am rugat sa fie bine pentru fiecare...... 

Am intrat sa va mai dau vesti despre nasterea la Giulesti, pentru cele interesate, pentru ca am simtit-o pe Adi, mereu patesc asta 
si pentru ca stiu sa raspund la 2 intrebari ale lui Monikus.
Chiloteii de unica folosinta ii gasesti la departamentul de biberoane, suzete, lapte praf, ceaiuri etc si costa mai nou 15 lei, cel putin asa vazusem ultima oara in Baneasa Carrefour.
Caruciorul de la Chicco, cel duo, l-am cumparat eu, la vreo 970 lei (dar fara TVA l-am scos la vreo 800 lei) de la reprezentanta Chicco din Floreasca, daca vrei iti trimit un PM cu toate reprezentantele si numerele de contact. Eu sunt extrem de multumita de el, e suuuuuuper usor, carutul are maxim 9 kg, dar nici nu le simti, iar scaunul de masina pana la 1 an cred ca nu are mai mult de 2 kg, e ca uin fulg. E foarte bine facut, la capitolul detalii si are tot ce-i trebuie, din punctul meu de vedere raportul calitate-pret fiind excelent. Eu am studiat multe luni, am intors pe toate partile problema cu pricina si concluzia mea finala asta a fost inainte de achizitie, dar si dupa achizitie....
OK, trmit si vn cu vesti calde despre nasterea la Giulesti ca am tolba plina de informatii pentru cele interesate....
AMR 14 ZILE (cezariana pe 24 septembrie)
monikus spune:
| citat din mesajul lui adimercedes www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=related" target="_blank">Dedicatia zilei pt toate fetele, si cele stresate, si cele linsitite Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
foarte frumoasa melodia. Si mie imi place grozav de tare.Mary, multumim pt mesajul de la Anco. Bine ca e totul ok. O sa inceapa sa si alapteze in curand sunt sigura.

Monica
33+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE