Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)
Raspunsuri - Pagina 16
adinus8 spune:
buna dimineatza dragelor!
Claucia, nu stiu daca ma crezi, dar pur si simplu
iremediabil.Doamne...imi vine s-o mananc...
Nela, asa-mi plac post-urile tale si ale strutzei, sunt primele pe care ma astept sa le citesc cand intru pe Dc dimineata
Adi, multumim frumos ptr sfaturile legate de alaptare, sa stii ca pe mine chiar ma incurajezi
Luto
, ma bucur ca ti-a revenit tolerantza...nu acelasi lucru pot spune si despre mine
.40+1 azi si absolut nici un semn
40+1 

pozici
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Saptamana viitoare trebuie sa ne mutam si noi,ne-am luat Dar ce fac eu cu burta mea? E adevarat ca o sa avem mai multe ajutoare,dar cu stresul ce fac? |
..ce sa faci ? probabil ca iti creste un pic tensiunea si moasa se sperie tare
Felicitari si sa o stapaniti sanatosi !!!!!

Cea mai fericita
39 + cu 
AMR 1 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
suede spune:
MULTUMESC FRUMOS!

| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..ce sa faci ? probabil ca iti creste un pic tensiunea si moasa se sperie tare Felicitari si sa o stapaniti sanatosi !!!!! ![]() Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 1 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Emy10 spune:
Neatza

Bun venit pe lume Joshua!!! Felicitari Mihaela!!! 

Am vazut poze de printisori de Techila si printisoara de Claucia!!! Superbi 

!!!
Si eu ard de nerabdare sa vina pe lume bebelina!!! Sper ca ati observat semnatura caci am intrat in saptamana 40 

Maine dimineata merg la spital sa vedem ce face fetita si sa vedem ce mai spune doctorul caci vad ca fetita nu se grabeste sa plece de la caldurica ![]()
pe toate! Si sa auzim numai vesti bune!!!
39+1 zi cu 
Eva
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Frumos, sper ca si Ana sa poata dezvolta asa obiceiuri frumoase! Felicitari pentru formarea micutei tale. ![]() Nela, viitoare mamica de Ana, 37+ Manca-o-ar mama de strut! |
Nela, doar de noi ca parinti depinde sa inculcam in puiutii nostri obiceiuri sanatoase in toate aspecetele vietii lor. Educatia nu incepe la 2-3-4 ani, ci de la nastere. E important ca parinte sa stii ce vrei sa il inveti pe copilul tau, sa te pui de acord cu sotul/partenerul asupra directiei, obiceiurilor, traditiilor, preceptelor pe care vreti sa le transmiteti mai departe. Bineinteles ca nu vor fi urmate intotdeauna, dar e important sa "scrii" de la inceput cat mai coerent si consecvent.
Eu cred ca struta ca avea asa de multe de castigat cu niste parinti ca voi, ii puteti oferi atat de multe informatii, cunostinte si legaturi cu lumea, care fac mai mult decat toate averile si bogatiile pamantului!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
ralu0308 spune:
Neatza si de la mine,
Offf n-a vrut sa iasa ieri, iar azi ma doare burtica:(
Sunt dureri scurte, neregulate si trec daca imi schimb pozitia, dar sunt dureri...
Nu cred ca sunt chiar dureri de nastere...dar nu stiu ce sa fac...doar am fost ieri la spital...
Mai stau sa mai vad...macar un pic....
Raluca
40s- mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
luci si adinus va doresc bebei ascultatori, care sa vina cat mai repede si in pozitia potrivita. luci, cum a iesit ciorbita? ai gasit pe cineva sa-ti desfaca cutiile?
eu am program de msotru azi, ca prea am lenevit. sper sa nu-l mai agit asa ca ieri. aseara am fost la film - District 9 - interesant si in final, un pik trist. dar un SF foarte "real".
claudia printesa ta e o dulce, dulce, dulce. 

anomis acum suntem la seria 1 din Invasion. bine ca nu e decat o serie, ca au intrerupt. e ok...nu stralucit.
madalina ai grija de tine...nu e cazul de acrobatii la momentul asta...cred ca toata lumea trebuie sa cada/sa pateasca ceva de care s-au temut in sarcina...asa ca sa speram ca asta a fost randul tau. 
eu am avut iar insomnie...m-am trezit pe la 4 dim si nu am mai dormit pana pe la 6. am luat toate literele din alfabet la rand ca sa gasesc un nume la copil si nimik. Nici somn nu mi s-a facut, nici nume nu am gasit. 

ah si voiam sa va mai intreb ceva...mai pe la inceput a pus cineva instructiuni de confectionare al unui wrap...mai aveti ucmva informatia aia sau stiti unde as putea-o gasi? ma gandeam sa o rog pe mama sa-mi cumpere material si sa-mi faca in Romania. multumesc 

am omis oare pe cineva?
MangaGirl :-)
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui suede Ufff,apropo de mutat...si despachetat. Saptamana viitoare trebuie sa ne mutam si noi,ne-am luat casa...URRRRRAAAAAA!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma rog,nu ma intelegeti gresit,e vorba de un apartament... Dar ce fac eu cu burta mea? E adevarat ca o sa avem mai multe ajutoare,dar cu stresul ce fac? In fine,sa ne mutam mai repede,ca trebuie sa ne apucam de achizitii pentru camera fiului nostru .Apropo,azi intram in saptamana 35 35 |
Felicitari! Sa aveti parte numai de bucurii in noul vostru cuibusor!
39+1 zi cu 
Eva
mary_07 spune:
Buna dimineata

Felicitari Mihaela!!!Refacere rapida si mult laptic pt bebic

Bun venit pe lume Joshua!!! Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii

La Multi Ani Sabina!!! Sa fii fericita si implinita alaturi de frumoasa ta familie!!!
Noi aseara ne-am confruntat cu prima criza de colici + o deranjare de burtica din cauza de mama batuta in cap
care mananca chiftelute cu usturoi
.Bine ca am trecut peste...dar am multe ore de nesomn la activ.
Imi pare tare rau ca numai asa, cu dureri de burta ,imi pot da seama ce tolereaza asta micu' si ce nu...pana acum pe lista e sucul de portocale,cel cu acid si usturoiul
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Nela bafta multa maine cu mutarea si despachetarea si vezi cand ne mai scrii sa stai cu webshot-ul deschis ca sa ne vizualizezi...si sa ne identifici....sa nu ne confunzi ![]() ![]() Sa fie si pentru voi un inceput minunat !!!!! Cea mai fericita 39 + cu ![]() AMR 1 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
De abia astep sa va mai vad si eu pe webshot, stii ca am zis ca am facut file excel cu linurile, si o mica descriere, ceva de genul Luto pe ultima suta de metri, bbei de Techila, fata de Claucia, Manga poza de ultima ora, etc. De abia astept sa ma delectez in weekend.
Multumim frumos de urari, maine e grosul, pana luni ar trebui sa ma vad cu toate acasa!
Ma gandesc la tine si stiu eu ca vine minunea ta in weekend, cum ti-ai dorit, sa vezi tu.

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!