Burtici fericite de septembrie-octombrie (194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

erci frumos,sper ca toate sa avem numai vesti bune

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Techila, in ce sirena te-ai transformat...... Imi amintesc de burtica ta plina de crema si pudra.....

Felicitari, pentru cei doi si pentru ca vei fi o nasica miam.

Manga, mai bine vezi niste Dexter, ca eu abia sunt la ep 14 s1 B&S.... nu te pot ajunge asa usor.... eu adorm sera pe cate un episod, ca ziua.... mai raspund la mailuri, stau pe forum sau citesc despre bebelusi.

suede felicitari pentru vestile bune de la nenea doftorul

Lucia, ori esti la momentul Kodak cu noua casa, ori te plimbi brat la brat cu iubirea ta...... sau nasti??????

fete cucuiete

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi! Multumim de cafelutza...

Nela..ieri am fost doar la dr de familie sa imi completeze carnetul de gravidutza...ca am inteles ca trebuie sa il iau cu mine la spital. Treptat treptat incep sa ma pregatesc. Miine am "marea" intilnire in clinica cu dr meu si cu anestezistul... sa vedem ce facem cu alergiile mele la toate cele si sa alegem cea mai buna solutie...

Madalina...ai grija ca nu e de joaca cu cazaturile la varsta asta a sarcinii, bine ca bebe e ok...

Luto...ce te admir cat esti de calma...cind mai ai asa putin.

Adi...asa imi plac postarile tale de mamica cu experienta...eu degeaba tot citesc diverse carti si brosurele ca am impresia ca nu stiu nimic...sper sa nu ma panichez prea tare cind m-oi vedea cu bebelina in brate si sa stiu ce sa fac cu ea.

Am avut o noapte partial alba...adica am reusit sa dorm pe bucati intre 4.30 si 9...deci Raluk...povestile de seara prind bine dar pe mine nu m-au adormit.

Va doresc o zi superba!

35+ cu

Mergi la inceput

Ce-as mai bea o cafea....
Pana una alta,beau o cacao cu lapte,va astept

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna dimineata si poftiti la

Aseara mi-a picat netul, asa ca abia acum recuperez...asaaa...

Suede, ma bucur ptr vestile bune de la eco, sa o tii tot asa!

Iuliapapusa, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, din pacate peste tot exista discutii si mai ales cand e vorba de bani, avand in vedere vremurile pe care le traim, incearca sa te linistesti, sa vorbiti, sa va intelegeti capul sus.

Ce imi pace de voi cum va masurati aseara burtile, ia sa va fac eu astazi o surpriza, ca eu am plecat de ceva gen 100 sau poate mai putin dar irelevant

Luto, ce le-as crapa capul la moasele astea ca te lasa tot in ceata, dar noi iti tinem pumnii si o sa fie bine, ai sa vezi.

Techila, ma bucur enorm ca va descurcati, asa imi dai si mie sperante, ca eu de soacra nici nu vreau sa aud, poate doar in vizita de 5 minute iar cu mama ma iau de par si acum, dapai atunci. Te pup si bafta in continuare.

Crissbebe, bafta la eco!

Offff, Madalina, ce rau imi pare ca ai cazut si ca ai avut probleme, ne rugam sa fie totul bine.

Raportez dureri din ce in ce mai grave de burta in partea de jos si la pasa, mai ales noapte cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta - a se citi ma trezesc din ora in ora si imi vine sa crap.

Ma mai intind si eu putin ca vad ca merge forumul ca naiba si revin mai pe seara ca astazi nu o sa fiu acasa, va pup si sa fiti cuminti.

Am schimbat si semnatura, de astazi suntem la termen!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Poze calde cu Elisa, citesc si mai revin. Preferata mea este asta: http://family.webshots.com/photo/2187404210102256463xHKFln

Va pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Vik, tin pumnii maine atuci, sa fie totul bine. Probabil ca ai mai zis, dar eu nu stiu: cum vrei sa nasti? Natural, cu epi, cezariana?

M-am rostogolit cu chiu cu vai inapoi de la mall, dupa un pranz sanatos (kfc ). Partea buna este ca mi-am facut unghiutele, rosii ca focul, sa-mi surada norocul , daca ma tin pana vine Ana. Sau mai bine nu, sperii naiba fata cu ele, mai stii?!

Un singur lucru trebuia sa fac la intoarcere, sa ridic ceva de la curatat! Evident ca AM UITAT cu desavarsire... iar tre sa ies mai incolo, noroc ca e in fata blocului.

Anomis, ma bucur sa aud ca Dinu e bine, voios, voinic. Cat despre mine, las' ca imi scot eu parleala cu despachetatul! Oricum intr-o zi n-am ce face si tot trag speranta ca ma apuca nestingul, asa, ca final touch.

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!
Vorba Mangai vreme numai buna de nascut...ca e un soare de cateva zile si asa de frumos de ti-e mai mare dragul.
Viky iti multumesc, sunt calma asa e ...numai ca ma deviaza ceilalti. Mama ma suna zilnic de cateva ori si o simt din voce cat e de emotionata si agitata, mai am niste cunostinte.prietene pe aici care ma "verifica" tot asa zi de zi.....Iar eu in loc sa fiu multumita ca se intereseaza lumea de mine fac mofturi....
Sunt incantata ca am ajuns la 40 de saptamani asa cum mi-am dorit.
Azi mai bag niste despachetari si o baie calda (ca acum sunt doamna cu cada pana acum aveam doar dus) si poate pe weekend vine piciul.
Alex stiu ca sunt niste mufe moasele dar ce sa le fac ? poate vroiau si ele sa plece acasa ....si m-am trezit si eu cu tensiunea mare sa le schimb planul
(a se observa ca mi-a revenit complet toleranta fara limite cu care ma laud)
Adinus mama, zilele astea, sa fie exact cum iti doresti tu
Mi-au spus ca la 41 de saptamani fix sa merg la spital la control si imi vor induce nasterea atunci SAU la 1 zi doua .....
Ahhhh...si mi-a trecut BRIM ...nu mai e free "de capul lui"

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 1 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Am vazut printesa Clauciei superba !!!!
Cand vad copilasii astia mici in patucurile lor ma apuca nerbadarea si mai mare ....sa-l vad si eu pe al meu in dormitor

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

Nela bafta multa maine cu mutarea si despachetarea si vezi cand ne mai scrii sa stai cu webshot-ul deschis ca sa ne vizualizezi...si sa ne identifici....sa nu ne confunzi
Sa fie si pentru voi un inceput minunat !!!!!

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

La multi ani Sabina !!!!!! Fata minunata, mama de mogaldete superbe, sa fii fericita si iubita in mijlocul familiei tale !!!!!

Noi astea inca cu burtica la gura bagam o pizza si o inghetata...cele cu bebeloi in brate nu stiu ce au voie

Cea mai fericita 39 + cu

Mergi la inceput

Ufff,apropo de mutat...si despachetat.
Saptamana viitoare trebuie sa ne mutam si noi,ne-am luat casa...URRRRRAAAAAA!!!!!
Ma rog,nu ma intelegeti gresit,e vorba de un apartament...
Dar ce fac eu cu burta mea?
E adevarat ca o sa avem mai multe ajutoare,dar cu stresul ce fac?
In fine,sa ne mutam mai repede,ca trebuie sa ne apucam de achizitii pentru camera fiului nostru.
Apropo,azi intram in saptamana 35
35

Mergi la inceput