Fulguleti de nov-dec 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, Stefy a fost vaccinata, dar am inteles ca o forma usoara tot se poate face... Sper sa nu.... Cum o vrea DD....

asiza, multumim.

Simo, capul sus.... asa e la inceput.... Ai sa vezi ca va fi bine...

danutz, noi te asteptam sa te intorci

Lizzy, multa bafta maine la gradi lui Marc. Aspetp cu nerbdare sa scrii daca i-a placut. Ma bucur din suflet ca e mai bine si ca nu a primit antibiotic.

Flore, felicitari la domnisoare. Alessiei pentru gradi si Emmei pentru mers.....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Dia!

La multi ani DeeA!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

multumesc ruxandra
fetelor, ia poftiti la platoul cu prajituri, tortul il servim mai pe seara :)

deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Era timid, stingher, foarte debusolat, saracutul. Nu am apucat sa vorbesc mult cu educatoarele, practic ele nu stiu istoricul lui sau problemele actuale de comunicare. Sper sa se descurce pana la 12, ca oricum numai atat il lasam, merge sotul dupa el si-l duce acasa unde il asteapta bona.
Am plecat de acolo pe furis, cand el s-a dus la toaleta cu o fetita si o ingrijitoare... sunt sigura ca ar fi plans sanatos daca ma vedea ca plec. Nu-mi place ca am facut asta, cred ca am gresit. Va avea sentimentul ca l-am pacalit si abandonat desi i-am povestit de 100 de ori ca mami il duce, el papa si se joaca, apoi vine tati dupa el si-l duce acasa... Corect si cinstit ar fi fost sa ne despartim efectiv, sa ii confirm, sa vada ca plec la serviciu si sa il asigur - inca o data - ca ne revedem dupa-amiaza acasa...
L-am urmarit pe furis, pe la usa, pe la geam :)) se tot uita in jur, ne cauta din priviri, nu se juca cu nimeni si cu nimic, doar isi framanta manutele privind timid in jurul lui la ceilalti copilasi... uffff... tare greu e sa nu-l stiu in elementul lui, sa-l vad asa retras... asa cum il stiu eu in colectivitate.
Cu noi e expansiv si comunicativ - chiar daca in felul lui - in grup insa... va fi greu sa se integreze. Sper sa nu fie mahnit si sa-si gaseasca curajul de a comunica/coopera cu ceilalti.
Desigur, educatoarea va face diferenta la capitolul integrare/curaj/comunicare cu grupul, sper sa gasim printre ele una cu multa disponibilitate si implicare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deea iti doresc sa fii in continuare cea pe care noi o stim, sa ai sanatate si liniste, ne e dor de tine si de eric!

dia draga mea, si tie iti doresc numai bine, in primul rand sanatate, echilibru intre casa si job - cum sti tu ca vrem cu toatele - impliniri si bucurii alaturi de ai tai si - de ce nu - un vis de bb2 daca e sa fie... sunteti parinti minunati, ar fi frumos sa aduceti un fratior/surioara pt oana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Era timid, stingher, foarte debusolat, saracutul. Nu am apucat sa vorbesc mult cu educatoarele, practic ele nu stiu istoricul lui sau problemele actuale de comunicare. Sper sa se descurce pana la 12, ca oricum numai atat il lasam, merge sotul dupa el si-l duce acasa unde il asteapta bona.
Am plecat de acolo pe furis, cand el s-a dus la toaleta cu o fetita si o ingrijitoare... sunt sigura ca ar fi plans sanatos daca ma vedea ca plec. Nu-mi place ca am facut asta, cred ca am gresit. Va avea sentimentul ca l-am pacalit si abandonat desi i-am povestit de 100 de ori ca mami il duce, el papa si se joaca, apoi vine tati dupa el si-l duce acasa... Corect si cinstit ar fi fost sa ne despartim efectiv, sa ii confirm, sa vada ca plec la serviciu si sa il asigur - inca o data - ca ne revedem dupa-amiaza acasa...
L-am urmarit pe furis, pe la usa, pe la geam :)) se tot uita in jur, ne cauta din priviri, nu se juca cu nimeni si cu nimic, doar isi framanta manutele privind timid in jurul lui la ceilalti copilasi... uffff... tare greu e sa nu-l stiu in elementul lui, sa-l vad asa retras... asa cum il stiu eu in colectivitate.
Cu noi e expansiv si comunicativ - chiar daca in felul lui - in grup insa... va fi greu sa se integreze. Sper sa nu fie mahnit si sa-si gaseasca curajul de a comunica/coopera cu ceilalti.
Desigur, educatoarea va face diferenta la capitolul integrare/curaj/comunicare cu grupul, sper sa gasim printre ele una cu multa disponibilitate si implicare...

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Lizzy, eu de cand am inceput sa o duc la gradi (program full), o singura data am plecat fara sa-i spus si s-a suparat foarte tare ca nu m-a pupat si ca nu am pupat-o cand am plecat. M-a sunat educatoarea sa o pup la telefon, ca plange rau. Si atunci mi-am dat seama ca nu este bine sa procedez asa, pt ca se simt parasiti daca ... dispari. Adica una e sa dispari cand stau cu bunicii, alta e sa dispari cand sunt inconjurati de oameni pe care inca nu-i cunosc si nu stiu cum sa reactioneze.

Prin urmare, ai dreptate :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

LA MULTI ANI DIA!!!

LA MULTI ANI DEEA!

va dorim multa sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!

mai ce rapida e Emma! merge deja! acusi o sa trebuiasca sa alergi dupa doua fetite cu codite prin casa, mai Flore mai!!!! ce repede cresc. parca ieri se balanganea si oaca prin casa tinandu-se de mobile....eee..trece timpul...
cum a fost ieri la gradi?

lizzy la gradile pe care le-am vizitat pana acum ni s-a spus (la fiecare) ca e contraindicat sa pleci fara sa-i spui piticului. stiu insa ca sunt unele gradinite care le recomanda chiar parintilor sa plece fara sa-si ia ramas bun. pentru ca nu am fost pusa deocamdata in situatia de a decide daca ma furisez sau nu sustin inca teoria ca e mai bine sa-i spui ca pleci. sa stie, sa nu se trezeasca deodata singur intre necunoscuti. stii tu..chestia cu increderea... te cred ca ti-a fost greu. bine macar ca ai avut un geam prin care sa poti sa-l observi o vreme, ar fi fost si mai rau sa nu fi vazut nimic. poate o sa fie la inceput timid si retras, cand incepe sa-si cunoasca colegii de grupa o sa-i fie mai usor.
cand o sa incepem si noi o sa-ti pove daca teoria a ramas in picioare.

asizule asizule... pai cum raspunzi tu la intrebare nevinovata fara multe multe propozitii secundare?? fara o metafora,un emotion, ceva...ma induci in eroare si ma faci sa cred ca dau cu batele-n balti. desi am si dat, hm?
chiar am crezut ca ceva nu e ok cu gradi si ma gandeam ca spui tu, spun si io, mai varsam din naduf
cat despre chestia cu cat e de sensibil sa spui ceva in scris, stiu, stiu. dar tot cu scrisul le dregem.

ruxandra ma uitat ieri, am printat lista, am agatat-o acasa de perete. o citisem candva, vroiam sa i-o arat si lui, am pierdut-o. noroc cu tine. multumesc. si cat de bine mi-a prins sa o recitesc... mi-a mai dat putina putere. beatrice trece printr-o perioada dificila, si eu pe langa ea sau mai bine spus cu ea. a fost ca un plasture pe rana.

v-am spus ca aici nu exista grupa mica/mijlocie/mare?
sunt amestecati. in nehotararea asta ominiprezenta care-mi atarna deasupra capului nu pot sa ma decid daca e bine sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Dia!
La multi ani, DeeA!

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... ce ma bucur ca le place fulguletilor la gradi!
Tony e super incantata are o prietena care e la fel de mica si firava si se inteleg foarte bine ... cateva poze.
Am si eu o problema ... fetele au viermi(lamblia) am incercat mai multe tratamente ... le-am dat tinctura de propolis vreo 10 zile acu o luna, iar de astazi am inceput sa le dau ulei de seminte de dovleac si luam si noi capsule ... sper sa dea rezultate. Voi ce le-ati dat?
Multumim.
Va uram multa sanatate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

chinico, eu zic ca e de bine ca sunt amestecati... beoaca are mult de castigat ca sta la gramada cu copii de diferite varste, ca-i imita pe cei mari, ii bebeluseste pe cei mici, etc....

Mergi la inceput