Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
Daca acum 10 minute, cand va scriam mesajul anterior, eram suparata, acum mi-a mai venit inima la loc. Am sunat-o pe educatoarea lui Denis si mi-a spus ca n-a mai plans deloc, ca se3 joaca cu copiii, ca a papat tot, ba chiar mi l-a dat si pe Denis la telefon si m-am conversat cu fiu-mio 2/3 minute. Va pup, ma duc sa mai si muncesc ceva.
simo29 spune:
Salutare!
GRADI: - ieri a ramas fara probleme, cand m-am dus la ora 4 dupa el plangea cu sughituri - cred ca plangea demult..........Azi noapte pe la 1 s-a trezit urland : unde-i mami meu ? . Cred ca ii e frica ca nu ma duc dupa el - desi ii zic de un milion de ori pe zi ca la ora 4 cand termin serviciul merg la gradi dupa el...
AZI: totul super ok, pana cand a aparut un coleg de grupa care plangea - de acasa, cred - cand l-am schimbat in pantaloni scurti a inceput si David: mami, vreau acasa la tati! mami, vreau cu tine la servici! mami, nu mai vreau la gradi!
Cand am deschis usa la grupa mica cred ca plangeau vreo 8 din 10. Am plecat vreo 5 min. la contabilitate si cand m-am intors nu se auzeau decat rasete........
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
chinico spune:
[/quote]
...pt. ca nu ne-am mai permis sa platim taxa.
[/quote]
am intrebat considerand ca nu comit nici un delict. raspunsul m-a debusolat putin, dar daca spui ca erai suparata...
imi pare rau.
in alta ordine de idei (sau in aceeasi ordine, dar la alta categorie ), desi noi inca nu am inceput gradinita, deja incercam sa o schimbam.
nu e nici una dintre cele la care am inscris-o initial, are multe minusuri, si, oricat imi bat capul, nu gasesc inca nici un motiv demn de bagat in seama sa o duc daca nu ma convinge ca e ok.
mai vedem. la noi totul parca e momentan numa bun de dezbatut. inclusiv vremea s-a ordonat. ploua marunt.
lizzy bravo si la mai mare!!!
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico |
...pt. ca nu ne-am mai permis sa platim taxa.
[/quote]
am intrebat considerand ca nu comit nici un delict. raspunsul m-a debusolat putin, dar daca spui ca erai suparata...
imi pare rau.
Beatrice (13.12.2006)
[/quote]
no, ca pe mine m-a debusolat si mai tare raspunsul tau ...chiar asta e adevarul (si daca ai intrebat, io am zis), n-am nimic de reprosat gradinitei respective si zau ca e tare delicat sa te exprimi in scris ca se interpreteaza gresit. Tu stii ca te iubesc si pe tine, si pe Beoaca, si pe piroman
danutz spune:
Buna fetelor,
In primul rand multumesc din suflet celor care mi-ati transmis urari de ziua mea
Am intrat pe fuga, sa va zic ca in mod clar nu mai am cum sa tin pasul cu voi si ca mi-e jena ca nu apuc sa citesc tot si sa raspund la obiect si in topic. Asta pe de o parte... Pe de alta parte, sunt foarte prinsa la job intr-un vartej de proiecte la care tin si pe care vreau si trebuie sa le termin , am inceput sa fac ore suplimentare, lucrul asta imi da asa o implinire profesionala dar pe de alta parte si o stare proasta si o senzatie ca-mi neglijez copilul si de aici unele frustrari. Pe scurt sunt intr-o perioada de schimbari pe mai multe planuri, incerc sa ma regasesc si sa o iau pe un anumit fagas, dar imi trebuie timp, timp doar pentru mine, pe care nu prea stiu de unde sa-l iau.
Ar fi multe de spus, dar cuvintele sunt sarace si nu spun decat o mica parte din furtuna pe care o am acum in suflet.
Asa ca, pentru o vreme ma retrag. Nu-i un La revedere oficial, doar o pauza, in asteptarea unor vremuri mai bune si cu mai mult timp liber
Va pup!
Dbunny spune:
lizzy multa sanatate muschetarului mic luati antibiotic? felicitari pt mami/tati
laura ai sef rau si te amendeaza ehh? mi s-a spus ca-i foarte bine sa dai mult explicatii copilului, chiar daca nu le pricepe pe toate, de ex. dani nu stie ce inseamna o amenda, dar tot timpul o pomenesc si eu cand cere sa stea in masina nelegat in scaun..ii explic cate-n cer si stele si de-atata concentrat sa inteleaga ce-i pun nu mai are replica
danutz la multi ani cu intarziere...mai prind o felie de tort?
asiza n-ai posibilitatea de a-s lasa putin cate putin? acasa vorbeste-i mult despre gradinita, spune-i cat e de faina, si ca acum nu mai este un bebelus, acum e baietel mare si merge la gradinita de copii mari, si cate-n luna si in stele..Dani de-o luna la tot aude...
simo plansul cu sughit nu neaparat inseamna plans mult timp, insa afectiunea e mare...dani e instare sa planga cu sughituri daca-i interzic sa deschida o anumita usa
ruxandra am sa listez si eu lista, dar o si traduc...sa fie si pt tati. sar'na
pe r il aud..cateodata, in schim pe 'c' la inceputul cuvantului il auzim 'p';in loc de campo zice pampo, in loc de camion zice pamion, in schimb casa e casa.... eu una ma declar multumita de cum sau cat vorbeste(chit ca inca nu stie nici o poezie, nu recunoaste literele si inca mai incurca culorile). aaah si ciocolate o cociolate de mult timp si vad ca asa ramane...A-pro-pos de recunoscut literele, m-a dat gata gargarita...
Lui Dani i s-a parut prea scurt timpul la gradinita ieri, doar o ora. si asa va fi toata saptamana. Saptamana viitoare e o ora jumate, sunt grupe extrem de mici, pana se acomodeaza. Din octombrie incepe de la 9 la 2. Deja mi-a spus educatoarea ca Dani nu face ce zice ea, nu face prostii doar ca nu face ca restul...in timp ce toti stau in cerc, al meu sare pe ferestre. cum spuneam grupa lui de 20 de copii acum este impartita in 3, si-s putini. Ce ma enerveaza e ca in grupa asta(pana in oct) sunt doar fetite cu el, sau cel putin asa a fost ieri...Nu-s machista, dar credeti ca e important pt un copil sa fie in grupa cu copii de acelasi sex? ca eu cred...(mentionez ca in grupa finala vor fi vreo 16 fetite si vreo 4 baieti...cred)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
lizzy spune:
danutz... sa revii cu bine.
ruxandra, si nu numai, apropos de bronsita, am avut surpriza ca suieratul sa se opreasca in 24 de ore cu... remediu homeopat. jur ca n-as fi crezut, dar a suierat tare sambata, mai putin duminica si brusc, duminica seara - stop...
ieri deja tusea productiv, am schimbat remediul... tuseste rar, mucii nu mai sunt... e prima bronsita cu wheezing care trece in cateva zile, numa cu bombonele. io mai rau ca toma necredinciosul, nici acu' nu-mi vine a crede ca e spre bine deja...
azi logopedie (nu a vrut sa lucreze, a vrut doar sa se joace, normal )
maine... GRAAAADIIII!!!! sunt curioasa cum va fi pt marc, sotul imi zice ca dimineata cand il duce pe ianis la gradi, e jale mare la grupa mica...
va pup si sanatati!
flore26 spune:
Nu am explodat ...inca . Pentru ca am ramas datoare cu o explicatie...am fost joia trecuta la gradi, sa vada alessia gradinita, grupa ei, baia, ... cand am ajuns la mine in clasa...GOL...dar gol, gol, adica era doar mobilierul...nici o jucarie, nici o carte, nici un creion, nici un caiet, nici TV, nici DVD...nimic. Am inlemnit...doamna care era cu mine la grupa a plecat la sat la gradi si a luat tot...arata asa de pustiu...la inceput am fost nervoasa, apoi dezamagita, apoi ingrijorata de cum vor fi primiti copiii luni, in prima zi de gradi. Am aflat ulterior ca, cica asa e moda, sa se ia tot din grupa, chiar daca lucrurile sunt ale copiilor (care acum sunt la scoala, dar nu conteaza), luate din banii parintilor ...Bun, ca sa n/o mai lungesc...era gol...
A venit si prima zi de gradi..ne/am trezit toti la 7, ne/am spalat, ne/am imbracat, luat ghiozdanelul in spate, papusa intr/o mana, florile in alta, tati pe Emma, eu emotiile si lacrimile...si, hai la gradi...Am ajuns acolo...parinti, copii, frati, Daniela ( ingrijitoarea), iza ( una din doamne, care va ramane cu mine la grupa, si care nu mi/a placut nici mie, nici alessiei ), lore ( cealalta doamna, primul an de inv, cam debusolata)...am gasit dulapiorul, ne/am schimbat papucii si hai la joaca...eu stateam deoparte...alessia se juca, si din cand in cand se uita la mine si zicea " nici sa nu te gandesti sa/mi spui ca pleci" ...pana la urma am plecat...a plans, dar mai mult pentru ca unii urlau, se trageau de par, bateau din picioare, bateau cu pumnii in usa...daca erau mai linistiti sunt sigura ca nu avea treaba. Am lasat/o sa doarma...bine, m/am dus la 12 sa vad cum e cu patul ( apropo, sunt 43 in grupa ...si 27 de paturi, asa ca unii pleaca acasa la 1)...sa o stiu culcata...la 4 fara 20 eram la capul ei...dormea...unii plangeau deja, altii se jucau, ea dormea...am asteptat pana la 4 si 10 si am trezit/o...primul lucru pe care l/a facut a fost sa o pupe pe emma...iar primele cuvinte " mami, te iubesc!...si pe tine Emma" am povestit de gradi...zis tot...zis ca mai vine...azi dim iar...iar plans putin...acum astept sa merg dupa ea...
flore26 spune:
Si, veste mare: EMMA MERGE!!! singura, evident...mai se lasa din cand in cand jos, si o ia de/a busilea, dar de cele mai multe ori merge in picioare...