Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 4
chinico spune:
'neata tuturor!
Of Laura, pana la urma tot a plans...important e sa uite de necazul lui repede, sa se ia cu joaca si sa se concentreze pe alte chestii, mai interesante decat mama , sunt convinsa ca educatoarele se ocupa de cei mici si noi mai intens decat de cei mari si ca stiu cum sa rezolve micile neplaceri ale inceputului.
Curaj, o sa vezi ca o sa-ti povesteasca ce frumos e la gradi. Si daca are si un prieten cu el in grupa, ce mai, mai mult de jumatate de drum e facuta.
Cum a ramas cu we vostru romantic? Rezolvat?
Donia Bea nu-l spune pe "r". E un fel de "l" prelungit ..mai are mici probleme si cu "l" dupa "b", dar repetam cu rabdare, blau, blau , blau..si dupa vreo cateva bau, balu si lau iese si ce trebuie.
In rest nu am observat sa aiba litere pe care sa le inghita constant.
Asizule voi de ce ati schimbat gradi?
lizzy insanatosire grabnica si lui marc, lasa, nu fuge gradi, tot acolo e si peste o saptamana!
iulia-stefy insanatosire grabnica!
ruxandra_sb spune:
.. multe mi s-au parut faine:
Gandurile unui copil
- Nu ma rasfata. Stiu bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce cer. Dar te incerc totusi!
- Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Eu prefer asa. Acest lucru ma asaza la locul meu, imi da siguranta.
- Nu folosi forta cu mine. Aceasta ma obisnuieste cu ideea ca numai puterea conteaza. Voi raspunde mult mai bine daca sunt condus.
- Nu fi inconsecvent. Aceasta ma pune in incurcatura si ma face sa scap nepedepsit, indiferent ce fac.
- Nu-mi face promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine iar eu sa-mi pierd increderea in tine.
- Nu raspunde provocarilor mele atunci cand spun sau fac lucruri care te supara. Voi incerca atunci sa ies victorios de fiecare data.
- Nu te supara prea tare cand iti spun “te urasc”. Nu cred ce spun, dar vreau sa te fac sa-ti para rau pentru ceea ce mi-ai facut.
- Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti demonstrez contrariul purtandu-ma ca o persoana “importanta”.
- Nu face nimic in locul meu, din ceea ce as putea sa fac singur. Acest lucru ma face sa ma simt “mic” si voi continua sa te folosesc in serviciul meu.
- Nu-mi menaja “relele obiceiuri” , acorda-mi cat mai multa atentie. Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui.
- Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai sensibil daca-mi vei vorbi bland intre patru ochi.
- Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu este foarte bun in acel moment, iar comportarea mea si mai slaba.
- Nu-mi tine predici. Vei fi surprins sa constati cat de bine stiu ce e bine si ce e rau.
- Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd.
- Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci spun minciuni.
- Nu uita ca mie imi place sa experimentez. Invat din aceasta, deci te rog sa te obisnuiesti. Nu ma feri de consecinte, trebuie sa invat din experienta.
- Nu incerca sa arati ca esti perfect sau infailibil. Ma faci sa simt ca nu voi putea sa te ajung niciodata.
- Nu te teme ca petrecem prea putin timp impreuna. Ceea ce conteaza este cum il petrecem.
- Poarta-te cu mine cum te porti cu prietenii tai, atunci voi deveni si eu prietenul tau…..te iubesc foarte mult, sa nu uiti asta niciodata….
Copilul tau
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
iulia-stefy spune:
Lizzy, multa sanatate lui Marc.
Laura, capul sus... am scris eu candva ca noi ne acomodam mai greu decat ei... Ai sa treci si peste asta... Si eu simt la fel ca s-a facut mare prea repede....
Ruxandra, chiar sunt faine....
chinico, multumesc, azi parca sunt ceva mai bine.
Lacramioara si Stefania Iulia
Lavinia_P spune:
Salut,
Bifam si noi prima zi de gradinita.Cu succes!Eu la 11.30 eram acolo sa il iau,dar cica nu au avut nici un fel de problema cu el..decat ca nu prea a mancat.
Am simtit eu asta,si am luat un covrig polonez de la o brutarie pe care l-a halit.
L-am intrebat acolo: Ti-a placut?,El: Daaa !
Acasa a zis ca nu mai merge.Sa vedem maine.
Sanatate Marc!Si noi mai mergem 2 zile si intrerupem o saptamana.Daca vineri ploua,nu mai pleaca dr. si ne opereaza vineri.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
lizzy spune:
ruxandra, multumesc ca le-ai scris
le citesc de fiecare data cand merg la fundatia aia a mea draga (unde acum facem logopedia, dar in trecut am facut kineto si altele...)
acolo sunt scrise de mana, pe foi imense, agatate de perete. si cum mereu sunt cu cate un copil dupa mine, nu apucam niciodata sa mi le copiez - alta cale nu era sa le duc acasa
ei, acum, datorita tie, le pot da print direct! multzam!
lizzy spune:
nu ma ignorati, va rog, stiu, vin cu vreun an intarziere... darrrr
in sfarsit aud si eu cele mai dulci cuvinte din lume... mami si tati, clare si curate, normale, soptite, tipate, cu rost sau numai de "verificare" de 1 milion de ori pe zi (ahhhh si nu m-ar deranja si de-ar fi la dublu )
si racnetul in materie de achizitii (motorii de asta data)...
s-a indragostit de bicicleta cu roti ajutatoare primita din germania de la draga noastra prietena dani... si in w-end, asa... cu mucii-n brau si tusind sec si suierand de wheezing nu s-a lasat pana n-a ajuns de 100 de ori la poarta si inapoi, singur, pedaland cu tot trupusorul lui, cu ranjetul agatat de urechi...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu sunt mai bine, acum asteptam sa vedem daca i-a Stefy rubeola .... ca la grupa mijlocie e deja carantina..... Asta e... o sa trecem si peste asta.....
Lacramioara si Stefania Iulia
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Nu mai pot tine ritmul cu voi; voi intra mai rar, dar sa stiti ca sintem bine, Luca la fel de incantat de gradinita..... chiar nu am probleme cu el... in schimb ne vedem rar, maxim o ora/seara si duminica.... aseara nu vroia sa se culce nici la ora 23.00 ca sa se joace cu mine ; oricum va trece perioada asta aglomerata la sfarsitul anului si apoi nu stiu ce va veni .
Aveti grija de voi si de minunile voastre.....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
ruxandra_sb spune:
Acs, nici eu poci vedea.
Cum a fost prima zi de scoala? Noi maine o avem. Trimit acu parola.
Saryta, frumos v-ati mai primenit. Atentie cu interzicerea .. este o problema delicata.. Daca faci prea mult caz de asta..
Dbunny, multumim. Da.. n-am prea avut chef de stat la pozat.. bine c-am avut macar finally chef de pozat.
Lavinia, pe Titanic nu-l facuram noi.. doar il pozaram. Da sssh, sa nu ne spui . Trimis parola.
Donia, da G il zice pe r. Si da, mai poceste uneori cuvintele. Nostim e ca pe unele le zice exact cum le zicea M pe la varsta lui.. "pestacol" (spectacol) imi vine acu in minte..
Asiza, mersi. Nu stiam ca exista optiune de AI, credeam ca poti numai cu demi-pensiune.
Lizzy, felicitari pentru "mami" si "tati"! Asa nici nu mai conteaza (prea mult) bronsita.. ai?
Lacramioara.. rubeola? Stefy a fost vaccinata pt ROR?
Felicitari gradinaretilor in prima lor zi!
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico Asizule voi de ce ati schimbat gradi? Beatrice (13.12.2006) |
...pt. ca nu ne-am mai permis sa platim taxa.
A doua zi....la fel...plans, plans, plans...vroia sa mergem la vechea gradinita . Mai stau putin si o sun pe educatoare sa vad ce face. Am fost relativ relaxata. Usor, usor incepe sa ma streseze problema asta. Sper totusi ca in scurt timp sa fie bine. :(((
Lizzy, ce bucurie, ce fericire pentru tine!!!! Bravo, Marc!
Lacramioara, va tin pumnii sa fiti bine!
Bambo, ce mai face caprita? Ati inceput gradinita? Hai, mai spune-ne doua cuvintele despre voi!
O zi minunata tuturor!