Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 12
Lavinia_P spune:
Indraznesc sa cred ca datorita lui Imunobaby si a viatminelor din ultimul timp viroza a fost una usoara...a tusit 3 zile dar are muci...si nu cred ca ar fi indicat sa incep sa-l aspir de muci dupa oepratie..deci asteptam sa treaca si astia.
Donia,
Nu se joaca...ca nu mi-a dat prin cap sa-i iau o foarfeca de copii...ca s-ar juca el cu ala mare...asa ca mi-ai dat o idee si ma duc sa ii iau.![]()
Laura,
imi pare tare rau..dar pe bona nu o mai ai?Nu il poate lua dupa 2-3 ore..sa se acomodeze mai usor?
Iulia,
nu il las sa se stearga singur de kk..il spal eu la chiuveta de fiecare data cand suntem acasa si cu servetele umede bine bine ,in deplasare...uneori nici bica nu il sterge bine,darmite sa il las pe el?De pipi, e ok..poate sa o faca.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Dbunny spune:
Lizzy sa-ti traiasca flacaul Ianis! i-ai facut party? ca-mi aduc aminte ce fain au fost pictati acu ...un an? doi??
iulia Dani are bucutele grase
deci o sa ajunga cu mana sa se stearga bine cam pe la 6 ani!
pana atunci il sterg eu...cand venim de la gradi il cracanez si ma uit, chiar daca educatoarea mi-a zis sa nu-mi fac griji. pana acu n-a facut caca la gradi.
lavinia tinem pumnii pt Mihaita si mamica sa treceti cu bine peste operatie. Ce sa intampla daca raceste dupa operatie?
laura nasol...chiar se trezeste noaptea plangand? mamaaaaa...munca psihica faci cu el la greu? sau mai bine intreb: ai facut cu cateva zile bune inainte de a incepe gradi?
kikineato cand ii faci sute de poze stai toata dupamasa calare pe fata sau ai camera d'aia ce face 17 poze pe secunda?
ptiu pe voi sa nu va pocesc
flore cum va merge la gradi? azi m-am gandit la tine , fiindca fata educatoarei are 3 anisori si ea, insa e in alta grupa. Mama e una, aducatoarea e alta. mi se pare corect.
foarfeca ne place mult, insa n-o primim. Alea de plastic pt copii mici nu taie decat foite foarte sbtiri, deci n-am cumparat. Insa pe aia din sertarul de la bucatarie o mai prinde dar n-ajunge prea departe cu ea...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
saryta spune:
Donia - ale mele au doua forfecute mici si taie doar cu mine ... le dau eu tot felul de chestii: patrate, dreptunghiuri, flori din hartie si ele le fac bucatele - eu incerc sa le fac sa taie in jumatate(doua bucati), dar nu prea le iese tot timpul
. Incerc cam in fiecare zi sa facem cate o activitate impreuna: pictat, desenat, decupat diferite chestii care le scot la imprimanta. Dupa ce termin cu ele pleaca afara cu tati si eu raman cu Andra la invatat(fiind cl a V-a are o gramada de invatat) abia incepuse sa vb engleza multumitor(are un accent f bun)si acu are si 2 ore de franceza
.
Trec ele toate ... acu si Tony are niste figuri in cap, din domnisoara cuminte si ascultatoare a devenit o mica razgaita - bate din picior, tipa cand vrea ceva si lista continua ... sper sa ne dea DD rabdare sa trecem cu bine si peste aceasta perioada. Apropo ... imi caut servici
- sper sa-mi si gasesc ceva ... max 8 ore.
Sanatate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Donia spune:
Mai, acum maturisesc ca nici eu nu i-am dat foarfeca de buna voie, insa si-a luat-o el singur de la Roxana acum cateva luni
Si am ramas surprinsa ca desi eu nu credeam ca e o varsta potrivita, el era insa extraordinar de pregatit sa o tina in mana si sa taie cu ea.
Lavinia, sa stii ca si eu m-am inspirat de la dandusa cu puzzle, ca pana n-am vazut-o pe Crinuta facand puzzle cu spor nu ma gandisem sa-i cumpar lui Cristi. Iar azi, ceva timp mai tarziu, mi-a facut un puzzle de 42 de piese de am ramas cu gura cascata. De aia e atat de bun forumul asta! Ca altfel, cine stie? Poate nici pana in ziua de azi nu avea copilu puzzle... ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Fetele, multumesc pentru raspunsuri.
Donia, mie nu mi-a trecut prin cap sa-i cumpar o foarfeca mica... Are una din plastic dar nu taie si nu o i-a in seama, insa a mea ar interesa-o, dar nu o primeste, ca mi-e frica mie sa nu faca vreo boacana.... E buna ideea
Cu puzzle insa, nu e interesata deloc... Chiar ma eclipsati...
.... Nu prea o intereseaza.... Poate de cum o da frigul si vom sta mai mult in casa....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Cu mega intarziere uram si noi LA MULTI ANI frumosului Ianis; si ma bucur tare mult si pentru rapida acomodare a lui Marc...
Donia, chiar ma gandeam sa-i cumpar la iarna o foarfeaca lui Luca, sa ne apucam si noi de activitati creative, desi nu cred ca Luca va sta... in continuare lui ii place numai ceea ce implica alergat, sarit, cocotat...... nici la gradi nu sta locului...
Dar la iarna cred ca voi sta acasa iarasi vreo 4 luni si poate vom face si puzzle care nu-i place ![]()
La gradinita ii place in continuare, azi merg la sedinta cu parintii daca reusesc sa evadez de la servici.
El e bine, dar ma doare sufletul ca il vad doar dupa ora 21.00-21.30 si bineinteles ca timpul nu-i suficient.... bine ca o am pe Olimpia care ii ofera multa dragoste...
Duminica insa ne-am petrecut toata ziua impreuna; am fost la cules de castane, le-am aruncat in apa, am dat de mancare la rate, apoi mers cu avionele, carusel, am gasit un coleg american si l-am rugat sa-l dea in masinutele care se tamponeaza... a fost tare incantat, desi am plecat cu crize din parc
; apoi am mers la restaurant ca deh, nu am avut cand sa fac mancare, dormit si iarasi in mall la locul de joaca, iarasi la restaurant... viata de boier ![]()
Laura, sper sa fie bine la gradi pana la urma si tu sa ai grija de tine; si eu simt ca ma scurg in ultima vreme de la oboseala, incerc insa sa dorm dupa ora 22.30, desi am multe de facut prin casa... luna viitoare va fi si mai grea si trebuia sa am putere...
Kiki, acum caut in urma sa mai vad poze cu frumoasa...
Imi pare rau ca nu apuc sa scriu la fiecare in parte dar va pup pe toate 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
danita spune:
salutare din groapa cu virusi !
suntem bolna aman2 , P a trecut muult mai bine peste boala probabil aici homeopatele si-au spus cuvantul ... eu sper ca peste o sapt sa fiu ok;)
citit din urma , nu recuperat si ma bucur ptr toti fulguletii acomodati deja la gradi :)
noi , dupa o experienta destul de plangacioasa la gradi, ne-am hotarat sa ramanem acasa pana la primavara sau la toamna .
in rest, trenuri, masini ......astea sunt pasiunile noastre nr 1 !
o zi frumoasa !
D
asiza spune:
Donia, nici mie nu mi-a trecut prin cap sa-i cumpar o foarfeca pentru copii, desi l-am vazut interesat de foarfecele adevarate. Dar, scriind tu despre foarfeca, l-am intrebat daca i-ar placea sa-i cumpar una si sa facem decupaje. L-a incantat ideea, asa ca vom presta si noi. Si nici puzzle nu i-am luat inca. Dar cred ca le las toate activitatile astea pentru cand se va face mai frig si vom sta mai mult in casa. 
Lizzy, sa-ti traiasca flacaul Ianis, sa fie sanatos, sa creasca mare si sa aiba parte doar de fericire!!!
...Ma bucur ca Marc s-a acomodat atat de repede la gradi si ca orele de logopedie decurg bine!
Iulia-Stefy, nici Denis nu se sterge singur. Adik (din nou) nici nu mi-a trecut prin cap sa-l las macar. Dar cred ca trebuie sa-l invat ca ieri mi-a venit de la gradi cu chiloteii murdari de kk, iar azi le-am atras atentia educatoarei si ingrijitoarelor. Am vazut ca-i cam lasa sa mearga singuri la baie, neinsotiti, ceea ce nu mi se pare tocmai ok la varsta asta. Adik tre' sa-i verifice cineva daca sunt stersi bine la fund sau daca se spala pe maini dupa, nu??? 
asiza spune:
Laura, offf, ce mila mi-e de Dani!!! Sper sa treceti repede peste perioada asta. Si Denis a fost ragusit cateva zile, insa l-am rezolvat repede cu homeopate...si ne-a dat ceva tot homeopat ca sa se linisteasca si sa nu mai planga noaptea (tot din cauza gradinitei, I suppose). Oricum, noi suntem muuult mai bine la gradi. Maraie putin cand ne despartim dimineata, apoi nu mai are nicio treaba. Din cand in cand o mai intreaba pe educatoare daca tati stie sa deschida usa cand vine dupa el
.
Kiki, de unde-i iei hainele la garga, ca Next nu mai distribuie in Ro ca au dat franciza unora care n-au site, n-au nimic. Tare ciuda mi-a fost ca-mi placeau hainele de la ei. 
kikineata spune:
Donia, nu de BM era vorba ci de epocile alea de care vorbesti tu cu Roxana, ce nivel dom'le. Si cate in luna si/n stele poate sa zica ....vb lu' Garga "m/ai spart" ![]()
Garga se joaca cu 2 foarfeci de plastic. In general taie plastilina. Le vrea si pe cele adevarate, dar nu i le dau ![]()
Dbunny, problema se pune astfel. Bunicu' Mitica dc ii fac 10 poze e suparat nevoie mare si se exprima cat de des are ocazia cam asa "nu/mi da 2 poze ca io vreau sa vad pozele una dupa alta ca un filmuletz, sa mi/o imaginez exact cum se joaca, cum merge pe tricla, pe bicla, cum alearga". Si tot nu e multumit zice ca/s putine. Nu prea pot incarca des filme ca/s mari si asha ma mai scot cu fatza curata. Si le fac rpd. In 3 min gata 10/20 poze.![]()
Yagmur, pozele/s pe privat. Dc esti pe mess ti le dau
.
Asiza, iti zic pe privat de unde ii iau hainutzele
. Dar sa stii ca te ajut io sa/ti iau Next de aici dc vrei. Imi arati, zici masura si rezolvam. Doar ca s/au aruncat la adaos destul de rau. Sau iti mai propun alte variante.