Fulguleti de nov-dec 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asaa... azi logopedie... am stabilit cu aceasta ocazie ca dintr-o lista de zece bunataturi el prefera asa: m&m, jeleuri, biscuiti zoo (in forma de animalutze, ordinari de altfel)
astia se cheama intaritori alimentari si sunt o metoda excelenta de a determina copilul sa... deschida gura
principiul nu e tocmai... moral, dar e dovedit eficient dpdv medical si utilizat in toate terapiile de specialitate menite sa stimuleze dezvoltarea la copiii cu diverse intarzieri: primeste recompensa alimentara cand executa comanda. la extrem ii poti spune "dresaj". la polul opus ii poti spune papa bun pt copil cooperant.

sa o vedeti asa. este un efort pt el sa rosteasca la comanda, independent, o litera. "b" de exemplu sau "p". si pt efortul pe care il face de buna-voie, e rasplatit alimentar. azi a reusit sa faca tot alfabetul!! a lucrat 40 de min... continuu... a, b, c etc

nuuuu, nu le rosteste pe toate... dar trebuia evaluat cum si daca le poate spune in vreun fel pe fiecare in parte, individual, constient, la comanda... acasa ma asteapta caietul cu notitele logopedei. stiu deja cam ce si cum, am vorbit la telefon. are cateva vocale si consoane perfecte, cateva medii, multe slabe. dar suntem pe plus, pe forward, pe go baby go... e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ianis
Lizzy, sa-ti traiasca muschetarul, sa fie sanatos si fericit! Sa te bucuri in fiecare clipa de minunile tale!
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI IANIS!
Sa traiesti,sa cresti mare si frumos!

A inceput sa tuseasca.. probabil se va amana operatia...

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ianis! Scuze pentru intarziere.....

Dia, Kiki, multumesc pentru raspunsuri....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

multumim pt urari, nu va cereti scuze pt ca nu am anuntat la timp, oricum...

ziua 3 de gradi

azi e ziua no.3 cand il las la gradi pt 4 ore. s-a repetat scenariul de joi, adica s-a dus sa verifice cum e masinutza unui coleg de grupa si mi-a facut un fel de paaa cu spatele la mine... apoi s-a asezat la masuta, educatoarea a inceput sa-i dea sa muste din sandvis si cam asta a fost tot ce-i drept s-a cam smiorcait cand a trebuit sa se desparta de ianis, care are grupa la etaj (marc fiind la parter) dar i-a trecut repede...

saptamana asta mergem la gradi aproape in fiecare zi, logopeda este plecata din oras, asa ca nu facem logopedie.

succes si celorlalti la gradi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

LA MULTI ANI IANIS!
Sa traiesti,sa cresti mare si frumos!

A inceput sa tuseasca.. probabil se va amana operatia...

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

da-ne de stire cum e mihai.
si mie mi s-a cerut sa fie sanatos de minim 1-2 saptamani cand intra in op... pe de alta parte, cred ca mentiunea asta e mai ales la operatia completa (adica si amigdale) si e menita sa previna eventuale complicatii. fiind doar polipi, poate nu sunt asa fixe conditiile necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
si eu pe aici, inca traiesc, desi am crezut ca am inceput de sfarsit si ma duc. imi fu rau, da' rau de tot ..., cazuta la pat 5 zile, stomac, bila, colicist ... oboseala, griji, suparari . acu' am inviat, nu-s chiar in forma maxima, dar suficient cat sa ma prezint la munca.
am citit pe sarite, ma bucur tare mult sa aud de copilasi destepti si curajosi care se descurca de minune la gradi/scoala.
cu dani e greu, tare. nu vrea sa se imbrace/spele/incalte, nu vrea la gradi, adica ar vrea daca am sta acolo, plange tare rau. de marti e super ragusit, abia mai vorbeste de cat a plans/urlat. vineri isi mai revenise, dar dupa weekend am luat-o de la capat azi dimineata. noaptea e crunt, viseaza in continuu, plange din 2 in 2 minute, ne striga ... mami, unde esti? nu pleca! unde-i tati? nu ma lasa! speram sa treaca un picutz mai repede perioada de acomodare, desi spune ca ii place doamna si copiii, mai spune si ca el plange ca nu-i mami. asta e ... :((((

mai citesc si sper sa mai revin.
pupici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, si la noi a doua acomodare... a fost la fel de grea. O sa fie mai greu, dar se va acomoda, nu dispera. Un dulce pentru Dani si pentru tine. E greu sa-l vezi asa, dar o sa fie bine.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Meeeey, pe mine m-ati ignorat cu foarfeca, mai incerc o data se joaca fulguletii cu foarfeca?

lizzy, felicitari tie si La multi ani pentru Ianis, sa aiba parte de multe bucurii!
Sunt tare interesante exercitiile de logopedie, m-ar interesa sa ne mai povestesti. Tu stai cu ei cat timp lucreaza?
Ce bine ca si ziua 3 a mers bine, mai ales dupa week-end.

Lavinia, sa ne dai de stire cum e cu operatia

Laura, ce mai sufera saracul Dani Oare tu nu te-ai imbolnavit tot din cauza stresului asta?

iulia-stefy, Cristi a incercat sa se stearga de caca, dupa care a avut caca pe maini, pe talpa, pe covor asa ca deocamdata a renuntat singur la ideea asta, nu i-a prea placut experienta.

kikineata, hai la curs de limbi straine, uite lectie de cum se face Bloody Mary

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara!
donia nu,nu se joaca cu foarfeca,nu-l intereseaza mai deloc,doar cand o zareste, o ia, o inchide, o deschide,incearca sa taie ceva,nu-i iese,o lasa si pleaca.
laura imi pare tare rau pt dani,sper sa se obisnuiasca cat mai repede,ca tare greu tre sa-ti mai fie sa-l vezi asa
iuia stefy nu are nici un interes sa se stearga singur,se distreaza de minune cand ii bag capul intre picioare si-l sterg eu
lizzy sa-ti traiasca puiul!
turturor!

Mergi la inceput