Fulguleti de nov-dec 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 10

Dia1609 spune:
of, roxanica, ce urate incidente... chiar asa, unde erau parintii copiilor?? acum sa stii ca sunt diferente intre joaca fetitelor si baietilor ... oana cauta compania fetitelor mai mari, care in nici un caz nu sunt batause, cel mult o imping si o alunga, dar nu le-am vazut niciodata sa loveasca, nici macar intre ele... si oana e ff suparata cand e alungata din joaca lor, a venit chiar si plangand ca n-o primesc in joaca lor ca e prea mica... dar de multe si-a rezolvat singura problema, alte ori a mers cu mine de manuta si a stat numai si s-a uitat la ele, pana s-a lipit singura... nu se joaca mare lucru cu ele, dar se baga in mijlocul lor si se uita fericita la ele, sau se baga pana in sufletul lor si atunci le inoportuneaza si o mai trimit de acolo
.... in rest, ma bucur ca are f multi prieteni de varsta ei cu care se joaca in parc.... dar si de la fetitele mai mari a invatat multe chestii bune... si numai faptul ca sta 15-20 min linistita amestecata in joaca lor, si tot e de bine
revin, ca am niste interviuri programate acum

lizzy spune:
lavinia, ma gandesc la voi...
cum e mihai? nu ma (mai) mandresc deloc cu memoria mea, dar azi e cumva operatia de polipi??
am incercat sa te sun, ai mobilul inchis...

Lavinia_P spune:
Lizzy,
Da..era cat pe ce sa o facem azi..dar anestezista e marti de garda si a zis sa ramana pe marti,sa fie si ea in spital toata ziua.Si daca era vineri..venea week endul si daca aparea vreo problema, ce faceam?
Dar nu va fi nici o problema, toul va fi bine si marti seara vom scapa!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

roxanica2006 spune:
Lavinia, va doresc si eu, din tot sufletul, sa treceti usor peste operatie, Doamne ajuta sa fie puternic Mihaita si curajos! Iar voi la fel! Banuiesc ca nu e atat de "ampla" interventia asta, nu? E ceva de rutina...Il anesteziaza total sau local pe micutz??
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 36 +
David al meu

lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P Lizzy, ![]() ![]() Da..era cat pe ce sa o facem azi..dar anestezista e marti de garda si a zis sa ramana pe marti,sa fie si ea in spital toata ziua.Si daca era vineri..venea week endul si daca aparea vreo problema, ce faceam? Dar nu va fi nici o problema, toul va fi bine si marti seara vom scapa! ![]() Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |
ufff, mai bine asa...

lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanica2006 Lavinia, va doresc si eu, din tot sufletul, sa treceti usor peste operatie, Doamne ajuta sa fie puternic Mihaita si curajos! Iar voi la fel! ![]() Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 36 + David al meu |
roxanica imi permit sa-ti raspund eu

anestezia este totala (cu gaz cel mai probabil, asa a fost in bucuresti si din cate am inteles asa e cam peste tot acum in spitale mari) - avantajul fiind ca e mai putin toxica si cu efecte secundare mai mici decat cea intravenoasa; cu gaz inseamna o mascuta pusa pe fata care il adoarme rapid pe copilas; nici n-as concepe sa fie locala, e f.traumatizant...
operatia in sine este banala, mai problematica e anestezia, mai ales ca mihai are istoricul la inimioara si va primi medicatie suplimentara inainte si dupa operatie. stiu asta pt ca in salon cu noi era o fetita din turnu-severin operata de polipi, cu probleme la inima si avea trimitere cu indicatii speciale de la cardio.
lavinia, scuze de interventie in locul tau, cred ca am limbarnita

ufff, alte teme?? e vineri si vreau acasa! azi facem party pt cavaler, cica are "cu adevarat" 5 ani (citat...)

iulia-stefy spune:
Yagmur, dar ce lipici are Luca la copii... Felicitari cavalerului.
Lavinia, ma rog sa treceti usor peste operatie. Colega mea a operat fetita in mai, parca si de cand a internat-o pana au plecat acasa au trecut cam 7-8 ore.... Parca la d-na doctor Cristian.... Cu ajutorul Celui de Sus o sa fie bine.
Lizzy, ma bucur ca muschetarii sunt bine si ai chef de vorba.....
Am si eu o intrebare, care poate pare stupida si pe care ma retine ceva sa o pun.... de ceva vreme.... dar pana la urma tot o scriu.... Fulguletii vostri cand merg la toaleta se sterg singurei? Va rog sa nu aruncati cu rosii daca e prea stupida... dar pe mine ma roade.... am eu un alt pitic....
Lacramioara si Stefania Iulia

Dia1609 spune:
lacramioara, nu e stupida deloc intrebarea... oana se sterge singurica, de pishi o las cum se sterge ea, dar dupa kk mai intervin si eu, desi ea zice ca s-a sters .. de regula o si spal, ca se mai irita de la hartie ... chiar n-ar fi probl dc as lasa-o asa, ca ea oricum face kk tare de obicei si "fara urme"
donia, la tema cu vorbitul fulguletilor: oana a vorbit ff corect de la inceput, fara sa stalceasca cuvinte, l-a spus chiar si pe R corect de la inceput... dar pana acum vreo cateva luni, nu-l spunea pe S cand era urmat de o consoana... adica il pronunta pe s in nisip, dar nu-l pronunta in sterge ... si o mai corectam uneori, dar fara sa exagerez, pt ca am fost convinsa ca se va corecta singura cand va putea, si stiu mai faceau exercitii de logopedie cu ei la gradi, pt restul copiilor... si dupa ce am venit de la mare, a inceput singura sa-l spuna pe S in unele cuvinte.. si atunci am intervenit pronuntand toate cuvintele pe care nu le spunea inainte corect, s-a corectat imediat si si l-a sinsusit si pe s urmat de o consoana
lizzy, cred ca si eu am limbarnita azi, hai sa ne vorbim pe mess ... abia astept sa plec dupa oana si acasa... e o vreme de tot rahatul in tm, vine ploaia imediat, o sa stam in casa si o sa pictam.... si acum sunt pissed off ca a venit sefa si ne-a facut observatie 9destul de voalat, e drept), ca la noi in birou miroase a mancare (pt ca am mancat toti in birou din lipsa acuta de timp) ... dar mi se pare naspa rau faza atata vreme cat stie ca de 2 zile nu ne luam nici pauza de masa si ca ne tot incarca cu 100 de proiecte/persoana.... asta e..

kikineata spune:
La capitolul socializare :)
Garga zici ca are lipici la copii mari mari. In special la baietii de 7/8 ani dar si la fetitele cam de aceeasi varsta. Pe cei mai mici nu/i baga in seama iar cei de varsta 3/4 ani sunt cei mai buni prieteni ai ei. Copii mari sunt atrasi de ea ca un magnet, fetitele care mai de care sa o plimbe de mana, sa o ajute la utza, sa/i faca castele, sa o faca sa rada. Cu baietii e muuulttt mai frumos. Cade Garga o data din greaseala vine baietelul mare si o ridica. cade a doua oara, iar o ridica luand/o in brate. Hi hi se prinde Garga care e manevra si in 3 metri cade de 10 ori si dc nu apare salvatorul intr/o secunda se uita pe furis cu coada ochiului in spate. Stau la rand sa o dea utza fiecare, sa se dea la balansoar cu ea, sa alerge dupa ea cand nu are voie unde e periculos. Dar acestia sunt copii educati. Am vazut si am avut contact si cu reversul.
Aveti asha multe subiecte si frumoase si io nu ma prea pot urni, nush ce am! Dia, Lizzy mai dati limbarita voastra si la altii.
Iulia Stefy, Garga se sterge singurica si se sterge binisor. Intotdeauna o sterg si io apoi, dar tre s/o iau cu binisorul sa ma lase.
Lizzy, la mesajul tau de ieri lady am plans ca proasta. Un ras plans asha de dragul vostru si ma bucuram de fericirea vostra cu gradi, cu vorba, cu totul. Treabuia sa te faci scriitoare, mai ales ca detaliile tale fac deliciul citirii mele. Auzi, si sa nu/ti fie rusine ca nici io nu prea stiu in ce limbi straine vorbeste Donia cu Roxana dar nu/i bai le invatz la timpul lor
PS. Am editat de 2 ori ceea ce inainte rar faceam. dar na cu un creier in concediu de odihna nelimitat e grele dom'le.