Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Salut toate fetele! Nu sunt o forumista activa dpdv al mesajelor postate, dar sunt o cititoare inraita, in masura timpului pe care il am. Dar azi am simtit nevoia sa postez, pentru a-mi exprima regretul ca "Mamici si gravidute de Constanta", nu mai este ce a fost si a ramas un topic cam anost. Fara mamicile care au consacrat topicul asta, de la care proaspetele mamici ar fi avut ff multe de invatat, e cam lipsit de sare si piper. Departe de mine intentia de a jigni pe cineva, remarc asta la modul general si eu personal le-as ruga pe "vechile" mamici sa revina si sa redea topicului scanteia de viata.
Proaspetelor mamici le doresc copii sanatosi si cuminti, iar gravidutelor sarcini si nasteri usoare!

Toate cele bune,
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

danaalex Multam pt pontul cu Tom-ul...daca voi reusi sa-mi strang cheful de shopping poate dau o raita si pe acolo...

25+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Buna mamici si gravidute!
Sunt o mamica cu un baiat de 3 ani si 8 luni la gradinita nr. 2 Constanta si un bebic in burtica ( 10 saptamani ).
In saptamana 6 am sangerat putin dar cu tratamet am scapat de necazuri. Acum suntem bine si ne interesam de clinica Euromaterna unde a nascut Happy_uka o mandrete de fata care rade si nu numai dar pune si un botic frumos ( poze ).
Sper sa ma primiti si pe mine in discutiile voastre.

STEFAN NICOLAE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
Ela31, bine ai venit! sarcina usoara !

Ellanik - mersic

toate cele bune...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu deja am inceput sa mananc mult, mult si cred ca iar am sa ma fac mare, mare. Tin minte ca la baiat am luat 30 de kg in plus si apoi m-am dus la nutritionist si am scatat cu greu recunosc de kilele cele multe. Cred ca cel mai important este sa fie bebe bine. Asa este organismul meu pana nu ma fac... nu se poate. Ma uit in oglinda si la 10 saptamaani am o burta de 5 luni. Si la Stefan la 4 - 5 luni ziceai ca nasc a doua zi.
Voi cum va simtiti?
Puteti manca sau .... mai putin puteti manca caci altlef se intoarce acea mancare inapoi.....

+ 10 saptamani STEFAN NICOLAE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela31

Buna mamici si gravidute!
Sunt o mamica cu un baiat de 3 ani si 8 luni la gradinita nr. 2 Constanta si un bebic in burtica ( 10 saptamani ).
In saptamana 6 am sangerat putin dar cu tratamet am scapat de necazuri. Acum suntem bine si ne interesam de clinica Euromaterna unde a nascut Happy_uka o mandrete de fata care rade si nu numai dar pune si un botic frumos ( poze ).
Sper sa ma primiti si pe mine in discutiile voastre.

STEFAN NICOLAE

Sarcina usoara luuunga de 40 saptamani!

Eu acum pot manca aproape de toate, dar intre 7-14 sapatamani mi-a fost un rau...de nedescris. Atunci mancam orice nu imi provoca greatza instant, dar oricum vizitam wc-ul cel putin o data pe zi. Stiu ca cel mai tare ma deranjau mirosurile...unele nici acum nu le suport (lenor bleu de exemplu). Ma fortzam sa mananc ca sa am ce da la ratze si beam foarte multa apa minerala (plata nici acum nu pot sa beau) ca sa nu ma deshidratez si sa ajung pe perfuzii...dar gretzurile au disparut treptat in saptamanile 13-14. Mai ai putina rabdare...si trec si la tine.

26+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Dupa ora 17.00 imi este asa o lene....imi vine sa zac asa in pat si nu mai pot sa fac nimic. De foarte multe ori stau in pat si ma uit la TV iar cand este reclama atunci ma ridic si fac cate ceva. Ce sa faci asa este perioada asta. Nu am precizat ca la ora 21.00 sunt de mult in lumea viselor.
Cand eram cu Stefan insarcinata la ora 20.00 trebuia sa dorm caci altfem imi tragea niste ghionturi..... Sau cel putin sa ma intind in pat si atunci simteam cum se zvarcoleste de 2-3 ori si apoi pauza pana a 2a zi. Acum la 3 ani si 8 luni tot asa este la ora 20 este in lumea viselor... adoarme singur in pat parca stie cat este ceasul. Nu am avut niciodata probleme cu dormitul. Si doarme si la pranz.
Oare asa este si cel de al 2-lea?

Mergi la inceput

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut. Sper sa va odihniti caci eu nu prea cred ca am timp de odihna. Maine iau motul finei mele si am sa fiu intr-o mare zarva. Va pup si sa aveti grija de voi.+ 10 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!
Mihaela(umflatel),sa-ti creasca baiatul mare, sanatos si sa aveti parte numai de realizari din partea lui!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAITA!

Mergi la inceput