Gravidute si mamici de Constanta (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Geea spune:
Buna seara, tuturor!
Dana, mesajul tau m-a impresionat, sincer si iti multumesc pentru incurajari si pentru sustinere.
Fiind de virste apropiate, este posibil chiar sa avem si cunostinte comune. Nu as vrea sa deraiez de la subiectul topicului, motiv pentru care imi voi lasa id-ul de Mess, asta ca sa mai discutam si altele, legate si de sarcina, bebei, etc. : happygarfield1975. Oricine doreste sa ma adauge e lista, sa o faca; ii voi raspunde cu placere.
Eu ma pot lauda cu o sarcina extraordinar de usoara pina in luna a V-a, cind au aparut arsurile si care imi cam dau de furca, dar cu lapte le mai linistesc eu, ca nu-i dupa ele. In rest...astept cu mari emotii momentul intilnirii cu bebelina.
DanaAlex spune:
salutare!!!
Geea, id-ul meu de mess ciocanela al tau...te-am adaugat, vorbim cate-n luna si in stele pe privat
...ca si idee eu am copilarit la casa de cultura, scoala 11,apoi 42 (cl.7 si 8), lic. M.Eminescu (1990-1994), fac.in buc(1994-1998),in campul muncii portuar(1998-2005),in instanta la greu prin toate orasele patriei si in dragul nostru orasel, in tineretea-mi tumultoasa :) cluburi, party-uri, un divort, in prezent(mamica serioasa de nana & bibi)locuim pe tomis, langa rovere, iesiri axate pe terase cu nume sonore, parcuri, plaja, loc preferat-jocuri hotel central- vara, city-iarna, loc evitat- la pitici...ufff, suna a CV:))))...cine ma recunoaste, sa-mi spuna:))), poze nu stiu sa pun...dar na,am gasit motiv sa ma laud si eu pe aici, ramane intre noi...am aparut in ciao:)))(viata lui m.solcanu in imagini, sapt trecuta, pag 9,2 poze din liceu, pe cand eram colegi de clasa si vecini de cartier)-eeeee:)))
Ela31 - petrecere frumoasa, la multi ani finutului tau ...ce bine ca dormi de la 21, eu mai devreme de 02 nu reusesc...zilele trecute am adormit pe la 21 si la 23 eram treaza si odihnita, ufff ce rau e asa....sper ca peste iarna sa ma reglez la un program normal de somn.
larisel...ai "strans" chef de shopping?ai gasit ceva potrivit?
noutatea noptii:), m-am hotarat cu muntele, duminica plec spre jud bv-destinatie precisa club bran, doamne-ajuta!!!numai eu cu copii, asa ca daca vine cineva prin zona in urmatoarele 2-3 saptamani bem ceva cald(cafea sau vin)si o punem de-o barfulita, o sa-mi iau cu mine laptop, asa ca voi ramane activa...
dau si eu mess la cerere pe pm, idem nr tel...apropo Geea bifeaza optiunea de pm pe dc, unele picanterii le comunicam intre noi in mod privat.
pupici si toate cele bune...
bate de doua...ma duc la
larisel spune:
La multi ani Paul Mihai de umflatel!
danaalex Nu am ajuns si nici nu am nici o tragere de inima...mai ales ca eu locuiesc in celalalt capat al Constantei (km5). In schimb am bantuit pe la raionul de bb-lusi din Real si am luat niste salopeztele dragutze si niste body-utze.
26+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Geea spune:
Buna dimineata !
Va doresc un weekend minunat ! Ce veti face in acest weekend?
Eu imi astept sotul de la munca, dupa care intru sa fac o baie reconfortabila, de dezmortire a oaselor si a coastelor care ma cam dor, dupa care ies in oras cu niste foste colege de liceu. De abia astept... Iar seara vom avea niste musafiri. Miine cutreier orasul cu al meu..., ca a luat salariul si trebuie sa ma rasfete si sa faca cinste, ca doar sint burticoasa.
Dana, cu siguranta ne cunoastem: si eu am locuit la Casa de Cultura, am facut cls. I si a II-a la Sc. 11, la d-na inv. Ghiteanu, apoi mcls. III-VIII le-am facut la Liceul de Arta (Sc. 42), am fost aceeasi promotie la acelasi liceu (Eminescu), am lucrat si eu cu Solcanu la Radio Sky si stau tot pe Tomis, linga Rovere. Sint sigura ca locuim in acelasi bloc, dar eu stau la Sc. B si tu la sc. A.
Nu pot sa cred ce minuni face acest forum. De abia astept sa ne conversam pe Mess si poate iesim si la o plimbarica cindva...
Eu acum fug sa fac baita, ca la ora 11 ma intilnesc in oras cu fetele si nu vreau sa intirzii.
Dana, distractie placuta la munte si sa te gindesti si la noi, cele care raminem loco si care poftim la asa ceva.
Va pupic si sa aveti grija de voi! Ne auzim dupa-amiaza sau deseara!
DanaAlex spune:
salutare!!!
Gianina-ce ma bucur ca esti tu, eu la sc. 11 la dna inv.alexa, tu la A, eu la B, la liceu eu la F, tu la H (parca!!??)...stiu cine esti, nu stiu exact ce trebuie sa bifevi pe la optiuni, dar cu siguranta ne vedem, vino pe la mine cand ai timp,cat de curand...pupici, da- sa stii...forumul asta face minuni, nu esti prima cu care constat ca ma cunosc de ani buni si asta ma incanta, macar daca drumul vietii ne-a dus pe fiecare peste tot si am pierdut legatura...reluam prietenii mai vechi, dragi, cu ajutorul acestui forum-doamne ajuta!(e-mail public dana.alexandru@yahoo.com)
pana la urma plec marti, maxim miercuri la munte, azi dimineata mi-am dat seama ca luni si marti am cate ceva de facut, nu suporta amanare
larisel, asa se intampla...cred ca ni se schimba niste circuite in creier de cand ramanem insarcinate, deseori mi se intampla sa plec hotarata sa-mi iau ceva mie si ajung acasa cu cate ceva pentru copilasii mei...asta e viata de mamica!!
eu am un we plin, sotul meu azi e tatic cu norma intreaga si eu la 12,30 plec la cocor spa, am programate 3 sedinte de masaj, diferite ...abia astept si dupa aceea piscina, sauna, leneveala...ca-n vremurile bune...apoi la 18 plec de acolo si fac o vizita in scop comercial sa vad si sa cumpar hainutze de copii si in final acasa...tot sotul ne face si paste...rasfat, tata...pe interes ca pleaca in delta we viitorcu si ca baietii, dar tot rasfat se cheama
maine dimineata cafea la terasa, cu prietene, copii din dotare, sotul ni se alatura mai tarziu...locatie:bourbon-city, in jur de 11 si pentru mai tarziu ne decidem dupa cafeaas vrea sa ne plimbam pe lac tabacarie cu barca...sa vedem daca mai sunt cei cu barcile acolo...pupici si we placut pentru toate!
toate cele bune...
docdecap spune:
salutare gravidute!!
imi pare tare rau de plecarea ioanei atat de brusca de pe forum, stiu ca nu a fost decizia ei, mi-a lasat toata treaba un gust foarte amar..
si cum ei i s-a sters contul de pe DC, nu poate edita nimeni acum pagina de inceput.
eu le pun aici, si cine va face capitolul nou (67) sa le recupereze sa le puna pa prima pagina..
e o colectie de linkuri de informare despre alaptare pe care le-am adunat inainte de nastere si dupa, ca am avut multe probleme: ragade, sfarc ombilicat, canal infundat, furia laptelui, edem, etc, etc. mi-a prins tare bine si nu voi obosi sa repet sfatul:
CITITI DESPRE ALAPTARE INAINTE DE NASTERE!! nu stii daca apoi vei avea nevoie sau nu, dar e bine sa stii, te ajuti pe tine, poate mai ajuti si pe altele.
si pe DC exista topic cu alaptatul help-line, au fost multe discutii, sunt fete care ajuta acolo, sunt foarte pro-alaptat, va zic ca sa stiti la ce sa va asteptati.
deci iata-le:
DESPRE ALAPTARE - cautati cu incredere informatiile de care aveti nevoie !!
How to Breastfeed, www.youtube.com/watch?v=cSb3XT88YxY&feature=related" target="_blank"> Filmulet pozitii de alaptare , www.kellymom.com/bf/index.html" target="_blank"> Site informativ Kellymom , www.llli.org/nb.html?m=0,0,0" target="_blank"> Site informativ La Leche League , www.llli.org//NB/NBJulAug98p109.html" target="_blank"> Pastrarea laptelui de mama , www.mamadearest.ca/fr/info/articles_dr_newman.htm" target="_blank"> Documente si filme -franceza , www.breastfeedingonline.com/newman.shtml" target="_blank"> Documente si filme -engleza , Alaptarea -romana ,
crissa13 spune:
Buna seara burtici, foarte interesante link-urile despre alaptat, doar m-am uitat putin pe ele si de-abia astept sa am putin timp liber sa ma informez cat mai mult. Stiti cumva daca pot sa incep desfundarea canalelor de pe acum? Am deja colostru, in cantitate foarte mica (am 28 saptamani), sper ca dupa nastere sa pot sa alaptez fara probleme. Imi e putin teama ca nu o sa ma descurc, ca nu o sa stiu ce sa ii fac bebelulul cand plange, e primul copil si sper ca o sa fie bine.
O seara buna!
Cristina
Ela31 spune:
Buna dimineata mamici si burtici, viitoare mamici!
Astazi sunt obosita rau de tot caci desi sambata am avut mutul la finuta nici dumunica nu am reusit sa ma odihnesc. Am sa recuperez diseara....
Voi cum va simtiti astazi?
Sunteti sau nu la munca?
Crissa13 alaptatul vine de la sine. Cand ai sa vezi puiul in fata sa vezi cum inveti asa de multe .... instinctul matern isi spune cuvantul.
Acum parca imi este foame....si am mai mancat de 2 ori pana acum dar ce sa fac daca am pofta de mancare.....mananc fetelor si de 7 ori pe zi.
+ 10 SAPTAMANISTEFAN NICOLAE
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Geea Cum fac sa activez acel PM ? Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. |
Te duci la profil personal-mesaje private-options-acolo bifezi ce vrei-apoi trimiti datele si gata.
26+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi