Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daddy, "La multi ani!"pentru Andreea, acum am vazut ca serbati, cum ati sarbatorit-o?
Sa fie la fel de frumoasa si inteligenta ca pana acum, dar cu un dram de noroc in plus, pentru a nu mai avea aventuri ca acelea de pe urma carora inca se resimte...
Dar nu a trecut putin cam mult, s-a complicat sau am pierdut eu notiunea timpului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Daddy, "La multi ani!"pentru Andreea, acum am vazut ca serbati, cum ati sarbatorit-o?
Sa fie la fel de frumoasa si inteligenta ca pana acum, dar cu un dram de noroc in plus, pentru a nu mai avea aventuri ca acelea de pe urma carora inca se resimte...
Dar nu a trecut putin cam mult, s-a complicat sau am pierdut eu notiunea timpului?

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

Mamacita!Da s-a refacut cam greu, cred ca si din cauza sechelelor rahitismului pe care l-a avut micuta....am fost azi la reevaluare si se pare ca in 2 saptamani ramane fara carje...si ce e mai important nu face recuperare medicala pentru ca se prezinta excelent fibra musculara...ea a fost ff activa chiar stand...a facut exercitii de gimnastica statica...cred ca asa le spune...
de serbat n-am serbat-o decat putin in familie cu finii...urmeaza de Sf Andrei sa facem party...ne mai revenim si cu finantele dupa nasit, inceperea gradinitei, scoli...

Edit: am vizionat pozele din vacanta: super ! am vazut o domnisorica in loc de bebeluta...ce schimbare la Anabela...e o scumpica si seamana din ce trece timpul mai tare cu tine...am vazut si doua ipostaze...pline cu adrenalina: pe Alexutu calarind un cal mareee si activitati in portbagaj cu o toporisca in mana...m-au trecut apele...
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI MOCUTZA!
Sa fii sanatoasa ,fericita si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos pe lume!

Gravidutele....ce faceti...nu mai ziceti nimic?

Uka...nu zici nica??? speram ca esti in regula si tu si bebelina....asteptam vesti...

Finuta mea si-a facut analizele...e totul in regula..Dr. Rusa este medicul ei curant pana naste si f probabil v-a naste la Euromaterna.

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Neata fetele

Vad ca nu prea ati scris, ce faceti?

Stie cineva ceva de UKA??? ce face? cum a decurs operatia? ce face bebica mica?
eu oricum ii urez:
Bine ai venit pe lume Carina Maria!!! La multi ani!!! sa fii sanatoasa si mancacioasa, sa iti dea Dumnezeu mult noroc!

Pup toate burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna mamicutze si gravidutze

va citesc de ceva timp, dar nu am indraznit sa intru si eu cu mesaje
Nici nu am foarte mult timp la dispozitie in perioada aceasta, sunt in 32 sapt si inca la servici, treb sa asezam treburile pe aici, dar mesajele voastre sunt foarte interesante. Mai ales cele legate de Euromaterna, unde s-ar putea sa nasc si eu

Am vazut a Happy-uka a nascut o bebelina frumoasa si sanatoasa(vorbeau fetele pe odiseea aug-sept) ieri
Sa-ti traiasca sa fiti sanatoase, bebelina mancacioasa si mama laptoasa

ce nu am gasit aici inca, de fapt nu am cautat inca, un raspuns pentru colectarea de celule. Sunt si aici niste bani, si daca nasti la particular ceva mai multi bani, iar unii zic ca sunt bani aruncati, caz in care poti sa faci alte lucruri pt bb

Stiti, fetele care au nascut pana acum au colectat si celule? cu ce firma

va pup si va doresc o zi suuupeer

cea mai fericita cu 31+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

Mamacita - tare frumosi sunt Alexandru si Anabela, aseara m-am uitat si eu pe pozele de la: Bran, nunta, botez, nasteri, supeeeeeeeer..../...cum e Alex la gradi/s-a acomodat la program/cu colegii

Dady68 - ma bucur ca Andreea e bine...

Isidora - cum a fost prima zi de scoala? ce fac Isidora si Ioan ...trebuie sa gasim o zi in care sa intru in posesia dvd-ului meu si sa iau cu imprumut povestea lui benjamin...

Dandusa -

Mocutza- la multi ani!!

Happy_uka - asteptam vesti impresii de mamica...

Selen80- ce face micuta ta?...tu cum mai esti?

Ellanik - ai aflat sexul fatului?... baietel sau fetita ?

ioana_p76 - au trecut greturile?....ai gasit hainutze???

mav -super informatia cu cic = vechime in munca...ti-am vazut pozele din concediu pe alt topic, super zona, mi-au placut mult scaunele din restaurant, acelea cu capete spatar...antonio mergand, super tare

docdecap - vremea e inca buna de plimbari, urmeaza toamna si iarna lunga ...internet sa avem si poa' sa fie frig ploaie...

creem - s-a obisnuit Sofia la cresa?

ioanact - cum merge sarcina/ Ioana ce face?

madaluta- am vazut poze pe blog cu darius la gradi...tare frumusel e cum s-a acomodat, ii place ...

lulu77- sunt super hainutzele...
aseara am ajuns la crazy cu copii, miroseam toti a dkny, s-au mirat prietenele mele de ce duhnim asa, dupa ce le-am spus ca a prins tibi sticla s-au luminat...oricum daca o mai foloseste de 2 ori trebuie sa-mi iau iar parfum

AngeliquedeS- am vazut poze cu mihai de la cresa, e baiat mare de acum, voturi acorzi, poate revii si cu comentarii

Mokika, Andicu, Crixia, Andreb -

tibi si-a dat si el drumul la vorba si trancane toata ziulica, repeta in special ce spune nana si de cele mai multe ori vorbeste la feminin...sper sa prinda genul cat mai repede ca e tare caraghios; aseara - nana zicea ca o cheama si maria si el repeta...i-am spus ca-l mai cheama si ioan si el raspundea ca nu ion, maria...si tot asa
inca mai mergem la plaja, am fost luni si acum...e super in mamaia, plaja e aproape goala, in mare inca se poate intra, la orele astea e numai bune de plaja .

toate cele bune....

p.s. strigare catalog pe topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

In primul rand LA MULTI ANI MOCUTZA!
Multa sanatate si bucurii pt tine si familia ta!

Am revenit si eu. Intre timp am fost si la echo de 12 sapt, ne-a masurat translucenta nucala, a iesit f bine 1,1 mm, apoi am fost la DT, zilele astea iau rezultatul, dar nu ma stresez deloc.
Cu greturile am avut etape si etape - ba ma lasau, ba reveneau in forta, cu un maxim intr-o noapte cand m-am trezit din somn de rau si am vomat. Cel mai rau mi-a fost in noaptea aia , cred ca a fost maximul greturilor. Am mai avut si dureri crunte de stomac si apoi de cap..dar nu stiu daca de la sarcina sau nu. Nu ma plang, important e ca bebe sa fie bine.
Uka a nascut, stiti ceva?
Dana multumesc pt intrebare. Cu hainutele nu prea am rezolvat, mi-am luat o bluza frumusica, dar pantaloni nu am gasit sa-mi placa decat de trening. Blugii de gravide nu-mi plac deloc -materialul, croiala, zici ca sunt din topor. Am primit o salopeta de la o prietena pt cand oi avea burtica mare-mare. Nici nu m-am mai agitat, ca momentan am ce purta, inca mai incap in blugi cu talie joasa.

Revin, ca m-am lungit destul.
tuturor!

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

ioanact - cum merge sarcina/ Ioana ce face?

Buna!

Sarcina decurge bine, din cand in cand m vizitez baia, dar in rest e bine.
Ioana e o fata cuminte (nici nu ma asteptam sa fie asa), mai ales in mom cand imi este rau, daca nu era cuminte, nu stiu ce ma faceam cu ea.
La sf lunii, voi merge la Dr Ginecolog cu rezultatele analizelor.
Cam atat despre noi.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani mocutza!

happu_uka Felicitari pt bebelina! Multa sanatate amandurora! Refacere rapida si mult laptic!

simona9999 Eu voi naste la Euromaterna si voi colecta celule stem; nici eu nu m-am hotarat inca cu ce firma...si prefer sa fie "bani aruncati" si sa nu am la ce le folosi.

danaalex Nu e frigutz pt plaja si baitza in mare?

ioana_p76 Felicitari pt vestile bune de la eco! Ai gasit trening de gravida (cu burta)? Unde? Vreau si eu...

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ca tot am citit la voi de celule stem, am vazut articolul si cred ca v-ar interesa:
http://business-forum.ro/index.php/Evenimente/prima-banc-de-celule-stem-din-romania-a-primit-certificatul-de-management-al-calitii.html

Noi am facut recoltare prin Cord Blood Center. Daca dai o cautare pe google, gasesti detalii sau iti pot raspunde si eu... din pacate timpul..

Numai bine.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput