Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68
Mamacita!Da s-a refacut cam greu, cred ca si din cauza sechelelor rahitismului pe care l-a avut micuta....am fost azi la reevaluare si se pare ca in 2 saptamani ramane fara carje...si ce e mai important nu face recuperare medicala pentru ca se prezinta excelent fibra musculara...ea a fost ff activa chiar stand...a facut exercitii de gimnastica statica...cred ca asa le spune...
de serbat n-am serbat-o decat putin in familie cu finii...urmeaza de Sf Andrei sa facem party...ne mai revenim si cu finantele dupa nasit, inceperea gradinitei, scoli...

Edit: am vizionat pozele din vacanta: super ! am vazut o domnisorica in loc de bebeluta...ce schimbare la Anabela...e o scumpica si seamana din ce trece timpul mai tare cu tine...am vazut si doua ipostaze...pline cu adrenalina: pe Alexutu calarind un cal mareee si activitati in portbagaj cu o toporisca in mana...m-au trecut apele...

Bine ca nu va fi nevoie de nimic in plus!
Calarie au vrut, ambii, era inclusa in pretul cazarii la club, a trebuit sa ma sui si eu, desi mi-era o fricaaa,dar ca sa dau exemplu de curaj...Alex si pe ponei si pe cal, Anabela pe ponei, s-a si mirat taranul care ajuta la calarit ce curajosi sunt si ce bine se tin!
Despre topor, fara teama, poate n-ai remarcat, dar lama avea o protectie, un fel de capac de cauciuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
[ioana_p76 Felicitari pt vestile bune de la eco! Ai gasit trening de gravida (cu burta)? Unde? Vreau si eu...

Multumesc!
Treningul - de la Takko- nu e de gravida, dar e cu talie joasa si cu o bentita elastica dar moale care se intinde si are si snur sa il strangi cat e cazul.

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Buna mamicutze si gravidutze

va citesc de ceva timp, dar nu am indraznit sa intru si eu cu mesaje
Nici nu am foarte mult timp la dispozitie in perioada aceasta, sunt in 32 sapt si inca la servici, treb sa asezam treburile pe aici, dar mesajele voastre sunt foarte interesante. Mai ales cele legate de Euromaterna, unde s-ar putea sa nasc si eu

Am vazut a Happy-uka a nascut o bebelina frumoasa si sanatoasa(vorbeau fetele pe odiseea aug-sept) ieri
Sa-ti traiasca sa fiti sanatoase, bebelina mancacioasa si mama laptoasa

ce nu am gasit aici inca, de fapt nu am cautat inca, un raspuns pentru colectarea de celule. Sunt si aici niste bani, si daca nasti la particular ceva mai multi bani, iar unii zic ca sunt bani aruncati, caz in care poti sa faci alte lucruri pt bb

Stiti, fetele care au nascut pana acum au colectat si celule? cu ce firma

va pup si va doresc o zi suuupeer

cea mai fericita cu 31+
sa fim sanatosi

Simona bine ai venit la noi la subiect! sarcina usoara in continuare!
Sper ca iti vei face timp sa intri mai des. Nu intri in prenatal?
Multumim pentru vestile ref la Uka

Happy Uka FELICITARI!! Bun venit pe lume Carina Maria! Multa sanatate va doresc, iar tie refacere usoara si laptic mult si bun!

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Multumwsc fetele

La CBC parca am vazut si eu ca au conditii financiare mai bune

Mai treb sa mai studiez problema, mai ales ca treb anuntat si stab cu ei, cu cel putin o luna inainte

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

deci e oficial...happy_uka e ... ...FELICITARI!!! bine ai venit Carina-Maria.

larisel, pe plaja a fost super azi, sa vedem cat mai tine vremea frumoasa...apa marii e inca buna de baie, am fost cu alte mamici la cleopatra si copii s-au balacit, pe plaja si in apa era destula lume... mai bine decat luni

simona9999- bine ai venit pe topicul acesta...mai ai putin cu sarcina si devii mamica de baietel...eu n-am recoltat celule stem ...in 2006 n-am stiut, in 2007 inca era in ceata procedura si depozitarea, deci nu stiu ce sa-ti spun...cred ca e alegerea fiecaruia, in romania e la mare moda sa recoltezi, in alte tari oamenii sunt mai rezervati...sarcina usoara in continuare

ioana_p76 - hainutele de gravi sunt cam uratele, noroc ca starea de gravidutza e de fericire a.i. hainele nici nu mai conteaza...oricum sarcina (inaintata, mai ales) iarna e mai grea din punct de vedere vestimentar, caci vorba lui base - iarna nu-i ca vara:)

wow...am primit asta pe mail... http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&NR=1 - previziune sau studiu stiintific???

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

danaalex subiectul de pe youtube ese un studiu stiintific ,acum un an chiar am comentat subiectul asta la master la geopolitica cu un prof universitar care s-a ocupat cu asa ceva;problema este ca po****tia europeana este una imbatranita rata fertilitatii fiind din ce in ce mai mica (la noi) si invers la popoarele musulmane rezultatul cam asta ar fi dar...sa vedem
io-s toma necredinciosul pana nu vad nu cred (am zis ca apuc daca totusi vb de perioade pana la 50 de ani; adaugati la 25 ai mei zic ca as avea ceva sanse nu????
n-am urmarit tot filmuletul dar cred ca in mare asta e ideea

de citi va citesc tot timpul dar nu prea am ceva de zis inca sunt la statutul de aspiranta asa ca momentan doar invat.intervin doar dacva am ceva de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

DanaAlex luni speram sa aflam ceva despre sex.
Eu mi-am luat pantaloni de graviduta tare draguti si grosuti numai buni de iarna de la Carrefour cu 70 de lei si o camasuta cu o broderie tare draguta tot de la raionul de gravide cu 55 lei.Gata ca mai am bluzite si chiar nu am de gand sa imi iau prea multe.
Cat despre celule stem noi vrem sa recoltam ...ne gandeam la Biogenis.Am prmit pe mail de la ei model de contract si detalii legate de recoltare si plata .Mi se par ok si imi plac pt ca banca este in Varsovia nu in Romanica unde se intampla tot felul de grozavii.
Numai bine tuturor.

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
Rubia, multumesc de precizari...posibil sa fie adevarat, dar prezentarea e oarecum ciudata...ma abtin de la comentarii...as avea fff multe de spus pe tema asta, dar nu e nici locul, nici momentul...
...esti tanara, succes sa ramai insarcinata, eu implinesc 34 in curand, am o fetitza de 3 ani si un baietel de 2 ani, abia la 29 de ani m-am hotarat si pus pe treaba in acest sens... de fel imi place sa actionez cu celeritate, a.i. i-am nascut la diferenta fff mica de varsta... asa ca timpul e de partea ta ...minunata varsta -25 de ani, eheheee... ce-om face peste 50 ani ???
...din punctul meu de vedere poti interveni aici pe topic oricand, esti bine venita aduci un plus de prospetime intre noi, mamici si gravidtze...pana la urma suntem femei si ne dam cu parerea despre orice...

Ellanik, inseamna ca luni e o zi importanta...tinem pumnii sa fie ce va doriti...nu stiu, cred ca am citit pe undeva sau am visat
as zice ca tare asteptati un baietel...oricum sa fie cum va doriti, la termen, sanatos si voinic, aceleasi urari de bine si daca fatul e de sex feminin

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna dimi fetele mele dragi!!
Am nascut luni 14 sept, la ora 9.00 o minunatie de fetita, de 51 cm si 3,4 kg, a obtinut scor 10

Suntem foarte bine , azi ne externam, totl a fost perfect. Cu exceptia unor dureri de stomac, totul a fost suportabil, aici nu te lasa sa te doara, au mare grija de tine si de copil. Sunt impresionata de ei.
A venit azi noapte si lapticul, am papat colostrul pana acum, suntem taare mancacioase.
Sunt foarte fericita, ma simt destul de bine si eu cu operatia. Deci un caz fericit de cezariana. Va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari si felicitari. O zi frumoasa sa aveti! Noi azi mergem acasa!!

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!
.
AMR 2 ore!! Azi imi tin gagalicea in brate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

felicitari si bun venit Carinei! abia asteptam sa o cunastem!

Mergi la inceput