Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

aniska 80 bun venit si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

LA MULTI ANI! Geea - tot ce iti doresti sa se implineasca, sanatate multa, sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara

Ege la multi ani pt. Efe, sa se faca mare, frumos si norocos voinicelul de 1 an...cu mica intarziere de 1 zi urarea mea, abia azi mi-am dat seama ca e 17 oct

...si tot cu intarziere ...LA MULTI ANI! Isidora, parca 6 anisori ai adunat, sa te faci mare, frumoasa si desteapta cel putin ca mami a ta, Adina

Menuet, e scumpa tare veverita ta

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Neata, tuturor!

Bu-hu-hu !!! Eu sint sefa insomniacilor si daca tot m-am dat jos din pat, am zis sa-mi dezmortesc putin oasele in fata pc-ului...

Multumesc frumos, Dana, pentru urari!

Pina alaltaieri am stat si am lenevit numai in pat, insa vineri am fost nevoita sa ma duc pina la Carrefour sa fac o piata pentru ziua mea, pentru ca in mod inevitabil, am avut casa full, cum nici nu ma asteptam. Eu chiar planuisem ca va veni doar prietena mea, ca vom comanda niste pizza, ca voi lua doar niste suc, inghetata si atit, dar cind am aflat ca voi avea musafiri, a cazut din start pizza si m-am reprofilat... Dar una peste alta, am avut o zi perfecta ieri si m-am bucurat mult ca a iesit bine.

De astazi imi voi relua odihna in pat, pina joi cind voi iesi din nou din casa, pentru a merge la urmatorul control. In rest, sint bine, ma simt ok si cred ca asta conteaza cel mai mult.

Dana, iti voi lasa din nou nr. meu de mobil pe Mess si poate reusesc sa trec pe la tine miercuri, ca sint singura si pot sa ma rup 1 ora pentru o birfulita la o ciocolata calda (eu cafea nu beau).

Va pupic pe toate si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Desi cu intarziere:

La multi ani geea!

La multi ani efe de ege!

29+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

EFE
GEEA

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Seara buna!

Geea, tinem pumnii sa stea bebe la caldurica pana se "coace" bine de tot

Happy_uka mie nu mi-au zis nimic de program la euromaterna...ei acolo le dadeau la 3 ore, dar la san mie mi-a zis o asistenta sa-i dau la cerere...si asa i-am dat, am incercat totusi incet incet sa mai maresc perioadele dintre alaptari pt ca imi cam regurgita mult....acum parca regurgiteaza mai putin intre mese...

Larisel bafta la control si intalnire placute cu printesele tale

si pe mine ma enerveaza teribil vremea asta ca n-o mai pot scoate afara pe Ebru ne obisnuisem asa frumos, sa traga cate un pui de somn si in curte...dar pe ploaia si vantul asta nici o sansa s-o scot....

cine se pricepe si are timp sa faca un capitol nou?

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

si avem si noi o problemutza, poate ne puteti ajuta cu un sfat...cand am iesit din maternitate ni s-a spus ca Ebru are un joc la sold...este suspecta de displazie de sold, si ne-a confirmat si pediatra noastra si 2 ortopezi pediatri..toti ne-au recomandat doar sa-i punem 2 pampersi si sa n-o infasam, atat, fara alte recomandari decat monitorizarea pana pe la 4 luni cand i se poate face radiografie...am fost si la eco si ne-a spus ca la soldul stang are zona cartilaginoasa aplatizata, dar sa revenim la un alt eco pe la 3 luni jumatate inainte sa ajungem si la radiografie (ca poate nu va mai fi nevoie...)

ce vreau eu sa va intreb e daca stiti cumva un chirurg ortoped pediatru bun in Constanta...in afara de Tica, la care am fost deja....am mai vrea o parere...asta ca sa nu ajungem la Bucuresti, ca toata lumea ne linisteste ca nu e ceva grav si ca se poate rezolva pt ca a fost depistat din timp, dar ce, putem sta linistiti? stiti si voi cum e....

noapte buna

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!
Selen80, nu stiu sa-ti raspund, am auzit la o prietena de-a mea de aceasta problema, confirmata tot de dl.dr tica, a purtat baiatul ei cateva luni 2 buc de pampers si apoi la un control s-a constatat de catre medic ca totul e in regula, are 2 ani acum si nu are absolut nici o problema...daca ai dubii si vrei o alta parere incearca totusi in bucuresti...sper sa gasesti un raspuns bun si sa nu fie ceva grav...tare frumusica e printzesa ta ...

toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Selen, dr Pruna este f bun pe partea asta.Mai precis el este pediatru cu specializare chirurgie ortopedica.El a facut sau a participat la o operatie in-utero pe fat .Daca vrei iti pot face rost de nr de telefon sa-l cauti.Este un super om.Sotul meu e prieten bun cu el si am mare incredere in domnia-sa.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Selen am vb cu sotul meu si a zis ca nu mai are nr dar sa te duci in Spitalul Mare la etajul 8 fara probleme dupa 8,30 adica dupa vizita si sa va consulte.Este un domn inalt ,are in jur de saizeci si ceva de ani dar este un dragut.Iti va placea.Sa ne tii la curent.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput