Gravidute si mamici de Constanta (66)
Raspunsuri - Pagina 19
CRIXIA spune:
Esti binevenita printre noi ANISKA80!!! s
Vei fi o mami de 2x, ca si mine si alte mamici, normal! Si fata mea cea mare are 6 ani si 3 luni.
Primele mesaje ale tale vor aparea cu intarziere, vor fi moderate, dar dupa aceea vor aparea in timp real!
Cum esti acum cu sarcina? simptome, stari?
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
salutare!!!
brrrr ce frig a venit, n-am mai plecat la munte cand am vazut la tv ce vreme e, nici zapada, nici uscat...am stat acasa si inghetam de frig in apartament, am auzit azi la tv ca in buc deja au dat drumul la caldura, in cta oare cand se va intampla...de ieri n-am mai rezistat si am dat drumul la aer conditionat, cred ca in noaptea asta bag si un calorifer in priza...nu-mi place frigul
Geea-odihna multa, sa stea bebelina macar pana la sapt. 37, e micuta-fiecare 100 de grame conteaza, nu gasesc unde am pus nr.tau de tel, vroiam sa te sun...
Aniska80- bine ai venit pe topicul asta, suntem la gramada aici si mamici de 1,2 copilasi si gravidutze-mamici in devenire, eu am o fetitza si un baietzel, la diferenta de 10 luni jumatate, cea mare are 3 ani si 2 luni, cel mic 2 ani si 3 luni, amandoi simpatici si neastamparati.
Crixia- ideea buna, plan oarecum realizabil...daca sunt doritoare poate facem o intalneala, eu sunt pro cafea bauta live, la o vorba cu fetele
toate cele bune...
larisel spune:
cami_antonia Ne rugam la DD sa aiba grija de Alina si sa reusiti sa strangeti banii necesari...intr-adevar mai greu in vremurile astea de criza...
geea Neaparat fii cumintzica si stai in pat...bebelina va sta si ea la caldurica cat mai mult.
aniska80 Sarcina usoara si bb sanatos! Sa scrii mai repede vreo 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te citim in timp real.
danaalex Pacat ca vremea v-a stricat planurile...poate isi revine si plecati totusi la munte. Eu inca nu vreau caldura la calorifere...pt ca nu sunt montate...suntem in continuare in renovari .
Pe 20 am si eu intalnire cu dr si cu fetele...abia astept...de o luna nu mai stiu nimic de ele, doar cand imi mai dau cate una printre coaste sau in vezica de ma sperie...
29+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
menuet spune:
Buna seara
As vrea sa imi spuneti fetelor dc stiti si alte spatii de joaca in afara de cel de la Tomis si cel de la Brotacei.
Merg in weekend la Veve si vrem sa iesim.
Si cum mai toate va laudati puiutii(avand motive intemeiate desigur)iaca vin si eu la inaintare cu o inregistrare doar audio ca de se rusineaza protagonista.E un deliciu..va invit sa o ascultati...nu veti regreta..o sa va relaxati cu siguranta
Deci Veveritza in actiune!
http://www.youtube.com/watch?v=F05JkWwIrXs
Menuet mami de Veverita(26 aprilie 2007)
rubia spune:
INFO In privinta caldurii :luni 19 oct 2009,ora 08.00 se fac probe (a se citi se da drumul la caldura).Stire la Neptun ,deci aviz larisel.
P.S.:M-am gandit sa va anunt daca tot am auzit
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menuet Buna seara As vrea sa imi spuneti fetelor dc stiti si alte spatii de joaca in afara de cel de la Tomis si cel de la Brotacei. Merg in weekend la Veve si vrem sa iesim. Si cum mai toate va laudati puiutii(avand motive intemeiate desigur)iaca vin si eu la inaintare cu o inregistrare doar audio ca de se rusineaza protagonista.E un deliciu..va invit sa o ascultati...nu veti regreta..o sa va relaxati cu siguranta Deci Veveritza in actiune! http://www.youtube.com/watch?v=F05JkWwIrXs Menuet mami de Veverita(26 aprilie 2007) Varsta Veveritza |
am ramas inmarmurita...e scumpa tare veverita...ce bine vorbeste pentru varsta ei si cata intonatie in ceea ce spune...sa va traiasca!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
CRIXIA spune:
Menuet, super bine vorbeste pentru 2 ani jumate! Iar despre recitat n-am cuvinte! Ce repertoriu bogat are!!
Eu sunt impresionata cand aud doar vocea copiilor, ca si inregistrarea voastra cu poezii sau cand aud copii vorbind la telefon....savurez vocea lor minunata!
Fug, ca minunata mea cea mica ma striga!
menuet spune:
Va multumim fetelor!Fiecare copilas e special in felul lui.
Cand sunt suparata sau stresata la serviciu aceasta inregistrare imi descreteste fruntea si ma face sa ma relaxez.
CRIXIA spune:
Menuet eu n-am inteles la ce spatii de joaca te referi...pe hasdeu, i-am facu noi ziua ALexiei, sau la Delfinariu...hmm, ma mai gandesc, am impresia ca-mi scapa!
'neatza gravidutze! Cum sunteti?
Anuzzaice esti pe pozitie?