Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Lulu multumesc frumos pt informatie!
Crixia pai ieri era a treia zi cand nu iesise si nu este niciodata gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Jojo, pai si la noi la fel, trecuse zi, dar tot moale facuse, nu se schimbase consistenta deloc. Poate au si ei perioade cand nu mai fac zilnic. Asa m-am impacientat si eu, dar mi-a trecut vazand ca nu se schimbase nimik, doar trecuse 1 zi in plus. Am hotarat ca daca vrea ea sa faca la 2-3 zile, nu ma mai bag, decat daca se va schimba ceva.
Vorbeam cu o prietena, caci doar intrebam in stanga si-n dreapta, iar dupa discutia cu ea mi-am conturat ideea de "bb constipat".
Poate si tie ti s-a parut ca plange sau e mai agitat bb si te-ai gandit ca n-a facut de atatea zile, ca asta ar fi motivul...
Sa stii ca eu am observat ca b este inca legat de mami chiar daca cordonul s-a taiat....daca am eu o zi fara scaun sigur o are si bb. Tu cum ai fost in zilele astea in care te-a ingrijorat bb?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
brrrrr, fetelor, ce frig s-a facut si ploua, ploua, ploua:)))azi si ieri am stat in casa, ieri am gatit toata ziua....nu va spun decat ca au iesit grozave mancaricile, azi am lenevit, desi aveam ca scop sa calc, maine ar trebui sa plecam la predeal....urata vremeacum beau tuica fiarta si mananc sorici(pentru amatoare, la kaufland au o bunatate de soric), maine ma hotarasc daca plec sau nu...
voi ce faceti?...gravidutzele cu dpn apropiat, anuzzaice si geea, mai aveti putin asa ca pentru anuzzaice dam drumul la galerie curand......

ce naspa, a cazut guvernul azi, marti-13 octsa vedem ce-o mai fi...
pupici si toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

cami_antonia, Doamne-ajuta sa reusiti, sa adunati suma de care aveti nevoie, sa ajungeti la acel doctor care o poate salva...banii sunt cum sunt pe criza asta, dar poate reusim si noi, fetele de la topicul acesta sa strangem o mica suma si sa o depunem in cont...ce ziceti fetelor, facem o cheta sau o licitatie cu vanzare sa o ajutam pe Alina sa se insanatoseasca ???de la inima la inima, din suflet de gravidutze si mamici
toate cele bune, speram sa gasim resurse financiare sa va ajutam si ne rugam pentru Alina...sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Buna seara, tuturor!

Am incercat toata ziua sa intru pe Forum, insa nu am reusit, pentru ca nu am avut semnal la net, din cauza ploii (probabil).

Vin cu vesti proaspete despre mine si bebic...

Ieri, cind m-am trezit, am fost la baie si am descoperit pe chilot citeva pete de singe, motiv pentru care inima a inceput sa o ia la trap si sa-mi fac fel si fel de ginduri. La ora 14 urma sa merg la controlul de 34 saptamini, dar parca nu mai aveam rabdare pina la ora aia, motiv pentru care am sunat-o pe asistenta medicului meu (el pina la ora 12 opereaza zilnic si are mobilul inchis), careia i-am cerut sfatul in acest sens. Aceasta m-a sfatuit sa stau linistita in pat pina la prinz si sa o anunt daca mai apar pete intre timp, fiind convinsa ca a avut loc o deschidere a colului. I-am mentionat faptul ca bebelina este vioaie, active si ca o simt miscind foarte bine.
Asadar, s-a facut si ora 14… Ajunsa la cabinet, medicul stia deja de problema mea de la asistenta, astfel ca am trecut la consultul propriu-zis… Mi-a verificat colul printr-o ecografie transvaginala si a descoperit mici modificari, in sensul ca s-a deschis putin in interior, din cauza presiunii exercitate de miscarile copilului care se afla deja intors complet si care, din cauza insuficientei lichidului amniotic, preseaza constant colul. Dealtfel, colul este inchis la exterior, ceea ce este foarte bine si are lungimea ca la carte, de 3 cm. Deci, singerarea a fost provocata de modificarile interne ale colului. Din aceasta cauza, mi s-a recomandat repaus total la pat, fara nici un fel de efort, existind oricind pericolul ca acest col sa se deschida instantaneu iar nasterea sa fie iminenta.
Copilul, in schimb, este bine, sanatos, insa din cauza lichidului oligoamnios, este mai mic ca gramaj (la 34 de saptamini are doar 1,900 gr). In ceea ce priveste data nasterii, ne rugam sa nu apara alte complicatii, tocmai pentru a putea duce sarcina macar pina pe 5 Noiembrie, data la care se spera ca bebelina sa aiba macar 2,300 gr.
La urmatorul control ma voi duce pe 22.10.2009, joia viitoare. Pina atunci, insa, va trebui sa am mare grija si sa respect sfatul medicului: fara efort si repaus la pat.
Pe net voi mai intra doar o data pe zi, asa ca ne vom auzi mai rar...
Cam astea au fost ultimele noutati... Acum va las si va sfatuiesc sa aveti multa grija de voi si de bebeii vostri! Va pupic pe toate si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza burtici! Cum va simtiti azi?
Geea, stai cuminte pana la 38 de sapt cel putin!
cami_antonia..grea situatie, timpul nu asteapta...
citeam ca intr-o zi mare a fost operata, poate DD are grija in continuare de sufletul ei si va reusi sa ajunga la Hanovra!
DanaAlex, ideea este binevenita, dar va fi greu de realizat...

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Astazi de zi mare am sa ma rog la Sfanta Paraschiva sa ne ocroteasca, sa ne apere de toate relele si sa ne ajute sa aducem pe lume pui sanatosi si frumosi.

Geea ai grija de tine, te rog si nu face nimic. La sa ca tot tu ai sa le faci cand o sa se poata...

II MULTUMIM SFINTEI PARASCHIVA CA ARE GRIJA DE NOI.

+ 13 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE baiat de gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Cami_antonia - puteti sa va adresati Ministerului Sanatatii pentru formularul de urgenta 102A. Se poate ca operatia sa fie suportata de minister si poate chiar mai repede se va realiza operatia. Multa sanatate si sa de DD sa fie bine! Din pacate eu nu pot contribui dar am trimis link-ul mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua dragele mele!
Sunt o mamica de 29 de ani a unui baietel de 6 anisori jumate si a unui ingeras in burtica de 9 saptamani!
Sunt noua printre voi si sper sa ma integrez cu usurinta!
Va pup si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput