Buna dimineata!
Va multumesc din suflet de primirea calduroasa pe care mi-ati oferit-o!Ma intrebati cum ma simt....acum binisor,dar am avut o mare spaima...pe la 6 saptamani am plecat in concediu...si cu cateva zile inainte de a pleca,ma cam luase o durere in josul burtii,ma lua,ma lasa...cand am plecat in concediu...m-a luat mai tare...si am mers in Curtea de Arges sa fac o ecografie...si am gasit o dr care...ar trebui sa stea la coada vacii...mi-a zis ca am amenintare de avort si ca sigur pierd sarcina!Am plecat fff speriata din acel cabinet si,necunoscand orasul,am intrebat unde pot gasi un medic ginecolog.Am fost indrumata la spital,am gasit acolo un medic ginecolog fff de treaba,mi-a dat sa iau no-spa si duphaston si mi-a zis sa revin peste 2 zile pt o eco intravaginala,sa vedem mai bine ce se intampla!Am stat pe loc,nu am mai plecat pe Transfagarasan cum ne propusesem si dupa 2 zile am mers la dr din nou,mi-a facut eco si bineanteles ca totul era ok,mi-a zis sa iau duphaston in continuare iar no-spa doar daca ma mai doare burta....deci...poati sa dai si peste medici care nu au habar de nimik!Nu am mai plecat nicaieri,ne-am intors acasa si am mers aici la medicul meu...DL RUSA.Acum suntem bine,cu mici fite..greturi,stari de moleseala,de oboseala...am fost si un pic racita...in fine...acum am 10 saptamani,sper sa fie totul ok!Va pup si va doresc toate cele bune!
Mai este cineva pacienta d-lui dr RUSA?Naste cineva la Euromaterna?Este cineva insarcinata in 10 saptamani,adica la fel ca mine....ca sa mai schimbam pareri?Va pup!
haideti la cap urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143826