Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
nu ne-am trezit, drept urmare nu am dus-o la gradi...cred ca mai greu imi e mie sa ma trezesc si sa dau semnalul...am 4 ani de cand dorm dimineata pana spre ora 10, eu la 10,30 m-am nascut, nu e in firea mea sa fiu matinala...uffff big problem ..mai lucram la ora de trezire

Lulu, bravo pentru barbatelul Luca....

Ela, cum e baiatul tau la gradi?

pupici si toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

salutare!!!
nu ne-am trezit, drept urmare nu am dus-o la gradi...cred ca mai greu imi e mie sa ma trezesc si sa dau semnalul...am 4 ani de cand dorm dimineata pana spre ora 10, eu la 10,30 m-am nascut, nu e in firea mea sa fiu matinala...uffff big problem ..mai lucram la ora de trezire

Lulu, bravo pentru barbatelul Luca....

Ela, cum e baiatul tau la gradi?

pupici si toate cele bune...

Uff, big problem cu trezitul.. Lasa ca nu e un capat de lume.. Maine veti reusi. Nici noi nu am iesit astazi ( inca). Am trebaluit pe aici.
Stie cineva ce unguent tb folosit pt pliurile de la gat si manutze, unde se irita pielea? Am incercat bepanthene dar arata la fel dupa cateva zile, am dat si cu apa termala, insist pe zona la baitza, mai ales ca face colectie de scame acolo. Pana ajunge dr la noi poate imi dati voi un sfat ..
Va pup pe toate :)

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
si eu m-am apucat de curatenie, am tot sortat jucarii si haine, aspirator si acum au venit T&T si i-am culcat...deci ma hodin si eu , noroc ca au trecut ai mei de i-au luat la plimbare....rar, da bine:)))
uka, nu-ti face probleme, pana pe la 6 luni asa e cu copilul, se irita la gat, peste tot unde face pliuri de piele...secretul consta in faptul ca trebuie sa fie foarte bine uscati si aerisiti in aceste zone cu probleme...ca si crema cand se inroseste poti incerca diverse:garmastan(e fff bun si la mame si la bebelusi), bepanthenul(nici eu nu l-am agreat), uleiul de masline extra virgin(fff bun pentru masaj si zone iritate), gama klorane, avene, mustela(vezi cu ce-i merge mai bine-mai sunt si altele prin farmacii), produsul romanesc(dar imi sta pe limba cum se cheama...???)...eu personal i-am dat la funduletz cu oxyplastine(compozitie:oxid de zinc-produs frantuzezc) si in rest pe unde era necesar uscam cu aer cald cu ajutorul uscatorului de par la viteza mica si tinut departe de pielea copilului),iar cand era iritat rau, fara pampers si culcat pe o paturica tot de la pampers(se gasesc la raioanele de copii..la gat o carpa de bumbac pentru a nu mai sta piele pe piele...sper ca ai inteles ceva, am scris foarte repede, informatia e ampla si depinde de ce anume tolereaza Carina mai bine(din pacate e pe incercate )...oricum ideea centrala e uscata cat mai bine si aerisita zona respectiva...si inca ceva, mare grija sa nu-i fie cald, bebelusii nu-si regleaza temperatura corpului, ideal e ca si temperatura 21 de grade in camera si imbracat copilul numai cu bumbac, atentie la lana, la baretele caciulitelor sa nu-l deranjeze la gat...o gramada de sfaturi gasesti in "mama si copilul" de capraru (daca nu o ai ti-o pot imprumuta pana o gasesti)asta-i viata de mamica...
toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

lulu multumesc mult pt informatii, o sa il intreb pe dr la urmatorul consult.

O seara buna!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!

Ai mei dorm, rar moment sa doarma ambii copii in acelasi timp! Mica s-a foit toata dimineatza, dar si dupa masa de la 12...noroc cu tati ca a adormit-o! Cea mare nu prea vrea sa doarma la pranz, dar trebuie sa mergem intr-o vizita si n-as vrea s-o apuce maraiala de oboseala.

Hehe, DanaAlex, si eu tot cu Capraru am crescut-o pe Alexia, iar acum la fel, mai trag cu ochiul ca am cam uitat! Succes cu gradinita! Trebuie sa te aduni, emotiile sunt normale, iar ca sa te incurajez, zic si eu din ce am vazut la fii-mea in grupa. Chiar daca copii plang, doamna le atrage atentia cu ceva placut...chiar si luat in brate, alintat....la voi nu e cazul, daca zici ca fata e incantata!

Mami de Carina, pana probezi toate cremele...mai bine adopti faza cu pielea uscata bine, bumbac si artificii casnice.
Eu la Ana n-am incercat toate produsele pentru colici, decat 2, in rest scutecel cald, feon, incalzit de pielea mea, chiar si inca o baita in cursul zilei calma durerile.

Gravidutzelor, profitati de vremea buna si iesiti la aer!! Off, eu stateam la umbra, ca era canicula, n-am avut si eu parte de racoare, ca acum! Fiecare...cu ce n-are!

Un we linistit!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

L5845,
ti-am trimis PM

Selen,
am admirat printesa,santeti tare frumosi.l-am vazut si pe tati in actiune la masaj,bravoo!in ce zona stati?cumva pe langa primo?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

multumim frumos si printesa ta alpinista e o dulce, cred ca ti-am mai zis-o
noi stam in cumpana, dar sotzul lucreaza pe langa primo...daca ti se pare cunoscut, probabil de pe acolo ....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

sa dau si eu ziua buna, ca tot omu civilizat

am vazut ca ati discutat de nasteri, naturala vs ceza...si eu pot sa zic ca am avut o nastere naturala relativ usoara, cele mai grele au fost cele 3 ore de contractii la 2-3 minute, pana la epidurala...apoi cu epi au devenit suportabile, expulzia a fost destul de usoara si nu atat de dureroasa pe cat ma asteptam, iar recuperarea f rapida...dupa ce mi-a scos atele de la epiziotomie a fost f bine, puteam sta si fara colac, iar in 2 saptamani n-am mai simtit nici o durere....

noi raportam o grasuna de 5 kg la 1 luna si o sapt, adik o crestere de 1.8 kg se pare ca am eu laptele gras ca de mancat mult nu prea mananca, suge cam 10-15 minute, chiar si doar 5-6-7 minute....in schimb mananca destul de des, cateodata cere si la o ora in timpul zilei, in schimb ma lasa sa dorm si cate 3 ore noaptea, ceea ce e mai mult decat imi doream....pana acum am scapat de colici, avem doar ceva dureri cand ne partzulim sau facem kkutz, se screme rau de tot mititica, dar nu plange decat rar....nu mai plangem la baitza si la schimbat, lucruri care o cam suparau la inceput....in rest, e cuminte atat timp cat o bagam in seama, s-a cam obisnuit in brate, dar mi-e mila de ea s-o las sa planga mai mult ca s-o "dezvat"... las ca e timp si pt asta, acum e mititica si are nevoie sa simta caldura noastra acum pandesc cu nerabdare un zambet constient, un gangurit mai lung, poate chiar sa rada

le urez gravidutzelor sarcina usoara in continuare, iar mamicilor copii cuminti si sanatosi

si in avans (pt ca nu stiu daca voi putea intra maine..): ISIDORA

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara !Desi nu sunt noua la acest topic sunt ca si noua ca nu va cunosc,cred ca sunt mai bine de 9 luni de cand n-am mai scris.Sunt Jojo si am doua printese ,doua comori mult asteptate si dorite.
Am venit de la un botez ca urla cea mica(are 2 luni juamate) si apoi le-am culcat pe ambele,la 22.30 se dormea la mine-ceea ce e un lucru total nou asa ca am intrat si eu un pic la calculator ,credeti-ma ca nu am timp in general .
Am intrat aici si am vazut numai "personaje noi" care vb de nastere ,eu am 2 nasteri normale la activ si 2 cezariene,si daca as mai putea face un bebe(ceea ce e imposibil) tot cezariana as face asta in conditiile in care a doua nastere normala am avut un travaliu de 17 ore.La prima cezariana a fost totul frumos,a doua a durut si pt prima insa a trecut .Eu am nascut numai in spitalul C-ta si am si bile si albe si negre pt ambele etaje,in 5 ani am tot "vizitat" saloanele spitalului, in spital e tot legea banului-ca de altfel mai peste tot in tara asta.La ambele cezariene am facut rahii si nu am simtit nimic spre deosebire de o mamica care descria ca simtea absolut orice.Cam atat despre nastere ,acum sa-mi laude comorile,deh stiti vb cu cioara .
Poate o sa spuneti ca eram nebuna insa cand eram gravida cu Larisa ma intrebam daca o voi iubi la fel ca pe Teodora,normal ca asa e,ca n-ai cum sa faci diferente insa asta am vazut dupa ce am nascut si ca indiferent cati copii ai avea ii iubesti pe toti la fel.Sunt total diferite,Teo a fost micutza la nastere si cu colicii si rea si in ziua de azi,nopti si zile nedormite ;Larisa e o minunatie de copil care papa si doarme,insa are griga Teodora sa faca si pt Larisa.E geloasa si nu stie ce sa mai faca ca sa ne atraga atentia.
Teo e un copil super alintat si nu aveti idee cat imi e de greu s-o dezvat de proastele obiceiuri,e un copil mofturos la mancare si e un chin sa-i dau sa manance,e innebunita dupa animale si dupa copii,vb de la 9 luni,a inceput sa faca si fraze,toata lumea se mira de ea cat vb.Are o energie in ea ceva de speriat,e "baiatul lui tata" asa ii zice sotul meu iar de ceva timp vrea sa se imbrace numai in pantaloni "pantana" .Deh ar fi multe de scris despre fetele mele,cum de altfel orice mama ar avea insa Larisa s-a trezit si ma duc si eu in pat ca maine mai avem un botez.Am pus si poze pt cine vrea sa ne vada.Va pup noapte buna!
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Cand va aud vorbina asa de micutii vostrii de-abia astept sa imi vad si eu baiatul sa il tin in bare, sa vad cu cine seamana. Desi inca nu sunt pe deplin pregatita cu intalnirea cu el (dar nu cred ca voi fii decat in momentul respectiv), pt ca sunt multe intrebari, parca nu mai am rabdare sa il vad. Imi e drag de el cand il simt la mine in burtica cum se misca, sper sa fie totul bine la nastere.

Noapte buna burtici!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani Isidora

jojo_miha Sa-ti traiasca fetitzele frumoase...Sa creasca mari si cuminzti cum le vrei tu!

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput