Gravidute si mamici de Constanta (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

hop si eu!

Cu bb in brate ma incumet sa va scriu....incetisor, cu o mana!
DanaAlex eu zic sa deschida noul capitol cine are timp...eu nu m-as lauda! Am resuti sa deschid cateva capitole cand era Alexia mai mare de 6 luni.

Legat de nastere naturala si cezariana, ca si DanaALex am zburdat la prima fata(natural 100%, adik fara anesteize sau alte medicamente) iar la bb2 m-am refacuct cam greu. A trecut, greul se uita, dar raman fan nastere naturala.
Eu ma gandeam cum ar reactiona o proaspata mamica la starea de dupa cezariana: pe de o parte refacerea, pe alta sanii-alaptatul, si peste toate astea plansul lui bb. Eu stiam cateva aspecte...experienta....si ma gandeam ca daca as fi avut parte de toate astea prima data, nu cred ca m-as fi incumetat sa-l fac pe bb2.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

In sfarsit acasa...in concediu de odihna saptamana asta si de lunea viitoare sper in prenatal. Joi intru in trim.III si emotiile cresc in fiecare zi. Am asteptat atat momentul asta...de a sta linistita acasa si mi-am tot amanat din treburi pt acum, ca s-au adunat asa de multe de nu stiu pe unde voi scoate camasa...Deci odihna se va cam lasa asteptata...mai ales ca la jobul de weekend nu am renuntat. Oricum e incomparabil mai bine acasa.
In rest...fetele fac tumbe la greu, mai ales cea din dreapta, dar macar noaptea sunt linistite, probabil ca dorm si ele...sper sa fie asa si dupa nastere. Abia astept sa le vad iarasi, dar tocmai pe 20 octombrie mai mergem la dna L...ce mult mai eeee...

Pupici la toate mamicile si burticile...

Poate cand om termina cu constrcutiile de prin casa si oi avea si eu netul conectat permanent...voi fi mai activa pe aici, dar pana atunci va urmaresc cand pot.

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Larisel sa nu uiti sa te mai si odihnesti. Faci treaba putin, putin te sui in pat si tot asa. Mai ales ca ai doua fete nataflete, jucause.

Happy uka ma bucur ca ai o fetita cumintica. Ai sa vezi ca o mama nu are odihna nici cand este la casa ei ... gandul tot la pui ne va fi.

Mai e timp pentru un ceai?
Am si ceva biscuiti...

+ 12 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE baiat de gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuzzaice spune:

Buna fetelor!
Inca speram sa nu faceti galerie...am vrea sa mai stam la caldurica...cu toate ca se pare ca a mea "chiriasa" se cam grabeste...sa speram ca mai apucam controlul de miercurea viitoare.
Nu am mai intrat de mult...am fost tare ocupate cu alergatul pt botez...imi place ca totul sa fie aranjat din timp...nu se stie dp ce vine bebelina daca o sa mai avem timp ....acum am reusit sa va citesc din urma!
In legatura cu vaccinul antitetanos...eu l-am facut parca in sapt 26 si trebuie repetat in sapt 36....intradevar nu mai e cazul in zilele noastre...dar nu se stie niciodata, atata t cat nu afecteaza copilul am zis sa-l fac.
Sarcina usoara in continuare!
Va tinem la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

Si eu imi aduc aminte ca am facut vaccin antitetanos, dar nu ma imi aduc aminte cand.....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

lulu-o sa nasc cu d-nul dr Balasa, sper sa pot naste normal. poti sa imi spui cam ce tarife sunt la nastere?merci
ela-groaznic prin ce ai trecut, exact cum ai spui fiecare organism este diferit, reactioneaza diferit la anestezie.

eu pana acum am scapat de raceala, ma tratez cu ceaiuri cu lamaie.
de-abia astept sa intru in prenatal, dar mai am pana in noiembie.

Mamici sa va bucurati de bebicii vostrii, sa fie sanatosi! de-abia astept sa imi tin si eu baiatul in brate!!

o zi buna tuturor!

29+

Mergi la inceput

crissa, nu stiu tarifele la nasterile normale, si mai ales cele de acum.
Eu in 2007, la cezariana, am dat 100 ron anestezist(atat avea tariful), 250 euro dr, 50 euro dr mana a doua, 50 ron neonantolog din sala de nasteri. Atat erau atunci tarifele.
Alte sapgi micute pe parcursul internarii, cu greu acceptate de catre personalul medical+ plata rezerva- undeva totul in jur de 600 euro.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
in general la nasterea normala se da jumatate de la cezariana doctorului, asta in cazul in care acesta participa la expulzie,in rest "tarifele"uzitate in respectiva institutie, pe care sincera sa fiu nu cred ca le vei afla aici, ci la fata locului, intreband pe cei din jur.
...iar la ultima vizita la doctor intreaba-l pe el cat trebuie sa dai si cui ca sa fie totul "bine"la nastere, e mai sfant asa...desi mai sunt si doctori cu inima si lasa la aprecierea pacientului(mai rar, dar sunt) ...mare grija ca daca ajungi la 1000 euro cu toata interventia, mai bine nasti la isis sau euromaterna, ce rost are sa te duci la medgidia...nastere usoara!!!si economicoasa...

n-am somn deloc, azi am fost la city si fiindca ma batea un gand ascuns mai din primavara, am intrat la gradi piticot...nu va spun ce frumos si bine e acolo, nana s-a "amorezat"pe loc de tot, am stat dupa ea aproape 2 ore, nu mai vroia sa plece, noroc ca era ora de inchidere, tibi si el in actiune printre jucarii si scaune de gradi astfel ca de maine incepe d-ra mea gradinita sau macar probele de intrare in sistemul de invatamant prescolar....doamne, parca ieri am nascut-o si acum ...sunt emotionata pana la lacrimi, zau asa, acum doarme langa mine, a reusit sa-l fraiereasca pe tibi si dupa ce acesta a adormit de buna credinta(ei dorm in acelasi pat in camera ei), ea a venit la mine si mi-a mai amintit iar ca maine s-o duc la gradi....eeeeee, maine ma gasiti pe langa, ori la pitici ori la bourbon, o sa stau cu tibi sa vedem ce va face el fara ea, ca atunci cand nu e o cauta si plange dupa ea, sper sa-l mituiesc cu vreo jucarie din city si sa ma relaxez la o cafea...doamne-ajuta!!!intram intr-o noua etapa...sper sa se descurce singurica (e cea mai mica de acolo, normal primesc de la 3 ani jumatate, nana are abia 3 ani si 2 luni, cred ca m-au vazut cu 2 mici dupa mine si asa au acceptat-o)problema mare pentru mine sunt emotiile care ma coplesesc...of, of, mai, maima bag la

pupici si toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Succces la gradi.
Te asteptam cu vesti.... a plans, s-a jucat, amancat tot....

+ 12 SAPTAMANI STEFAN NICOLAE baiat de gradinita

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Da, da are dreptate Dana, daca ajungi in spital la 1000 de euro cu ansterea ,mai bine nasti aici la Isis.
Crissa, daca nasteai cu Blecin , puteai vb direct cu asistenta Sefa din spital, care ste mana dreapata a lui Belcin, si te sfatuia exact ...dar asa la Balasa este alta treaba.(si din ce stiu mereu a avut tarife mai mici decat Belcin), deci sa speram ca nu ajungi la 1000 euroi.

Luca a trecut la pat normal, de la patut. ieri s-a intamplat "incindentul", a fost fff incantat, la pranz a vrut direct in el s adoarma si aseara la fel, mai avea putin si ne urcam toata casa in patul lui.

Eu ...sufar, m-a piscat ceva, nu stiu ce ,de laba piciorului, s-a umfalt putin ,ma doare/mananca/ustura..toate cele.

Va doresc o zi superba.

Mergi la inceput