Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 9
bumbita spune:
BUNA SI DE LA MINE! SI BUN SI SANATOS SA FIE SI ACEST AN SCOLAR!!!
Si noi am fost baieti cuminti si dornici de gradi si oeri si azi...ne-am trezit si devreme, dar...in schimb tot tarziu si greu se culca..de cand este cu edi.
de duminica noi suntem in formula completa, ei sunt doi atomici, edi, mai ales este de o curiozitate rara, toate jucariile, cutiile, seratrele le ia, le rastoarna...acum avem jucariile la dublu, nu cred ca vreti sa vedeti cum arata camera/ casa dupa o ...cursa :).
edi s-a acomodat iar repede cu casa, cu patul, cu masa, cu noi...doarme la el in patut...cu suzi...si ieri si azi a mers si el cu sebi la gradi...el zice ca merge la grupa mica si sebi la grupa mare....
la noi, ieri mare inghesuiala si aglomeratie la poarta gradinitei...am stat vreo 40 minute doar ca sa intram si sa aratam avizele si copilu :)...la clasa, stupoare 30 copii in grupa...desi nu erau toti ieri, dar pe usa clasei asa erau afisati...o domnisorica educatoare, tare tinerica, draguta, volubila, care i-a retinut repede pe toti cum ii cheama....ingrijitoarea, zambitoare, tine cate doi pitici plangareti, in brate...copiii toti frumosi!!! ieri l-am luat pe sebi la 13, dupa masa de pranz - iar coada de parinti, de asta data, cand sa-i luam acasa...eu una n-am mai poenit asa ceva...cand m-a vazut sebi, mi-a zis ca el credea ca sta la program lung. i-am zis ca de azi va sta la program lung si va dormi acolo.
eu sunt rupta de oboseala. ma solicita edi ceva de groaza...acum am prins liber, dupa ce am strans, smotruit-el doarme. pe la 16 00 vine tanti sa stea cu el, cat ma duc eu sa il iau pe sebi.
sunt f mandra ca mi-a venit geniala idee sa imi mai las 7 zile de co pentru aceasta perioada. chiar era nevoie sa stau cu ei/de ei.
dana iti sunt si eu datoare cu niste poze, mai multe chiar...avand in vedere ca la pagina noastra nu prea corespund varsta cu pozele puse...te rog insa sa imi dai mailul tau pe PMsi sa ti le trimit acolo deseara, dupa ce ii culc pe pitici. stiu ca l-ai mai dat odata, insa mi-e greu sa-l caut din urma. merci f mult!!!
avem si noi poze de ieri facute...la iesire din bloc, cu ghiozdanul in spate, cu vecina si colega lui iris, la poarta gradinitei, la coada, in curte, la gradi.....f buna idee ai avut!!!
maine dimi o sa merg sa il inscriu pe sebi la dansuri si la karate la palatul copiilor. ne-am hotarat!!!
in rest, pup toti spiridusii si o zi super de vara sa aveti cu totii!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
dana scuze, nu te mai deranja cu PM, acum am vazut pe prima pagina adresa ta de mail.
ana si alex la fel ca sebi cu ghiozdanul, mandru, in spate....iar anastasia e numai ochi...si buculitze.
si mie mi se pare asa de mare sebi, comparativ cu edi...cand era aici singurel, mi se parea mic si el, dar acum...la gradi, e asa de mare si intelegator, iubitul meu!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
d_melli spune:
Dana ce fata mare ai ...grupa pregatitoare..acusi vine din urma si Sansana.Dragele de ele.O sa incerc sa trimit si eu poze mai pe seara.
Miha sper sa revii azi sa ne spui cum a fost a doua zi.Si eu sunt curioas atare.Merg la 3 jumate la sa il iau azi.
Ali deci la Iarina afost usor.Ce bine de voi.Sunt curiaosa cand o sa il duci pe Ianis cum se va acomoda.Sotul meu are meci sambata la voi .Maine pleaca insa se opresc o noapte la Targu Mures.
Ana ce veselie pe cupilu tau , n -am vazut la nimeni atatea pozete pline de zambete.Tare zambaret copilu'.Si ce vesel pleca el de mana cu tasu la gradi.Am vazut si restul de poze...tare alea cu tzaranul e pe camp...da nu am vazut dragutza.Deci sambata botezeala?
Bumbita bine ia revenit, mai ales in formula completa.Si la noi sunt 25 in grupa.Eu in dropul tau nu am gasit nici o poza.Vad ca scie jos ca ai poze noi cu baietii tai insa la mine nu apar.
Pupici ca acusi plec sa imi iau papushica
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
cosmi1975 spune:
SALUTARE GAGICI
gata si la noi prima zi de gradinita...dar am uitat sa fac poze chiar daca aveam aparatul in geanta
Stefan n a avut nicio pba intrat chiar si la cabinetul medical la controla fost vrajit si de d na care e o super draguta si tinericaatat de dornic era sa ramana incat imi zicea...du te servici ca te cearta directoarea...l am schimbat de hainute si l am lasat acolo dupa care am ramas la asistenta de vb si inainte sa plec am mai bagat capul 1 data sa vad ce face....se juca cu un baietel ca ceilalti urlau....la 13 m am dus sa l iau,de maine sa vedem daca il las sa si doarma...mi azis educ ca nu au fost pb,ca a mancat doar ciorba fara felul 2 dar a mancat gogoasa si struguri....ce pofta mi era de gogosimirosea toata gradinita.....
au la jucarii prin curtetobogane,balansoare,casute,cos de baschet...super ,va pun poze maine dupa ce fac
DANApt tot ce faci...ce fete mari ai
Dmellii asadar l ai lsat sa doarma pe frumos???
SZABOALI ce bine ca pitica a fost cuminte...
ANDIARRO CE ZAMBARET....asadar esti la sampanie
SILVIcum ai reusit sa culci puiutul singur??
BUMBII ce bine ca ti luat concediu
MIHA dar de ce sunt asa copii multi in grupa??e mica gradinita???
Bianca mea este ffff incantata ca merge la sc.......
sa va zic un secret??...cred ca se apropie marea intalnire cu CM ca are o sumedenie de cosuri pe fatza
ma duc sa fac cate ceva ca acu se scoala baiatul
szaboali spune:
Salutare din nou...am scos gagica de la gradi, iar a fost cumintica inseamna ca s-a acomodat mai rapid de data asta ...acum stia cu ce se "mananca" gradi.
Irina si eu sunt curioasa cum v-a fi cu Ianis desi sunt aproape sigura ca v-a fi mai plangacios...e mai legat de mine
Ana eu una deja pot vorbi despre nepoti
Iarina a primit papusa adica papusoiul ca e baiat si are si putzulica si face si pipi de la sora-mea si de fiecare data cand vine de la gradi ma intreaba unde-i fiu-so
Acum sa va povestesc si voua un dialog cu fiica-mea cand ajunge de la gradi...
cum intra in casa si intreaba unde-i fiu-mio?
eu: care fiu?
ea:Adi
eu:da' de cand ai tu copil?
ea:pai mi l-a trimis iaiu(ralu)
eu:si daca l-a trimis cum e copilul tau?
ea:pai asa bine, oooo tuuu nu intelegi? bobicul de la iaiu de fiul meu cum e Ianis al tau.
eu:aha da' cine-i taticul lui Adi?(papusa)
ea:pai Adi gagiul lui iaiu
eu:si v-a mai avea frati vreodata Adi asta al tau?
ea:daaa cand o sa fiu mai mare...pana atunci ti-l dau si tie sa te joci cu el ca e nepotul tau cum suntem eu si Ianis la bunica.
eu:tu fata da' nu vezi ce tanara is io? cum sa fiu bunica?
ea: pai iti poti pune si tu o pereche de ochelari ca bunica si poti fi si tu bunica
Asta-i fiica-mea...
szaboali spune:
Bumbi deci Sebita vroia sa stea mai mult
Hai sa va mai spun una tare...
Intr-o zi am discutat cu Iarina una alta si dand din una in alta am ajuns sa imi puna niste intrebari de am ramas pafff...si ma intreaba printesa de ce Ianis e mai mic decat mine?
eu:pai a venit mai tarziu pe lume
ea:de ce?
eu:pai acum i-a venit si lui randul
ea:dar cum i-a venit randul?
eu:pai asa a vrut barza
ea:care barza?
eu:pai nu ai vazut cand ti-a aratat tata acolo pe stalp?
ea:ba
eu:no barza aia
ea:si cum l-a bagat barza aia pe Ianis in burtica ta?
eu:pai burta s-a umflat ca am mancat mult
ea:da' atunci cum l-ai adus tu acasa si nu barza?
eu:pai m-am intalnit cu ea si mi l-a dat sa ti-l aduc tie acasa.
ea:eu cund o sa ma intalnesc si eu cu barza?
eu:cand o sa fii mare
ea:de ce nu ma pot intalni acuma?
eu:pai esti micuta si se sperie de tine
ea:no bine, atunci astept sa cresc sa ma intalnesc cu ea sa vad daca imi da si mie un Ianis
cand ma prinde la pus intrebari , atat ma invarte pana ma oboseste...acum ca e la gradi sper sa le oboseasca pe doamnele educatoare cu intrebarile ei
T_Ioana spune:
Buna seara si de la Bistrita!
Ma bucur din suflet ca s-au obisnuit repede spiridusii la gtradinite. Doamne ajuta sa fie tot mai bine!
Miha, astept cu mare interes vesti din a doua zi a lui tudor la gradinita.
Sunt curioasa si Mario al Irinei cum s-a descurcat cu dormitul la pranz. Irina, detaliaza!
Pufu, ma bucur mult ca sunteti bine! Va doresc acomodare rapida iar Vladi sa fie mult mai fericit la noua gradinita
Am vazut si eu pozele cu cei doi frantzuji frumosi. Ana, am ramas impresionata de cum arata "cresa" Anastasiei. Ce inseamna sa iti dai inetresul, sa iti pese cu adevarat de copii si sa le creezi conditii. Parca era la bunica acasa, frumusica!
Dana, tare frumusele sunt printesele tale! Deci Roxanica e colega de grupa cu Razvanel al Cristinei. Am scris si in drop, daca as fi vazut-o pe Roxana fara Oana nu as fi recunoscut-o asa de mare a crescut! E deja domnisoara!
Bumbita, bravo lui Sebita cel mare! Ma bucur ca nu plange,. Cum o accepta Edi pe bona? Nu-i este dor de soacra ta? Chiar ca inspirata cu saptamana de concediu!
Ali, am ras cu lacrimi de IArina! Este mortala, ai grija ca o sa te invarta pe degete! Deci fetita exemplara, nu? Sigur nu e cumnata-mea educatoarea ei ca zicea ca ea e la ceva grupa mixta (copii de toate varstele) plus ca o cheama...Ioana.(Ca sa ne deosebeasca neamurile cand vorbesc despre noi eu sunt Ioana lui Cristi si ea e Ioana lui Nicu)
Silvia,cam scurte mesajele tale. Esti inca supi? Ce mai gatesti bun si dietetic?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
szaboali spune:
Vaaaiiii suparata-i fata mea ca nu il gasesc aia pe Roary (cred ca bine am scris)
Ioana...hmmm...asa crezi tu?ca ma v-a juca pe degete?...nu ma cunosti!!!!!.
Numai pe perioada verii au fost grupele mixte...acum sunt cam de aceeasi varsta in grupa...bine, cateva luni diferenta intre ei dar asta nu conteaza...nici nu stiu daca exista pe undeva asa gradinite cu grupe mixte.
Na, ca l-au gasit pe Roary...era in nisip
MIHA78 spune:
Gata, a trecut si-a doua zi, a plans putin a zis el, apoi gata. Mi-a zis ca a vrut o fetita sa-l iubeasca si i-a zis sa plece ca el e f. suparat ca nu vine buni dupa el... Dar nu e prea rau, zice ca merge si maine, asa ca ma declar multumita.
Irina, e normal sa planga putin, mai ales ca a stat pana acum numai cu voi, asa e si Tudor, numai cu noi si mama a stat, el nici macar 2 ore n-a stat cu altcineva.
Szaboli, Bumbi si Cosmi ce copii cuminti aveti, sper ca la anul asa va fi si in cazul nostru.
Bumbi, Edi sta cu bona? Pe Sebi l-ai inscris pana la urma la stat?
Cosmi, in Apahida e o singura gradinita, mare ea de altfel, dar se pare ca mintile luminate care conduc institutiile publice n-au luat in vedere cata lume s-a mutat in ultimii 2 ani, prin urmare sunt 45 de copii inscrisi la grupa mica... poate fi ea oricat de mare, abia astept sedinta de vineri sa vad chiar nu se discuta sa faca 2 grupe. Mie sincer nu-mi convine, chiar daca nu merg toti, sunt ff. multi, o educatoare n-are cum supraveghea atatia copii, d-apoi sa mai faca si ceva lectii.
Bee, Ana cum e ? Sper ca nu s-au molipsit baietii, asteptam impresiile tale despre gradi, eu abia astept, mai ales ca si Ana e la gradi de comuna.Ai dreptate in ceea ce mi-ai spus, sunt cam pesimista eu, in ultimul timp parca incep sa-mi revin, de fapt imi impun.
Ioana, cand il duci pe Razvan?
Silvia, sper sa rezolvam incet, acum i-am luat remediul scris de Giova, din pacate la el sucurile nu functioneaza.
Ana esti totala cu sam[pani, acum intru sa vad si eu poze.
szaboali spune:
Miha lasa ca si Iarina a cam bocit anul trecut... adica de prin martie ca de atunci am dus-o la gradi si s-a acomodat si ea mai greut ca a fost obisnuita numai cu noi, nici pe la mami nu prea statea...asa ca mai e cateva zile mai greu apoi trece.