Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 8
pufumic spune:
hello si de la mare
cu informatii despre pitic la noua gradi. am avut niste emotii, mama, mama. zici ca incepea scoala, nu gradi. parca v-am spus ca l-am mutat la o alta gradi si nu i-a placut deloc locul cand l-am dus sa i-l arat (a vazut cladirea doar pe dinafara si de, daca esti obisnuit sa mergi la gradi la vila, nu prea are ce sa-ti placa la un stabiliment tipic "comunist"), dar azi, su(r)p(r)iza. piti al nostru n-a avut nicio treaba, n-a plans, nu s-a agatat de noi, nu nimic. eu in schimb sunt un picut dezamagita de sala lor. cand am fost sa vizitez gradinita in vedera inscrierii am intrat doar intr-o sala de la parter, cred ca era a grupei mari sau mijlocii. mobilier misto, nou, sala mare, minunat totul. ei bine, grupa mica mi-a parut azi un fel de cenusareasa gradinitei. sala este f. f. mica si nici decorul nu e cine stie ce. oare sa fi fost eu prea ametita si stresata ca l-am smuls pe print de la "vila"? ma rog, asta e acum, inapoi nu putem da. V m-a informat ca a mancat dimi paine goala cu ceai (ceiut bun, bun, mami, mai vreau), fara branza ca aia nu i-a placut (era branza topita hochland) si la pranz ciobita, copanele si olez. cand m-am dus sa-l recuperez tocmai haleau la niste pere. si baga fi-miu la para aia, de-mi venea sa i-o storcosesc in cap, ca acasa nu pune gura, cica are zgrunturele. nu mi-a raportat nimeni ca ar fi plans sau ca n-ar fi dormit la pranz, deci una peste alta a fost ok prima noastra zi de gradi in noua locatie. a, educatoarele sunt mai in varsta, iar una dintre ele pare cam hitlerista :)
cam asta fu. sunt prima care raporteaza sau am citit din doi in doi?
ma duc in pat ca-mi cam pica capu'. mai intru zilele astea ca-s in concediu fortat doua sapt(suntem in 75%), sa va mai zic de piti, sa vad si cum s-au descurcat ceilalti gradinari, si poate bag si ceva citit din urma (cu raspundere) ca am senzatia ca am ratat ceva. sanatate puiutilor bolnavi.
d_melli spune:
Cosmina bine ai reventi.Pe cand cu impresii despre marea intalnire?Deci azi e si la voi prima zi.Tinem pumnii sa vedem ce si cum.
Ana mi-a placut faza cu numaratul pana la 3 pana la sfarsitul anului.Mie imi place sistemul ala.Mi se pare mult mai usor si de asimilat asa, nu ca noi mult si nimic foarte bine,mai bine putin dar foarte bine.
Ioana insanatosire grabnica piticului.Cat estimezi ca "fentati" gradintia?
Bee ai aflat pana la urma ce a facut Ana?Biaetii cum sunt?Sanatate multa si voua.
Bombo la multi ani printesei tale! Intra si spune-ne cum sunteti.Mergei la gradi?S-au acomodat?
Silvie felicitari pentru noua etapa.Deci acum doarme singurel la el in camera.Bravo lui.Eu ma mai trezesc pe la 6 dimineata cu el in pat a mine.Insa sincer...imi e asa drag ca ...il las.
Pufu deci per ansamblu a fost mai mult decat bine prima zi.Sa ne spui si de a doua.Si Mario are 2 educatoare batrane.Una e draguta.Adoua...parca nu prea.
Miha cand ne spui ce si cum s-a intamplat cu Tudor?
La Mario ieri a fost perfect.Cand am aju7ns la gradi si vedea atatia copii ca intrau acolo,l-am scapat din mana si dus a fost.Dai si cauta-l printre puradelos.Intr-un final am ajuns si descoperit unde e clasa lui si am intrat.El fericire mare ,pe jos , cu copiii.El in capul lui sigur se credea la un spatiu de joaca.Am vb u educatoarea un pic si am plecat , ca el avea treaba.Am plans apoi de aveam niste ochi zici ca eram batuta.Ca sa aflu mai pe seara de la o vecina care a lasat copilul mai tarziu caera in usa clasei cu lacrimi in ochisori si intreba de mine.El care in afara de noi si bunici nu a stat cu nimeni niciodata.Am mers la 5 sa il iau .Se juca cu niste copii ,m-a strans asa tare in brate ca imi venea sa plang iar.Avea ochisorii lui migdalati mici,cred ca plansese un pic.Educatoarea de dupa amiaza a spus ca a adormti greu,el care doarme de rupe.Per total deci a fost bine.
Azi imi spunea de dimineata ca gata,ajunge cu copiii, vrea la mamaia, la plaja.Cand am intrat pe poarta gradinitei a inceput sa miorlaie ca nu vrea aici.In clasa cand sa plec a inceput sa planga ca vrea cu mine.I-am zis ca merg sa ii aduc o batista si am plecat.Bineinteles ,dupa usa, unde m-am stricat de plans.Barbatemiu zice ca nu sunt zdravana.Cert e ca ingrijitoarea mi-a zis sa plec ca nu mai plange si eu am crezut, ce naiba era sa fac.Deci cam asa a doua zi.Cred totusi ca se va acomoda rapid.iN maxim 2 saptamani.
Acum sunt in medical o saptamana asa ca poate intru mai des.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
dana_ene spune:
In primul si-n primul rand:
SA AVEM PARTE DE UN AN GRADINARESC FARA PROBLEME!
Asta va doresc tuturor, si, desigur, si mie .
Noi am inceput ieri, a fost "distractiv". Si azi a fost bine, s-a trezit fara probleme, dornica de joaca.
Intre timp am intrat putin prin poze si am gasit doar 6 pentru rubrica de gradinita: www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
Mai astept poze, bineinteles.
La multi ani pentru Rebecca, Oana!
MIHA78 spune:
Of, grea prima zi de gradi. Doamne ce scena acolo la gradi, plangeau copiii pe rupte, unul mai rau decat celalalt. Tudor a fost socat, m-a intrebat de ce plang asa rau, apoi bineinteles a plans si el si eu. Din cate am obs, sunt si ceva copilasi mai mici, aceea au plans rau, m-am dus dupa vreo ora, al meu statea cu capul pe un dulap, si-mi zice ingrijitoarea ca asa a stat de cand am plecat pui
ul meu.dupa amiaza mi-a spus ca nu i-a placut ca au plans asa mult copiii, dar azi n-a refuzat sa mearga si a zis mama ca l-a l
lasat linistit.
Sala superba, mobilier nou, dar fff. multi copilasi.
Mai revin azi.
Tioana cred ca e mai bine ca n-a mers in prima zi.
Silvia ma bucur ca sunteti mai bine, oaoa Alain a rezolvat d
doua mari pb, dormitul si scutecul, noi cu caca la fel suntem
Irina deci si tu ai plans, uite c-am fost doua.. Si eu sper
sa se obisnuiasca copiii repede.
Dana voi pune si eu poze sper azi, tu ai fost cu amandoua printesele
printesele nu?
dana_ene spune:
Miha, astept poze de la voi.
Abia astept sa ma sune ai mei in jurul orei 1, sa vad ce o fi facut Roxana. Si asa este, amandoua frunzele merg la acelasi camin, Roxana la grupa mica, iar Oana la pregatitoare.
silvi_2005 spune:
Dana mai da-ne te rog o data adresa ta de mail unde sa trimitem pozele,nu mai gasesc unde ai postat-o , e superb site-ul.
Miha poate se regleaza problema la gadi mai usor ca acasa daca vede cum fac ceilalti copii.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Scuze Dana a gasit acumpe primapagina adresa voi trimite si eu pozeel ce le gasesc
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
szaboali spune:
Salutare dragelor,
La multi anisori Anna Rebecca!!! de mami de Bombonicaa sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa.
Si a inceput gradinita!!!! si mult succes tuturor spiridusilor!!!
Iarina a fost super ieri, a fost incantata ca merge la gradi, a ramas fara probleme , era fericita cu toate ca s-au schimbat educatoarele, acum sunt 2 tinerele, am crezut ca o sa boceasca putin ca s-a apucat nepoata sa planga dar ea nu a plans si mi-au spus doamnele educatoare cand am mers dupa ea ca a fost o fetita exemplar a fost si cuminte si a papat si tot si plus ca s-a imbracat si dezbracat singurica...le-a facut toate singurica, de imbracat se imbraca si acasa singura doar ca la bluza e mai greu si o mai ajut dar mai rar ca ii place sa faca singura toata treaba ca sa o laud...dupa ce a vaenit de la gradi s-a apucat de colorat si a fost super cuminte si acasa...si-a intrat in cuminteala cred...sper sa nu cobesc si l-a invatat pe frate-so sa coloreze .
In schimb azi dimineata a bocit putin ca m-a pus naiba sa ii pun la Ianis desene sa nu planga pana merg cu ea si a vazut si i-a trebuit sa se uite si ea la desene dar pana la urma i-am tras o mica minciunica si i-a trecut...si a ramas si azi fara probleme...sper sa o tina tot asa de acum incolo.
Cam atat...in rest va pe toate si va doresc o zi minunata la toata lumea.
szaboali spune:
Ioana si multa sanatate lui Razvanel...apropoooo educatoarele Iarinei s-au schimbat , sunt tinereleuna e Claudia si aialalta Rodica...care e cumnata ta???
Bee si multa sanatate Anei, sper sa nu fie nimic contagios sa ia si bebeii.
Cosmi bine ai revenit acasa...la realitate adica munca
Silvi sanatate sotului.
Ana daca ar fi asa de usor de impacat si adultii ca si copii tare bine ar fi
Pufu bine ca i-a placut lui Vladi...ca tie nu e important sa iti placa
Irina sincer mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris...zici ca si traiam iar ce am trait anul trecut cand am dus-o prima data pe Iarina la gradi...lasa ca trece repede faza cu acomodatul.
Dana la frunzulite...zilele aste voi trimite si eu poze[pup multumim tare mult ca esti o draguta.
andiaroro spune:
Ce-mi mai plac povestile gradinaresti-lacrimile fura si se dusera, sistemul ii inghitiacu suntem mame de copii maaaari...curand povestim despre nepoti
cred ca taman voua nu v-am pus pozele din prima nostra zi de gradinita si cu educatoarea lui http://good-times.webshots.com/album/574602407xtBnmE (dana, daca nu poti recupera de aici, sa-mi spui si-ti trimit pe mail-restul vin mai incolo)
Eu umblu ca musca fara cap ca imi tot amintesc ba de sapun pt preot,ba dupa fasha(am luat panglica de satin)....acu imi bat capul cu sampaniile ori luam si noi de care am auzit, ori incercam cate una pe seara pana la botez...haine am mai gasit ceva prin dulap, dar inca nu-s convinsa 100%
revin....