Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie esti o draguta ca de obicei.Eu una am vazut filmul si dupa cum vezi la mine functioneaza cu temei Goooosfraba.Sa ii vedem pe restul.
Ana sunt curioasa ce a zis Alex de a distrat femeia.Sigur o fi fost vreuna din cugetarile lui fabuloase.Magandeam chiar la educatoarele la copiii astia mici .Cata rabdare trebuie sa aiba.grEa meserie.MI-a placut faza cu colega megaurlacioasa.Ce amuzant suna.Prevad si eu un megaultraplangacios pe luni, marti incolo.
Eu plec in o ora la prefectura la o sedinta si nu stiu dc ma mai intorc azi ,asa ca , o sa intru cand pot de acasa celmai probabil.
uN weekend placut dc nu ne mai auzim.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

n-am aflat ce a zis alex, dar faza tare-pana la sf anului toticopii tr sa stie sa numere pana la 3. asta nu inseamna aia care stiu mai mult sunt genii...ma rog
n-am mai apucat sa zic cu sportu. vecinul nostru, care e antrenor de judo la copii, are ac parere ca socrul lui maraki-actele martiale se incep la 6 ani-fix pe ac motive. la noi acum, de ex;copii de varsta lui alex se pot inscrie doar la gimnastica sau fotbal in sala...cum se suprapune martea fotbalul cu gimnastica, am ramas la prima unde toata lumea il iubeste-ne-au trimis si scrisoare acasa, l-au ûât de zor toate profesoarele cand am fost marti la un spectacol dem, iar el era f mandru cand vedea colegi de la gradi, care se uitau cu uimire la el cum facea acolo(abia acum se pot inscrie ei). in rest o sa-l mai duc cand o sa reusesc sa ajung de la serv la dans si o chestie cu descoperirea muzicii ca l-am inscris marti la centru de langa noi...
Silvia-sper sa fie ok cu marionetele...alex inca nu iubeste personajele de talie umana de la Disney....nici macar de mickey inal nu a vrut sa se aproie, dar pe unul de inaltimea lui l-a iubit tare...
Giova-cum stati cu pregtairile? eu nu stiu inca in ce ma imbrac ca n-am avut timp sa incerc ce am prin dulap + ca acum cu silueta oarecum modif e si mai complicat...sper sa nu ma vad in ultima zi cautand cu limba scoasa....oricum, la manastirea unde mergem noi nu e mare fast, asa ca nu am nevoie musia de cine stie ce

am uitat ce mai vroiam sa zic...ma duc sa mai incerc sa dorm...
aaa. ...anastasia e ok la cresa, dar cu colega au reinceput adaptarea de la 0: o ora cu mama ei;etc...si tot plange si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Revin si eu dupa razboi. Fetelor, sincer nu cred ca merita sa va certati cu atata patos aproape ptr. nimic. Irina mare lucru n-a spus decat ca nu-i place un lucru, obiect ce-o fi, doar ca putea s-o zica mai elegant, dar si Bianca, parerea mea mai are darul de-a insista pe niste lucruri care nu prea au importanta. Aici ma refer la alte discutii in care tine sa aiba ultimul cuvant, da, recunosc sincer si mie uneori mi se pare ca insista sa i se dea dreptate. ok, si pana la urma, asta e, asta-i e firea, Irina e mai impulsiva, le zice mai cu foc, si chiar e un capat de lume asta?Chiar tb. sa se ajunga la certuri pe pagini intregi, cand s-ar putea discuta despre copii, soti, cumparaturi, relaxare etc? Eu am tot vrut sa intru ,dar parca nu-mi vine in astfel de momente, ca mi-e frica ca orice as zice n-ar fi bine.
Giova sa ne zici cum stai cu pregatirile de botez, Ana vad ca e pe ultima suta de metri. Ana imi place cum gandesti legat de copii altora. Recent am asistat la o discutii de acelasi gen, copil mic dus la cresa, in grupa un copil care urla, iar mamica aceea a cerut sa fie izolat copilul acre plangea. Zau daca pot intelege de ce suntem asa egoisti. Alex scoate perle dupa perle vad.
Silvia ma bucur ca e mai bine Alain, poate el merge altadata la centru acela de activitati, oricum voi il duceti f. des in diverse locuri in care se distreaza. Reteta de biscuiti o gasim pe site-ul tau.
Tioana, merci de info cu poiana zanelor, ajungem noi pe acolo candva, e frumoasa tare zona. Da, ma bucur si eu ca am ales Apahida pana la urma ca si gradi, ma simt mai linistita ca e aproape de casa, de mama.
Szaboli, super ce instincte materne are Iarina, cred ca e tare dragalasa cu povestioarele ei.
Maraki pana la urma la voi cand incepe gradi si unde merge Angelos?
Silvia Tudor bea putin lapte cam 200 ml pe zi.
Bianca, Tudor sper sa mearga la 7 ani jumate la scoala, chiar daca zice Cosmi ca e obligatoriu la 6 ani, el e nascut la sfarsitul lui februarie, merge acum in grupa mica, deci tb. sa parcurga 4 ani de gradi. El fiind cu astm eu ma gandesc ca o sa pot amana intrarea la scoala. Nu ma grabesc sa-l vad scolar.
Irina, ce te mai joaca micuta din burtica. Si ptr. Tudor e prima zi de gradi, am niste emotii de nu ma vad, sigur va plange al meu. Am facut un test lasandu-l la locul de joaca si l-am gasit dupa 40 min plangand: Mi-e dor de mami zicea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...am venit aseara de la rude,ce sa zic super frumos,odihna relaxare si distractaie dar mi era tare dor copiii mei..care ne au asteptat la aeroport...si nerabdatori sa ne vada dar si sa vada cadourilecare n au fost putine

ne pregatim de scoala si gradii deocamdata fff incantati

cat despre ce s a petrecut prin zona de data asta ma abtin dar pb ca o sa zic cand mi s o pune si mie patavreo cateva

haideti gata lasati supararea ca e prea scurta viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Pentru toti dragii nostri copilasi o zi de gradinita cat mai frumoasa, celor care merg prima data le tinem pumnii sa fie cat mai usoara acomodarea.
Bianca, te rog sa ma scuzi, eu chiar n-am vrut sa supar pe nimeni, nu cred ca am tinut mai mult cu Irina, da ai dreptate mai bine nu-mi spuneam parerea, se pare ca discutiile de pe mess sunt mult mai lungi si se spun acolo multe, noi unele care nu vb. pe mess ne dam cu parerea si vad ca nu prea are sens. Eu aici voi vb. in continuare doar despre copilul meu si ma voi bucura in continuare de ai vostri, nu vreau de;loc sa ma implic in alte discutii, nicidecum de ce se vb. pe mess. Eu va doresc numai bine, chiar n-am nimic cu nimeni si nici nu am de gand.
Azi am fost in excursie, am vazut o pensiune minunata, un neam care a facut o pensiune de vis in Valea Ierii, Lara se numeste, Tudor a fost f. incantat, l-am adus acasa tare obosit dar a meritat.
Maine dimineata ne prezentam la gradi toti trei, am emotii mari, sper sa ne adaptam repede.
Silvia sper ca lui Alain i-a trecut deja si-si poate relua gradinita.
Cosmi e bine sa mai poti pleca uneori fara copii, dar din pacate dorul asta nu ne lasa sa ne simtim cum ar tb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu iarasi sunt insomniaca...Am intrat sa urez "o prima zi de gradinita memorabila" picilor si mult curaj mamicilor si taticilor!
Abia astept sa aud povesti cu traznaiute....

Cosmi-bine ai revenit acasa-cred ca a fost superb, dar acum: gata vacanta, d-na!!! bine ca ai bateriile incarcate.

Miha- va fi totul bine cu Tudor. Eventual, incepeti si voi treptat cu mai putine ore. asigurati-l ca sunteti pe aproape...o sa ma gandesc azi la voi. Dar tr sa fiti curajosi voi parintii, in primul rand ca emotiile se transmit...
Recunosc, am citit ultimul tau mesaj de cateva ori ca nu pricepeam ce vrei sa spui, apoi am tot rascolit sa vad unde esti acuzata de "partialitate" (ceea ce mie nu mi s-a parut corect ca eu, personal, n-am avut senzatia asta) si am priceput apoi ca vine pe "circuitul intern". Nu e cazul sa te simti aiurea si nu vad de ce trebuie sa te scuzi, poate doar pentru ca tu esti o persoana cu f mult bun simt...Nu inteleg de ce musai cineva trebuie scos vinovat in povestea asta(si ma refer aici la ambele tabere). daca as fi educataoare, eu le-as pune pe ambele protagoniste in time out ca sa nu fie perturbata restul clasei si peste 3 min le-as pune sa se pupe si sa promita ca nu mai scot o vb pe tema asta ca altfel le pedepsesc din nou...daaar protagonistele nu au 3 ani, eu nu-s educatoare...ia mai bine ma duc sa ma mai culc(poate chiar ma visez educatoare...a lu George Timothy Clooney, eventual)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
in primul rand:

LA MULTI ANI ANNA REBECCA, mezina de Bombon!
Sa fii sanatoasa si fericta alaturi de mami, tati si celelalte doua printese!

Noi ratam startul la gradi azi (oricum, de vreo 2 saptamani ma tot atentioneaza ca nu vrea sa mearga) din motive de raceala. Nu f grav, nu avem antibiotic si azi se simte chiar mai bine ca l-am doftoricit tot WE cu homeopate si Nurofen+Eferalgan. Febra nu a facut deloc, doar tuse usoara si mucisori multi si cam colorati. Iar pt ca a fost tare cuminte, intelegator si ascultator, plus ca a luat toate remediile fara mofturi, tati i-a facut o surpriza si l-a dus aseara la circ. Toata seara am auzit numai de "sarpele mare,mare,mare, mami,uf, mai mare ca Ravan!"
Le urez si eu micilor "gradinari" un an bun, cu rezultate frumoase si mai ales boboceilor o adaptare rapida. Sunt sigura ca nu-i usor ...pentru parinti dar este inceputul!
Cosmina, bine ati revenit. Cred si eu ca ti-a fost dor de copii. Macar au fost multumiti de cadouri, in compensatie?
Miha, tu esti o tipa atat de finuta si delicata, nu inteleg de ce trebuie sa iti ceri scuze ca ai o parere personala. Esti o mamica din grup si asa cum spunea si Ana, ai tot dreptul sa iti exprimi opinia daca simti ca ceva te afecteaza (mai mult sau mai putin). Pupici lui Tudor, sper sa survolati cu bine integrarea.
Ana, pot sa-ti declar ca io te iubesc?! Si mi-ar placea tare sa fii educatoarea mea, vrei?
Irina, merge treaba?
Silvia, cum e Alain? De azi mergeti la gradi? Voiam sa te intreb: nu l-ar tenta un sac de dormit?
Bumbitaaaaaa, cum e cu Edi? Sa ne spui impresiile lui Sebi din prima zi de gradi, ale lui Edi cu bona! te asteptam
Giova, sunteti in focul pregatirilor....Pupici baietilor tai!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am intrat sa urez succes gradinarilor si gradiareselor mici in noul an care incepe. Adaptare usoara incepatorilorsi cat mai putine boli sau probleme tuturor! Noi se pare ca ratam inceputul si s-ar putea toata sapamana. Ana mea a facut cea digestiv, horror, de miercuri incepand, inca nu e bine deloc.
Bombo, sa-ti traiasca cea mai mica dintre printese!
Ioana, noroc cu tine, altfel nu ash fi ajuns la prima pagina sa vad ce si cum!
Mihaela, ca niciodata nu apuc sa-ti zic nimic (ca nu ma nimeresc cand scrii tu, dar uite acum reusesc). Incearca sa fii mai optimista cu Tudor! Nu-ti mai fixa mintea si energia pe ideea "el are astm". Daca m-ash lua dupa toti doctorii care i-au vazut pe ambii mei piticori ANA si Razvi, ash zice si eu: "au astm" ce ma fac? Razvan la nici 3 luni, era "diagnosticat" cu asa ceva. Pana in 6-7 ani cand li se pot face testele clasice sa se vada clar ce si cum, e doar o predispozitie. Pana la varsta respectiva treaba se mai poate ameliora. SI in plus, tratati corect, chiar cu astm in copilarie, ca adulti pot fi perfect sanatosi. E un copil normal si sanatos pana-ti face o alta belea si iar te chinui (uneori tu mai mult decat el) si asa e bine sa-l tratezi. Eu una asa fac cu ei. Inghetata cand au vrut (cand am mancat si noi), apa rece idem, nu imbracati cand nu cer, calire moderata (ca sa nu spun ca am chiar exagerat in sensul asta, in disperare de cauza), etc. Si eu zic ca a fost mai bine de un an incoace. Au primit amandoi medicatie de lunga durata (Singulair), dar numai la Razvan am facut tratamentl vreo 3 luni si am intrerupt ca il agita exagerat (noaptea). Nu te gandi ca are sens sa amani scoala din cauza asta sau ca va avea probleme la gradi. Pt asta pot fi alte motive (daca tu crezi ca nu e pregatit!). Si daca e crescut la tara, o sa fie mai bine, mai ales cat e inca mic.
Baietii mei sunt ok, inca. Dar stau cu frica in san si in alerta maxima, fiidca nu sti daca ce a patit Ana e contagios sau nu. Oricum am fugit cu ei la socrii de joi pana duminica. Ana a ramas cu mama si cu tatal meu care si ei au avut probleme.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata si prima zi.....stefan maine se va duce deoarece azi a tb sa ma duc cu biancasi chiar nu faceam fatza

Miha...de asta ziceam ca nu vreau sa zic nik...acelasi mesaj ca tin cu cineva anume mi fost atribuitdar cum am mai zis cuiva,eu sunt balanta si mi place dreptatea
Tioana sanatate va doresc si lasa ca i mai ok sa amanati un pic se mai opresc din plans ceilalti...au fost super multumiti copiii de cadouri
BEEsper ca nu are Ana nik

ma duc sa fac ceva tb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor am intrat sa va doresc un an scolar minunat tuturor scolarilor si gradinarilor mamici dragi curaj ca o sa fie bine cu toti copilasii e o noua etapa doar cu emotii si mici incertitudini dar pana la urma va fi un univers minunat de descoperit pentru pitici.
Bombo la multi ani printesei tale !
Miha merci de intrebare Alain e ok, merge de joi la scoala din nou, chiar am si inceput sa il culcam la el in camera cu scartaieli dar reusim nou, asta noapte abia la 12 noapte a adormit . Cum stati cu operatiune wc? Noi dupa atata suc de portocale am rezolvat problema cu tranzitul si cu lamuritul succes si voua.
Ioana sanatate piticului tau si e mai bine ca nu incepe de azi ca va fi galagie si lacrimi multe si daca e bolnavior...Ma gandesc sa cumpar ceva sac de dormit ca si pt adulti chiar am primit ceva oferta acum cu ceva sac castel...sa vad .
Bee sanatate multa si voua si pupici tie, cum te descurci cu toata trupa de spiridusi?
Noi am avut un we plin, cu invitati la cina sambata, cu plimbari..tati e bolnavior de duminica e la pat racit tare sper sa ii treaca repede si sa nu ia si piticul ceva, de asta am si actionat insistent cu mutatul lui Alai la el in camera. Va doresc o saptamana minunata si sper sa povestiti ca pitici sunt adaptati la gradi si se bucura de compania copiilor .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput