Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Eu voi lua o pauza buna de la acest subiect. Asa sunt de satula de toata rahaturile astea...de toate conversatiile de pe mess....si culmea care mi se sparg mie in cap. EU care nu am timp nici sa stau ca lumea la wc sau sa fac un dush mai mult de 2 minute, de cum sa stau la barfa cu una alta pe mess.
Nu ma caracterizeaza asa ceva si prin urmare, va rog frumos sa nu ma mai contactati pe mess. pt. asa ceva.
Daca vreti sa povestim de cu totul alte lucruri cu draga inima, dar daca mai primesc mesaje cum am primit in ultima vreme...dau IGNORE.
Cand va redeveni atmosfera pasnica, haioasa si faina aici, voi reveni si eu. pana atunci ma bucur de alte subiecte de pe DC si de familia mea.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Maraki nu imi sta in cap Bianca ca nu am capul asa greu , stai linistita,plus de asta garantat nu as suporta asa o greutate.Dc am avut o perioada lunga de absenta am avut din diverse motive pentru care nu tb sa iti dau tie sau nimanui explicatii.Iar la faptul ca ai intretinu tu sau Bianca forumul,hai sa fim seriosi si stii bine ca exagerezi.Dc vrei liniste mergi la culcare.Eu nu inteleg care e problema ta in afara de faptul ca esti bodyguardul Biancai si avocatul ei.Care e problema ta ca raspund acuzatiilor ei infantile?Pana la urma ce te bagi tu daca nu te priveste?Eu nu i-am tinut isonul TOancai ca nu are nevoie, in ciuda faptului ca imi venea si mie sa rad mai tare ca ea.Iar dc te-ai saturat sa citesti nemultumiri, sari ,citeste in alta parte sau fa-ti un blog.
Ce te bagi tu si restul in seama pe discutia mea si in ideile mele nu inteleg.Ce e oare asa de greu de priceput ca nu imi place chestia aia tiganeasca? Care naiba e problema voastra?Sariti dc nu va convine.Eu nu te-am jignit niciodata cu nimic si nici nu ti-am vb urat,asa ca macar din bun simt abtine-te si vezi-ti de treaba ta.Dc prietena ta nu e capabila sa isi sustina parerea sa fie sanatoasa.Nu te baga in ce nu te priveste.
Giova imi pare rau ca dai si tu bir cu fugitii ca si restul ,asa in ideea ca ori prefera lumea sa mearga dincolo unde toti te lauda ca in spate sa iti taie beregata, ori sa taca si sa nu zica nimic.
Revin
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
d_melli spune:
Revin cumam promis, a trebuit sa merg sa mut masina ca era langa o cladire veche si le era frica sa nu se rupa vreo bucata pe masina mea.
Eu am incheiat acest subiect aici , ca m-am saturat sa tin teroia chibritului oricui pentru faptul ca nu ii place Biancai parerea mea.Sa fie sanatoasa.Asta nu inseamna ca de acum inainte o sa am grija sa zic ca ea doar ca sa nu o apuce pe ea tremuriciul ca nu spune cineva ca ea.Asa ca puteti sa continuati sa comentati pe text ca am sa procedez si eu ca ea.Adica orice ati zice nu ma atinge,puteti sa ma dati si afara ca eu intru pe geam, taiati-mi capul ca gasesc superglue si tot asa.Ca vad ca place tuturor atitudinea asta.
Biancas spune:
Am venit si eu de la fizio si pe cand ma pun linistita sa citesc iar scandal .
Irina, care e problema ta? De ce iti place sa diseci atat de mult problema pe n`spemii de parti? In primul rand cu poia aia...ti-a cerut cineva parerea daca iti place sau nu? Am spus ca Dani a purtat asa ceva la botez. Daca pt tine e tiganesc si demodat acest lucru tine-ti parerea pentru tine cum ai facut-o si altadata cand nu ai scris aici luni bune. Sau cand trantesti cate un mesaj fara nici o noima pentru multe.
Aseara am "discutat" pe mess si ti-am spus frumos sa incetezi, daca ai probleme de discutat si rezolvat rezolva-le pe mess.
Si nu mai trimite mesaje altor fete de pe forum cum ca eu as fi prostia intruchipata si tu...fata descrisa de tine cu aceste cuvinte: "sunt inteligenta , am o facultate cu 10 la stat nu la 50 de ani , am un master cu 10 , am o tona de diplome , nu o frustrata ca tine" . (aviz celor care fac scoala acum..sa nu ne punem cu cineva care are 10 pe linie )
Apropo...10 astia i-ai obtinut prin fituicile ce i le faceai si sotului tau nu? Cred ca ai devenit experta...Ma gandeam .
Ai inceput scandalul cu concediul prenatal. Ti-am spus frumos ca vei primi banii care ti se revin..tu nu si nu ca ai auzit de la cineva ca daca ti se susenda contractul de munca nu mai primesti nimic, ba ca nu stiu ce colega nu a primit..si ai facut scandal aici cateva zile bune.
Acum cu poia asta, continui sa diseci problema si te enervezi daca careva din fete NU iti da dreptate si aplauzi daca cineva "a inteles ce ai vrut sa spui"
Sincer si mie im e lehamite sa mai scriu, cand vad cu cata ura se scriu mesajele pe aici si iau o PAUZA...... pana cand am chef.
Va doresc numai bine
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
d_melli spune:
Si dupa cum va spuneam la Constanta e soare,e plin de vapoare si probabil incepe sa se faca plaja.
Noi suntem singuri acasa asa ca diseara avemprogram de joaca afara.Acum sa te tii ca ma asculta foarte tare Mario.Cu tasu vad ca merge usor, cu mine mai sare calul.
Doae ce am cvb cu mediul de familie si a zis sa merg duminica seara dupa avizul medical, ca e de garda.Mai intreb nu o fi prea tarziu sau merg direct cu el si cu copilul luni dimineata?
Ali pai trece pe caieti toate fazele astea.sigur peste timp ai sa te amuzi citindu-le.
Giova am uitat sa te intreb cine te-a suparat pe mess ieri sau azi insa tu stii mai bine.
Am asa o buna dispozitie incat nu ar reusi sa o strice nimeni.Cred ca hormonii sunt de vina
Giova spune:
Nu plec la alt subiect...asta ramane subiectul meu de suflet...dar eu intru pe forum sa ma destind, sa vb. despre copii si probl./bucuriile lor.
cand dau de aceleasi mesaje de 3 zile incoace....imi vine sa.
Nu stiu de ce se mai continua pe subiectul ala cu perna de botez si jignirile care au urmat.
Cand se vor calma lucrurile si vom fii cele care am fost, voi mai intra.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Ioana stai linistita eu una am promis ca nu mai raspund pe subiectul asta, ca m-am lamurit ca vb de pomana.Ba mai mult am sa ma raportez singura la moderator cu mesajul respectiv sa vedem si o parere imapartiala.Macar sa raman cu o culoare schimbata dupa faza asta.
EU nu prea mai pot sta pe scaun si defilez pe aici prin cladire.Ma loveste bebelina sau bebelinul de nu pot sta jos trebuie musai sa ma misc.De asta dispar din zona.Insa acum plec spre casa in juma de ora.
O seara buna tuturor.
silvi_2005 spune:
Ali merci de site m-am delectat azi cu pozele bebelinilor nostri .
Giova te inteleg perfect cateodata e greu de inteles pentru unii ca sunt persoane si pasnice fara chef de scandal pe orice tema o sa fie iar liniste si pace facem o festanie in zona .
Maraki si Bianca cred ca cel mai bine ar fi ingnorat subiectul de scandal si tratat cu ignoranta doar nu o sa dezbatem asta for ever . Imi amintesc de comedia aia simpatica Anger Manegement in care J Nicholson e psihiatru si trateaza ceva grup care nu isi putea controla starea de nervi si avea faza aia mortala cu GOOOOSFRABA ceva vorba veche ce avea misiunea sa calmeze. Daca nu ati vazut filmul sa va uitati neaparat ca e mortal . Deci Goosfraba si relax mai bine vb de altceva . Subiectul asta e destul de mare si de lat sa incapa toata lumea si sa vb fiecare cu cine vrea.
Gata am fugit ca trebuie sa il iau pe Alain , am primit pliant ca incepe Festivalul Interational al Marionetelor abia astept sa vad daca anul asta vrea Alain sa mergem ca anul trecut i-a fost frica, era ceva carnaval cu marionete mari de 2 m si l-au bagat in sperieti . Va dau deseara o reteta de biscuiti de casa cu unt mortali, singurii care ii plac lui Alain, ii facem si azi impreuna
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
andiaroro spune:
ce-i nebunia asta aici???
Irina are hormoni(si nici nu mi s-a parut ca a spus cine stie ce minunatie in primul ei mesaj, chestia cu frustrarea tr sa o aprofundez si n-am timp)- i-as da o scutire, dar restul ce va apuca?
Hmmm...
Pe scurt:
-la alex e acu sedinta cu parintiioare ce-or discuta ca cica taman astazi spuse nu stiu ce cuvant mai "simpatic", dar educatoarea imi spuse asta razand de mama focului, asa ca cine stie care o fi fost contextu...il trimisei pe taica-su sa ia el ciufuleala
-cand ziceam ca scap si eu ca se duce cateva ore anstasia la cresa dadaui de belea ca are o colega megaurlacioasa, care nu se adapteaza de nici un fel.are saraca toate belelele pe capul ei-9 luni, deci cea mai naspa varsta de plecat de acasa, a stat numai cu mama pana acum, care mamica e iar insarcinat si mai e si la regim pt obezitate(cea mica, nu mama)....mi se rupe sufletul si mie cand o aud plangand, de la cresa nu mai stiu ce sa mai faca(trimisera si psiholoaga astazi si cea mai blanda educatoare-iubirea lui alex). culmea,doar la mine a ras, asa ca am ramas si eu acolo ca sa poata tanti sa-i dea mancare anstasiei si s-a dus pe apa sambetei planul meu de mare curatenie in orele alea...asta mica nu avea nici o treaba ca cealata plangea(imi era frica sa nu se puna si ea pe zbierat), a incercat doar sa o mangaiesi ea...sa mai vedem maine ce va mai fi
IOana- fara gluten si lactoza e din cauza mea..la anastasia sper sa nu fie pb.