Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la voi la cafea ca apoi mapun pe treaba desi e innorat si asa nu am nici un chef...
Maraki e mai ok Alain ieri a mai facut inainte de pranz un pic de febra si gata, dr casei zice ca e ceva rosu in gat si o sa ii treaca cu Panadol. Azi l-am dus la gradi ca daca nu a mai facut febra ieri paca tsa stea acasa si sa se plictiseasca desi dimineata miorlaia ca el vrea sa doarma . Ca ziceai si am uitat exact de asta am accentuat si eu pe gradi ca trebuie sa invete franceza cum trebuie si sa se socializeze, lasa ca o sa vezi ce repede progreseaza si Angelo.
Ioana am uitat sa iti zic de cura, f bine faci ca nu te apuci ca tu esti slaba mai . Monti e cel mai ok daca accepti restrictiile pe mine faza cu cartofii ma termina ca eu cu pb mele la stomac la legume daca nu alternez si cu un cartof ceva fac aciditate. Succes cu Monti si pupici lui Razvanel. Si aici e scumpa si faina de secare si cea de grau negru , hrisca adica, cam in jur de un euro si peste depinde de mag.
Ali pai te pui pe scris roamane sau macar cele mai memorabile. Tatal meu a pastrat bilet pe care i l-a confiscat invatatoarea fratelui meu in clasa I in care scria cum iubeste el o Anuca la nebunie si nu poate trai fara ea si acum ne distram de el.
Cosmina distractie frumoasa sa aveti si sa faci poze pun reteta azi nu stiu cum fac ca nu imi gasesc timp si de sta pe net cat as vrea.
Irina chiar nu vreau sa ma contrazic cu tine, si nu fac pe justitiara. Nu zic nici ca sunt eu impartiala au mai stiu cum dar am intervenit al faza cu frustratul si o dezvolt daca vrei. Nu mi se pare normal sa ne arunca una alteia asemenea replici...nu ne cunoastem suficient de bine, nu stim totul despre vietile noastre si chiar daca ar fi asa nu cred ca in public si indreptatit chiar ar fi de bun augur sa ii arunci cuiva asa ceva. Stiu pe propria piele ce inseamna ca am fost facuta si frustrata si xenofob de nu stiu ce Lisa si nu mi-a picat bine desi era alt subiect si o aiureala de faza fetele stiu povestea tu poate nu ai intrat atunci. NU le iau apararea nici lui Maraki nici Biancai am avut personal unele discutii contradictorii cu ele si le-am zis parerea mea si aici pe Dc sau pe privat daca nu era o chestie generala. Cu Bianca nu am vb multa vreme pe ce dupa ce a revenit pentru ca am primit eu de la ea ceva replici pe mess mai urate dar nu am facut aici tam tam si am lasat-o asa la momentul respectiv. Deci fiecare are nelamuriri si pb, nu comentez si nu intervin in astea ca nu e treaba mea. dar sincer si aici zic parerea mea personala ... nu cred si nu as afirma vreodata ca ele sau altcineva sunt niste frustrate in fata mea sau altcuiva ca nu au de ce sa fie. Fiecare are viata lui, a facut ce studii a crezut de cuviinta sau i-a oferit viata sansa sa le faca, are situatia materiala care poate, are familia care o are cu bune si rele si sincer viata e asa de schimbatoare si imprevizibila incat nici daca esti la un moment cu mare job si statul social nu iti poate nimeni garanta ca asa va fi for ever. Fiecare are parti bune si rele si e de admirat in ceva, eu chiar cred in asta si admir pe fiecare din fetele de aici(fara nici o exceptie ) pentru unele calitati ce mie imi lipsesc.Este chiar parerea mea nu trebuie sa o impartaseasac nimeni dar am invatat de la viata ca cel mai bine si mai simplu e sa iei de la fiecare acel ceva bun ce exista si sa incerci sa aduci inca ceva bun la el daca poti daca nu merge si nu merge la revedere si tacere. Disputele si certurile nu isi au rostul pentru ca nu aduc ceva constructiv nici uneia dintre parti. Deci poate te-am lamurit la ce ma refeream cu aruncatul vb pe net si chiar cred ca nu are rost sa mai dezvoltam povestile astea mai bine vb de burtica ta si de Mario, de cate lucruri bune si frumoase ne ofera viata.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Wow ca m-am speriat si eu ce de mesaj lung am scris si am zic ca nu am mai lungesc. Vroiam sa va intreb daca ai vostri copilasi mai sunt cu laptele ca am obs ca Alain cu toate ca i-am dat sticla inapoi nu mai bea dimineata decat 50-100 ml si seara nu prea vrea. Mai mananca el branzica din aic cu fructe gen Danonino in Ro dar cam atat. A si mai are si faza ca ii iese ceva maselute ca imi tot arata ca il doare , credeam ca am terminat cu asta.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Tare frumos ai scris Silvia . Ca deobicei de altfel.
Bine ca Alain nu mai are febra si trece cu paracetamol.

Apropo de paracetamol..fetele din tara stiu ca paracetamolul nu mai intra pe lista medicamentelor gratuite de mai mult timp, singurul mediacament antitermic care se putea scrie gratuit era nurofenul.
De 2 zile insa nici asta nu se mai poate scrie .
Un simplu paracetamol e peste 5 lei...sa nu mai spun ca Panadolul sau altele sunt triplu si trebuie platite.
Va dati seama? Si paltim asigurari pt ce? Nici macr banalul paracetamol nu e gratis .
Ma pregtatesc si eu de fizio incet incet

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvia, Dani bea pe zi 500-600 ml, dimineata si seara.
Branza cam putina mancam noi...aia topita lui nu ii place, de burduf mananca putina, cascaval putin...macar laptele sa il bea.
Iaurt nu prea ii mai cumpram asa pentru ca nu il mai mananca cu placere. Mai fac budinca dar nu foarte des.
Oricum in ltimul timp cand vine vorba de mancare pune placa" Iar mancare ?"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimi si de la noi,
Silvi tare faza cu biletelul...Iarina bea cam 400-500-600 ml pe zii depinde de cum are ea chef sunt si zile in care bea mai putin dar atunci baga mai mult iaurt...culmea ca cel simplu ii place cel mai mult, de alea este cand baga si cate 2-3 de 150 gr, asta ii zilele in care bea mai putin lapte...zici ca are o supapa fix pentru lactate si cand si-a facut plinul se inchide.
Bianca ti-a scris medicul acum ceva reteta? de unde stii??? naspa...panadolul de vreo 1 an nu se mai scrie si atunci s-a scumpit bine...acum nici nurofenul care e cam 6 lei nu il mai dau? sa ii ia naiba ca asa cum zici noi platim cas, sanatate si toate rahaturile astea...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...vorba lui Mircea Badea.

Mergi la inceput

Se cerea Ianis in brate, tot tragea de mine ...la care Iarina cu o moaca mai miloasa....Dai tu un pic de tzatza ca nu vezi ca se tot freaca de tine?

Acum il invata cum sa scrie...doamna profesoara...
Toata ziua ma intreaba cand o duc la gradi...si ii zic ca luni...e foarte incantata, acum sa cedem cum v-a fi luni, oare s-a lasa cu boceala??? is tare curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana...condoleante.In legatura cu gradintia de cateori ii spun lui Mario ca mergem la gradi imi spune instant ,nu la gradi...la plaja.Deci ce va fi o sa vedem cu siguranta saptamana viitoare.
Cosmi eram sigura ca ai inteles asa cum stiu ca au inteles majoritatea.Distractie placuta si sugereaza fetelor sa va faca si voua asa cate o surpriza de genul asta.Cred ca v-ar place.
Silvie nici nu era nevoie sa te contrazici cu nimeni.Si nici nu am spus ca tii apararea cuiva, in ciudat faptului ca ai sarfit ca am facut-o frustrata pe Bianca.Eu m-am referit la cu totul altceva si oricum nu aveam pretentia de la ea sa inteleaga,drept rasplata a inceput sa isi etaleze averea personala.Nu vad in schimb de ce atata lume trebuie sa suporta atata prostie la un loc doar pentru simplu faptul ca este genul de om ce nu suporta un cuvant, o parere in contadictoriu.Culmea e ca nici macar nu ii era adresata.Era strict o parerea personala , asa cum ai facut si tu adineaori,pe care dansa a interpretat-o cum ii venea ei mai bine.De unde si pana unde nu avem voie sa spunem ca nu ne place un lucru?De unde si pana unde sa mi se reproseze "cum poti sa jignesti o imbracaminte"-Doamne ce am mai ras la faza asta.De unde si pana unde toata lumea se face ca ploua si se limiteaza la principiul "vantul bate,apa trece,pietrele raman" asta doar de a nu se mai ajunge la vesnicile discutii si scandaluri cu perosane care nu realizeaza niciodata ca nu sunt dorite.Stiu sigur ca multe dintre noi prefera sa nu mai zica nimic pentru ca le e lehamite.Pur si simplu s-au saturat si sa ignore.SI atsa pentru ce, si pentru cine.Dc pui in balanta unde iesi?
Asa ca o sa continuam ca pana acum,ori ca strutul cu capul in pamant ori spunem ce credem.Eu una nu vad de ce sa nu imi permit sa spun ce vreau doar pt ca una dintre noi se crede ca tot ce respira ea e litera de lege.Intotdeauna am spus ce am avut de spus si asa am sa si continui.Evident aici in limita regulamentului,insa ieri i-am spus si ce cred despre ea pe mess si credeti-ma pe cuvant ca nu i-a placut.
A si Silvia dc iti plac si tie chestiile astea atunci sa iti facem placere ca azi e 10.09.2009: tare frumos ai spus (putin pe langa ce ma asteptam eu dar nu conteaza, laudele sunt oricand binevenite)

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

M-am chinuit pana acum sa imi fac rost de browser ca din cauza unui virus nu se mai deschidea explorer
Irina acum pe bune: iti sta in cap Bianca? da ignore la mesajele ei si las-o in pace, nu aveti nimic de impartit! Ai avut o perioada lunga de pauza, ai aparut tu si Ioana si ati sarit la jugulara! Luati o pauza ca forumul asta a fost intretinut de noi si mari scandaluri nu au fost( cu cele care au fost dispute, santem despartie deja ) Nu stiu de ce te mai astepti la vreun raspuns pe mess de la mine, dupa ce ai tinut isonul Toancai cand m-a laut in bataie de joc, ai pretentii sa mai fim ca inainte? Oricum m-am saturat sa tot citesc nemultumiri...fiecare traieste cum vrea, scrie ce crede,nu ma intereseaza cine si daca ma place....cu asta inchei subiectul ca vreau liniste.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Fetelor merci de raspunsul cu laptele. Alain bea si el cate 500ml pe zi dar de cateva zile nu prea vrea poate e doar o etapa sau poate ca am terminat cu perioada cu mult lapte.
Dana nu pui te rog si site-ul cu piticii nostri ca eu nu mai reusesc sa dau de el , caut si eu pozele si le trimit cat de repede reusesc.

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=1VJucOV2gD4

Mergi la inceput