Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)
Raspunsuri - Pagina 4
Biancas spune:
Am aparut si eu prin zona. Am fost la plimbare de la ora 16 si un pic la 19.30, Am si mancat...acuma deja e noapte afara si stam..fiecare cu treaba lui. A mers azi Dani cu motocicleta cel putin 2 ore fara exagerare. Si azi dimineata si acuma dpa-masa. Vad ca tine bine acumulatorul cu toate ca acolo scrie ca tine intre o ora si o ora jumatate.
Copiii mei sunt la Sandra in camera se joaca cu cutia de la moto si-au facut-o casuta...si-au intins cearceaf...se joaca si ei frumos.
Silvia, la noi e grupa mica, mijlocie, mare si pregatitoare. Eu stiu ca pregatitoarea e obligatorie, fara asta nu te primeste la scoala. Copilul prietenei mele e nascut in aprilie 2006 si acum merge in grupa mica, inainte a fost tot la gradinita asta la o grupa speciala care avea copii intre 2-3 ani. Si cand i-am pus intrebarea daca il va da la 8 ani la scoala...am pus-o pe ganduri. Si a intrebat la gradi si i s-a spus ca copiii vor sa mearga la scoala la aproape 7 ani, cu ei vor face activitati pt grupa pregatitoare. La grupa pregatitoare invata literele de tipar si numerele pelanga alte activiti. Deci cam asta e nivelul aici. Ai vazut cand ti-am spus despre sac de dormit? Cred ca ai omis...
Giova, si Dani are 15 kg...sunt la fel baietii nostrii...Dani a pus cam 500 g vara asta, Marco a stagnat...probabil si cum a slabit atunci cand a fost bolnav. In schimb Edi a pus foarte bine.... cum spunea sora-ta in drop e un grasan si tu i-ai spus ca nu poti sa il bagi la regim...ceva de genul asta...
Dana, multumesc frumos am sa intru sa ma uit . O sa iti mai trimit poze dar le-am copiat unele de pe DVD-uri si acum am hard separat si trebuie sa le copiez de p DVD-uri in calc..sa fac selectia cu ce aveam si ce nu am..munca complicata . Si nici nu imi merge bine dvd-ul de la laptop.
Maraki las ca itiamintesti tu si imi spui . Esti fan stiri? Eu nu mai stiu ce se intampla in lume
Cosmi..pana merg copiii nostrii la scoala se mai schimba odata guvernul si atunci nu va mai fi obligatorie scoala la 6 ani . Nelu a mers la scoala la 6 ani si 1 luna si eu am mers la 7 ani fara o luna, cum sunt in octombrie nascuta nu m-a primit fara sa implinesc 6 asa ca...deaia am scapat . Cu medical se poate rezolva orice asa ca solutii sunt. Distractie frumoasa
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Giova spune:
am fost cu copiii la toboganele gomflabile si ne-am intalnit cu Canda si Filip. Angi e in 37 sapt. inca putin si vine bebelina. are o burtica mare si faina, cam tuguiata, zici ca e de baietel.
cu datul la scoala la aproape 7 sau aproape 8 e o mare dilema. Am fost la gradi unde am lucrat si aproape m-a convins directoarea sa-l dau cat mai tarziu, mai ales ca baieteii sunt mai inapoiati din pdv intelectual si fizic decat fetitele la aceeasi varsta. Egalizarea se face undeva in clasa 7-8.
Sunt 2 proiecte la guvern: unul a lui Mitrea/Miclea (in care gr. pregatitoaRE SA se faca la scoala) si unul a lui Andronescu (copiii sunt obligati sa mearga la scoala la 6 ani). oricare proiect se aproba, noi suntem ok, intram in ambele cu spiridusii.
acum sa vedem ce vom face si noi...am uitat sa intreb la gradi marco in ce gr. a intrat acum. Ei au inceput gr. mica din ian., cand au facut toti 3 ani.
ma pun sa caut si eu ceva poze pt. site, acum cat mai am timp pana la cina si alaptat.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Dana saru'mana pentru site.Ca te ocupi de el.La mine deocamdata nu merge accesat .Osa incerc sa intru maine iar.
Toanca pai dc la voi a plans atunci 2 saptamani la mine o sa planga o luna.
Silvia normal ca pot vb ca si cum nu s-a intampla nimic.Ca pentru mine chiar nu s-a intamplat nimic ,doar am spus ca nu imi place ceva, ca mi se pare un lucru tiganesc.Iar tu dc ai fi impartiala ai vedea si tu ca asa a fost .Pana la urma urmei as putea spune ca ma consider eu jignita pentru ca eu mi-am exprimat o parere personala si s-a crizat cineva pentru simplu motiv ca nu ii placea ei parerea mea.Iar dc ai vreo problema cu vorbele care se arunca pe internet exprimati parerea nu o lasa cu ....Imi pare rau ca poate par dura insa am avut senzatia totdeauna ca esti impartiala, insa acum imi e clar ca nu e asa si nu e prima oara.
Bianca declaratia mea de avere e publica dragutza mea,dc te intereseaza da un search.Mai cauta in dex si mai cugeteaza.
Apropo eu nu suport treningurile albe de exemplu sau roz sau verzi , mi se par tiganesti.Acum dc ai vreunul de culoarea asta te consideri tiganca? A si sa nu uiti sa ma reclami .Stiu ca e sportul tau preferat.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
d_melli spune:
Cosmi te cred si eu ca a fost super emotionanta intalnirea.Cand va intoarceti? Tare sunt urioasa ne povestesti exact cum s-au petrecut lucrurile.
Noi acum am venti de prin oras.Am cumparat o chestie uratica adic aun sac de gradi un sapun lichid, prosoape si cam atata pt Mario.Pijamalele nu mia-u placut,asa ca ramanem cu una misto care o am noua,iar pantaloni de trening nici atat asa ca va merge in pantaloni treiseferuti de trening ca are vreo 4 perechi si e cald deci merge.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Dana multumesc frumos ca ai actulaizat situl pt Dani . M-ai facut sa . Ce pui mare am si ce frumos se vede cum a crescut.
Of doamne!!!
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
cosmi1975 spune:
am venit si noi de afara am facut ceva cumparaturi...mi am luat 2 perechi de pantofi de la super firma pe bani de nik
MARAKI..nu mi aduc aminte sa fi scris ca sora mea in brasovca e plecat de vreo 21 de ani de acasa in italia
Bianca nu are cum sa se schimbe legea pt ce tb sa ne aliniem la Uniunea Europeanaasa ca nici gand sa dam copiii mai tarziu-.....cat despre medicalse poate dar va merge in clase speciale copilul pt ca are o pb,,,si nu ti va conveni....legea i lege si ti spun asta sigur
Dmelii eu am inteles ce au vrut sa spui...
Giova ce grasaaaaaannn
T_Ioana spune:
Seara buna si de la noi!
La multi ani celor care poarta numele Ana!
Noi am fost azi la o inmormantare (adica eu si Razvan) la vre 35 km de Bistrita si a fost piciul in mare verva. Am crezut ca-l las acolo in asa hal m-a exasperat. Norocul meu a fost ca era si cumnata-mea si se pare ca Razvan o adora. N-a lasat-o sa mearga nici la pp desi saraca era pe post de babysitter la baietelul de doi ani al unchiului decedat asa ca s-a chinuit cu amandoi. Venea fi-miu la ea si ii spunea "Hai, prinde-ma!" si fugea saraca cu ala mic in brate (care fie vorba intre noi numai mic nu e la vreo 14 kg) de-i iesea sufletul. Socru-meu m-a luat la 11 m ca prea mult stresez copilul si ma crizez la el, uite ce bine se intelege cu matusa-sa....ma gandeam sa i-l "imprumut" vreo 2 saptamani sa se "relaxeze" cu el. Oricum, ea e educatoare si vad ca are un lipici la copii ceva fantastic. Ma si gandeam ca poate o sa fie educatoarea Iarinei (ei locuiesc in Baia-Mare) si ce bine s-ar intelege.
Dana, iti multumesc si eu pt initiativa de a actualiza site-ul spiridusilor! Este superb, chiar m-am amuzat cu drag impreuna cu sotul de evolutia piciului. Este minunat tot ce faci pentru spiridusii nostri si pentru noi, mamicile! Iti urez, ca pe la noi Dumnezau te bucure si te-mburde-n Rai!
Cosmi, bine ca nu au patit fetele ceva din cauza socului vizitei! Frumoasa surpriza sotului tau cu excursia asta! Eu zic sa profiti sa-ti incarci bateriile ca urmeaza un nou an scolar si te invidiez constructiv pentru cate vizitati prin frumoasa Italie!
Giova, Edi este un dulce, si e ca un pepenash de dolofan, iar Marco pare ditamai baiatul pe langa el. Ma bucur ca Angi e bine si sper sa ne mai dea vesti desprea ea si Filip....macar dupa ce naste.
Irino, Mario ce parere are de gradi? Cand ii spui ce minunat va fi acolo se entuziasmeaza?
Silvia, sanatate multa lui Alain. Sper sa treaca cat mai repede! Mi se pare cumplita regula asta cu nedormitul la pranz din grupa mijlocie. Ma refer strict din pozitia de mama al unui mare somnoros. Fi-miu cred ca ar fi bolnav daca s-ar trezi la 7 si la cel tarziu 1.30 nu ar fi la nani. Azi l-am lasat sa doarma pana la 10 ca sa nu-l mai culc de pranz si pe la 14 deja cerea "Vreau nani in scaunelul meu rosu, in Jetta mea!" cu o fata tare jalnica.
Ana de France, poate nu am fost destul de atenta dar am inteles ca ai slabit foarte bine excluzand din alimentatie glutenul si lactoza ( si orice aliment care le contine). Anastasia este suspecta de intoleranta la vreunul dintre cele doua sau tu esti cea cu "problema". Daca ai mai spus imi cer scuze ca nu am retinut.
Iuliana, imi cer scuze si tie daca te confund dar parca voi ati fost la pensiunea Dracula Danesh, aici: www.dracul.ro. Daca retin bine si e vorba de voi imi poti spune cum a fost, cazare, mancare, ospitalitate (sper ca nu am luat-o pe aratura si de fapt aici urmeaza sa mergeti de Revelion deci nu ati fost inca....am cautat si vizionat zeci de pensiuni si variante de rev in ultimele zile si totul e un ghiveci in informatiile mele)
Merg la culcare ca de vreo 4 zile ma culc dupa ora 1.30-2 si dimineata parca sunt lovita de tren , de abia deschid ochii!
Noapte buna!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
szaboali spune:
Dana pentru ceea ce faci pentru spiridusii nostrii, multumesc ca ai ales poze, am sa iti mai trimit saptamana viiotare cand ma intorc acasa ca aici la mami nu prea am poze...
Ioana sincere condoleante...daca , cumnata ta e educatoare la gradi Iarinei tot ce e posibil sa fie...ca si asa cele doua educatoare de anul trecut erau in pensie si si lucrau dar la sf. anului scolar mi-au zis ca 80% sunt sanse sa nu mai fie ele la grupa lor ca vor veni titulare...ele erau asa de umplutura...cine stie...poate,poate
Cosmi super ca va simtiti bine...io daca eram in locul sorei tale cred ca lesinam pe loc de emotie...sa mergeti voi fara sa anuntati si sa intrati direct in bucatarie...super sunt vizitele astea pe neasteptate.
Giova la micutul grasunel, super a luat in greutate...nu stiu ce sa zic daca e chiar adevarat asta cum ca baietii ar fi mai innapoiati intelectual...dar si fetitele sunt mai pricajite decat baietii...si sa vezi o fetita mititica ca abia isi duce ghiozdanul , in schimb baietii sunt mai barbatei...deci mare dilema su mersul asta la scoala cum ai zis si tu.
Silvi inca o data pe Alain...cum mai e?...daca ar fii sa notez toate tampeniile Iarinei pana acum cred ca aveam deja 1 caiet studentesc plinnn ...si noi ne prapadin de ras cand auzim ce scoate pe gura
szaboali spune:
Bianca fain motorul lui Dani...sa il stapaneasca sanatos.
Mai zilele trecute vorbeati de cuvintele stalcite ale spiridusilor...Iarina un singur cuvant il stalceste de te prapadesti de ras si anume cuvantul NESIMTITA...ea spune NEPSISITA il spune si corect dar in graba e tot cu nepsisita in gura...sora-mea cand vb cu ea tot timpul ii zice nesimtita numai sa o auda cum zice...asta inafara de litera R pe care numai in ffff putine cuvinte o spune cum ar fi bucatarie si nu mai imi aduc aminte...cred ca mai sunt vreo doua, in rest nu il zice deloc.
Biancas spune:
Buna dimineata si la o virtuala..ness de data asta ca expresso imi e stricat.
Ne-am trezit si noi, Dani si s-a bagat in casuta lui din cutia de carton si Sandra s-a apucat sa isi faca ordine in camera.
Aseara m-am enervat, mi-a adus telefonul ei care a costat cateva sute bune de lei cu ecranul spart motivand nu ca stie cum s-a spart..in parc . Uf..copila asta nu stie ca aiba putin grija de lucruri..daca nu le pierde le strica . Acuma sa ma interesez cat e un ecran la telefonul asta dar cred ca mai bine merita sa iau altul nou decat sa il repar. oricum telefon cu camera si mp3 si cate mai avea nu mai primeste curand, il dau iar ala de dinainte fara camera sa invete sa aiba grija de lucruri.
Dani de dimineata a primit o palmuta peste gura ca a avut o expresie nelalocul ei. Venind in camera mare si vazand ca motocicleta e la incarcat a intrebat-o: "nu ai terminat sa te incarci tu motocicleta proasta?" . L-am auzit si am venit la el si i-am spus ca daca mai vb asa urat vreodata va sta si la colt pe langa faptul ca o ia peste gura.
Ali, mersi de comentarii in drop. E simpatica si Iarina cu nesimtita, si noua ne place cand spune biBiron .
Zilele trecute i-am spus lui Dani ca gata..s-a terminat cu sticla ca e baiat mare...si mi-a spus: "Nu mami, tu nu vezi ca sunt bebelus? Si imi place sa bau laptele din sticla?" . Mda...curand nu renunt la sticla...pt ca nici nu vreau sincera sa fiu ca sunt sigura ca nu va mai bea atata lapte.