Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cateva poze de la botez
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2769110910059518639yQLEXJ
pe restul le asteptam si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana de France sunt mortale pozele e o minunatie pintesa ta , rochia a fost superba ca o printesa. Mult tare mi-a placut si poze cu copilasii acre stau in cerc cu picioarele lipite .
Irina nu cred ca ai intrebat ceva de Alain si te-am ignorat imi cer scuze daca a fost asa nu am raspuns e drept al ultimul mesaj cam mistocar parerea mea cu hai sa o aplaudam pe Silvia si sa ii facem pe plac ca nu cred ca era cazul sa mai fi zis ceva ....nu sunt la concurs de po****ritate aici si nu am nevoie nici de loby nici de aplauze asa ca am ignorat compltet. Nu vreau sa ma lungesc, nu am nimic cu nimeni care mi se adreseaza politicos glumesc si nu am facut loby sa vina cineva special inapoi ziceam la modul generat de toate de fetele care scriau si nu o mai fac decat rar sau niciodata, daca aveti persoane non grata pe aici nu ma bag cu nici un cuvant ca nu e treaba mea, hotarati voi ce credeti ca au mai fost faze din astea si eu si Ana de France am stat pe tusa . Sincer chiar nu vreau sa mai aduc in discutie nimic pe tema asta daca e cazul continuam pe privat ca aici se incinge imediat admosfera si e pacat ca eu chiar realizez ce multe fete nu am avut chef sa intre sa zica ceva desi citesc sigur ca avem cred cel mai po****r sobect' din zona la cate afisari are.
Miha incercati colajele si voi ca prind cel mai bine la varsta asta am vazut si eu art asa in graba f bine ar fi sa se faca ceva depinde de voi parintii ca in tara asta nimic nu se poate fara razbel , succes.
Bee pupici de la noi. Fac reteta cu avocada cat de curand .
Fetelor am uitat sa va zic si nu stiu cand reusesc sa mai intru , am facut pe site la mine cum am promis sectiune unde puteti sa va puneti retete ca fiecare are o reteta speciala ce merita impartasita, trebuie logat si facut cont doar prima data si apoi se pot pune, am lucrat si la o sectiune pt pitici, nu o sa am eu destul timp dar mai tot pun cate ceva.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neatam am trezit cu o mare durere de burtaoricum la 7 ma trezesc ,zici ca s bagata in priza nu alta ....ce sa va zic ca nu i chip sa nu mai planga stefan,nu numai ca plange dimineata dar si dupa masa cand m,a duc(incerc sa ma duc cum se da drumul la poarta)il gasesc jelindu se,,,,nu ma mai tin nervi gata,pb ca stiind ca am cu cine sa l las acasa de asta ma dau batutapai voi stiti cum face???plange si zice...,,unde i mama mea???mai lasati ma sa o mai vad 1 datade a plans si infirmiera cu el......asa ca nu cred ca l mai duc sau cel putin nu l mai duc o perioada ,sunt si fff prinsa la munca pt ca am copii noi care plang si ei saraciiasa ca ...plus ca bianca incepe de pe 1 activitatile extrascolare si clar nu l pot cara dupa mine

nu stiu sigur inca ce voi face sper sa iau decizia buna

Dmeliiprima varianta la care m am gandit este sa l las si eu pana la 12...sa vad,asadar flacaul e pus pe sotii
Silvi ce site ai facutbravooooo
Miha asadar esti in concediu..dupa zilele astea parca mi tb si mie concediusa sti ca nici al meu nu face cine stioe ce ...n are rabdare ,mai degraba la calc ce colorat sau lucrat
ANAsuperbi copiii tai si am bucur ca v atri distrat.

va pup gagici si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvia chiar ca e misto site-ul ,cartofii frantuzesti ma dau pe spate insa imi e teama sama apuc de ei pt ca mie nu imi iese gratinul niciodata.Si e mancareamea favorita.O sa mai incerc totusi pana...o sa ajung iar in FR.
Cosmi incearca macar sa il lasi pana la pranz,poate asa o sa fie mai usor.Verisoara mea spunea ca fiisu a plans 3 luni.Fiecare copil se acomodeaza mai usor sau mai greu.Tu faci ce stii mai bine.
Mario mi-a spus azi ca nu vrea nani acolo...ce smecher a si prins manevra.
Ana am vazut aseara pozele...cam putine...insa super misto...Ce frumos se juca Alex.Mai pune si tu poze cxu printesa sa o vedem binein rochita.
Bee nu stii dc e mai nazdravan la gradi sau acasa cert e ca...ne zapaceste...bine ca nu face figuri cu statul acolo.Pe Razvan ti-l primeste de la anul,nu?
Miha voi cum mai sunteti
E cineva care nu are vaccinul bcg facut?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat si eu la o cafea la voi ca sunt cam indispusa, iar mi-am dus puiutul la bus pt Centru de activitati si saracul de dimineata o tinea ca nu merge cu bus-ul ca varsat ultima data si e frica cred. Pana la urma l-am luat strategic ca mergem la scoala sa vedem daca e deschisa ( de acolo pleaca bus-ul) si cum era inchis a inceput sa se joace cu ceva copii si la bus i-am explicat ca pleaca toti sa se joace in alta parte si a vrut cam necajit e tare obositor pt el pana la 17,30. Am vb aici la un centru social si s-ar putea sa faca program pt miercuri pt copii de la scoala si merg azi sa vad daca fac daca nu ....nu stiu ce o sa fac dar cred ca nu il mai duc miercurea acolo ca e terminat cand vine. Vad ca si voi aveti pb cu gradinarii .
Cosmina ce necajeala cu el cu gradi cred si eu ca ti se rpea inima, sincer si eu daca as ava la dispozitie alte variante cu bunici si rasfat l-as lasa sa ii mai prelungesc un pic perioada asta ca au ei timp de scoala si restul toata viata , f bine ai facut .
Irina din cate stiu si am vazut pe fisele de inscrieri de aici BCG e obligatoriu si in Franta, cred ca Ana stie mai bine. Alain l-a facut in spital cand s-a nascut e notat facut in data de 23.01.06 stiu ca peste tot m-au intrebat daca il are facut. Cred ca trebuie sa gasesti varianta sa il faci ...nu stiu ce sa zic. Cartofii frantuzesti sunt mai simplu de facut ca si gratinul, incearca cu cascaval de calitate si sigur iti ies si cu smantana de 30% grasime.
Fetelor merci de aprecieri, site-ul nu arata nici pe departe ce ar fi putut fi daca ma ocupam serios dar nu am timp de toate, am o multime de retete facute si poze dar nu apuc sa editez, acum ca am si de invatat clar nu o sa pot plus ca nu stiu dar ca sa fie curat in casa si ordine si facut program cu Alain si mancare....eu nu prea reusesc mare lucru si traiesc cu 2 dezordonati ca mereu am discutii cu ei seara ...nu stiu cum ar trebui sa fiu mai organizata .
O zi buna va doresc si spor la toate, eu azi imi fac timp si sa umblu dupa alt loc de activitati pt Alain pt miercuri.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvia in Franta noi nu am facut nici bcg si nici antihepaticul iar aici ma intreaba de ele.Si nu stiu dc sa le fac sau nu.Eu bineinteles ca nu i-as face maia les in stilul luna asta bcg , apoi antihepatic si apoi dtp-ul.Prea mult.In ceea ce priveste smantana eu nua m vazut decat de 20% grasime nu de 30.O sa incerc si pe cei cu ou,insa sincer imi ploua in gura cand ma gandesc la gratin.
In ceea ce priveste gradinita si fina mea a luat fata de la gradinita prin aprilie ca spunea ca e foarte obosita.TOT pana pe la 17 statea.Eu am decis sa il iau la pranz pentru ca prefer cel putin 2 ore in plus de somn,insa dc in timp isi micsoreqza durata de somn, il duc iar.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La noi Jale cu J mare. De la 7 dim. a inceput plansul, ca sa merg repede dupa el, ca nu-i place, ca nu vb. cu educatoarae atc, l-am dus plangand, l-am gasit la 12 palngand, mi-a zis ed. si ingrijitoarea ca a plans mult, cam teatral, adica fara lacrimi, dar incontinuu ca dupa el tb. sa vina mami, unde e mami, buni etc. Cosmi deci suntem in aceeasi situatie. Eu mizez pe faptul ca se va obisnui pana la uram, ceilalti copii care merg zilnic erau cuminti, nu mai palngea nimeni, asa ca tb. sa se obisnuiasca. Cosmi si Irina cred ca varianta programului scurt ar fi o solutie su ptr. voi. Irina in conditiile in care tu vei fi pe acasa cu cel mic, cel mai bine e sa-l scoti mai repede sa nu-si strice somnul.
Ana, superba printesa Anastasia, eu cred ca am vazut doua rochite nu? Alex f. sobru si serios, poza cu lumanarile e superba.
Silvia, e mult intr-adevar pana la 17.30, cred ca vine tare obosit Alain. Si eu am doi dezordonati si marturisesc sincer uneori sunt si eu tot asa...Azi am fost la libraria aceea de pe Napoca, am luat vreo trei carticele de activitati, tare ieftine si dragute, hartie colorata, forfecuta, lipici, ne apucam de treaba.
Bee, ma bucur ca Ana e bine cu gradi, nu stiu ce sa zic cu impinsul, si la Tudor in grupa am inteles ca este un copilas mai violent. La Razvan pb. si varsta e critica si plecarea Anei la gradi. Voi cand aveti botezul?
Irina noi avem vaccinele facute, in Ro sunt obligatorii daca bine stiu Bcg-ul acela e chiar imp, protejeaza de ceva boli pulmonare, TBC, iar cum in Ro mai sunt pb de genul eu n-as risca. Sper sa nu gresesc dar stiu ca ptr. asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

UAU....infiintam "CLUBUL PLINGACIOSILOR LA GRADINITA"
Si noi suntem exact in aceeasi situatie...dar eu sunt hotarita sa NU CEDEZ!!!!
Ne urnim greu, in fiecare dimineata face scandal,nu vrea sa ramina singura dar cind o iau la 4 jumate e totul ok. ne-om obisnui noi...
Eu cred ca nu mai vrea pentru ca in prima zi o fetita a lovit-o cu un cub de lemn in cap-nu minte pentru ca avea semn si chiar una din ingrijitoare mi-a spus. ce or fi cautat cuburile alea acolo chiar in prima zi cind era jale maaaaaaaaare nu pot sa pricep. Acum sapt trecuta joi si vineri a mers cu drag ca nu a venit fetita aia.
azi iar cu scandal, abia a reusit taica-sau sa o duca. in rest ii place, o gasesc vesela, jucindu-se, chiar luni au desenat si a desenat f frumos..pe mutulica...maninca acolo, doarme, nu se scapa pe ea, se cere-spre deosebire de altii . Chiar un baietel a facut de 4 ori intr-o zi pe el, iar vineri 5 copii s-au scapat-cred ca dintre cei care nu au inca 3 ani-pentru ca sunt si din astia Sper sa nu se ia dupa ei, dar se pare ca rezista bine.
Noi mergem la gradinita sf sava cu program prelungit, dar as vrea sa o mut la grupa mijlocie-daca am sa pot. Luni au fost numai 22 de copii in grupa, ceea ce inseamna ca multi s-au inscris ca sa prinda loc.
Imi e ciuda ca sunt copii mai mici de 3 ani, care au venit cu hirtii de la inspectorat sa fie primiti, si ca Ioana nu e de grupa mica in nici un caz...
In rest toate bune, doar ca nu stiu cit o sa ma tina nervii si ambitia de a o duce zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Irina- pediatrul nu i le-a facut lui Mario fiindca nu erau obligatorii. primul a fost pana in 2007 la intrarea in colectivitate, iar apoi nu a mai fost, fiindca tbc-ul e f rar in Franta. Eu i l-am facut lui Alex la intrarea in cresa pentru ca iN 2006 era inca obligatoriu, iar Anastasiei i l-am facut in prima luna ca taman depistase pediaru un caz de tbc la o africanca ce facea curatenie la cresa colectiva...m-am gandit ca tot mergem si in ro care e sta bine la nr no de cazuri.eu cred ca ar fi bine sa i-l faci lui Mario...or fi poate chiar obligat in ro ca nici la hepat b nu stau rau romanii....oricum, pe al doilea e bine sa il faci cat e copil ca la adulti a dat niste reactii destul de urate. + ca daca vrea sa faca o meserie din sist medic o sa te cam injure ca tr sa se intepe la 30 de ani ca fara de ele nu se poate pe niciunde in lume...hepat b eu abia acum i-am facut lui alex fix pe motivele astea si mai are un rapel in dec si gata.ca tot vb de vaccinuri, noi taman prestaram prevenaru la d-ra ca am cerut dispensa pt dupa botez

bineinteles ca demoazela avea 2 rochite: una cu care am dus-o si una cu care am imbracat-o cand a iesit din cazan..
silvia cauta un centru mai pe langa voi de unde il poti lua mai devreme, de ex.mai bine faceti o pauza de ka autobuz ca sa invete sa-l iubeasca ca o sa tot aiba oparte de el la iesirile cu gradi
alex a fost ieri la dansuri si azi la o chestie cu muzica-cica i-au placut ambele...la muzica ii familiarizeaza cu instrum si incearca sa se prinda la ce ar avea inclinatie

imi pare rau de rau de puii ce plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

raportam o zi fara sa plangadar l am gasit langa usa de la clasa pe un scaunel cu o bucata de placinta cu mere in manacand m a vazut m a intrebata....,,acum esti fericita ca n am plans???....de m a dat pe spate...dar cea mai tare faza a fost cand el a plecat de pe scaunul ala vreo cativa copii au fugit sa i ia locul ce o fi fost in capul lor???ca daca ocupa scaunul vin mamele mai repede

de luni il duc pana la pranz...e cel mai bine ,plus ca l muta la grupa mijlocie ..poate ca e mai bine ca are vreo 3 copii de pe strada de la mama,prietenii lui

Bianca???e super fericita ca fost acceptata ...dupa un interviu
sa faca parte din echipa redactionala a scolii care se ocupa de revista scolii.....care i primul reportaj???pai un interviu cu un adult despre adolescentii de acum 15 ani si cei din ziua de azisi alt reportaj despre Michael....ce i da prin cap???sa i iau reportofon si sa i scriu pe o sapca...,,reporter special,,..s[er s o tina entuziasmul

CUScraaaaaasadar nora mea tot buna si cumintelsa ca face ginerica fitze...ssa mai scri pe aici
DMELII sigur sunt smecheri picii ...tu cum te simti
ANA e de revista printesa ta
Silvieu n as avea raabdare sa fac atatea bu8natati
Miha...off si la voi cu plans...eu asa de tare ma consum ca am slabit 2 kg si s cu nervi praf...ieri am avut tenisunea 8 cu 5si am fost capie toata ziua....apropo cuscra ANY ce sa iau eu sa creasca tensiunea ...vin rosu nu mi prea place

fug gagici sa scol baiatul

Mergi la inceput