Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (334)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Of, atat de rau plange de-mi vine sa-l tin acasa. Incepe dim. ca el mai vrea sa doarma, apoi sa-i promit ca merg dupa el, da sa-i promit ca merg repede nu la amiaza, doamne asa rau a plans azi ca i-a venit sa verse. Altfel ieri a bajbait o poezie, n-a retinut-o perfect dar ceva ceva stia, cica a colorat, le-a citit poveste.
Irina, vad ca mi-a confirmat Ana ca nu m-am inselat cu vaccinurile, asa cum zicea ea sa stii ca sunt boli care in Romania se mai fac.
Anymony si aici cred ca sunt copii sub 3 ani, dar uite ca al meu plange acum mai rau ca aceia, si la noi sa stii ca prima zi a avut un impact negativ, urlau copiii de nu se poate, Tudor s-a speriat, el s-a dus destul de incantat, dar vad ca i-a trecut entuziasmul.
Cosmi, incearca daca ai cu cine sa-l trimiti cu altcineva la gradi, tati sau buni, eu azi l-am trimis cu tati, i-am spus ca-l iubesc si ca merg dupa el, stia ca tati tb. sa mearga la serv, a intrat mai repede in grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ieri a nascut Canda prin cezariana, o fetita de 3300gr.
Felicitari mamico, refacere usoara si mult lAPTIC!
Bine ai venit pe lume surioara de Filip!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CANDAfelicitarui si sa traiasca bebelina
Giova tot suparata....
MIHAoff al tau e mai patimas....Stefan nu plange decat acolo...pana acolo e ok n are nicio pb....aseara l am intrebat daca se mai duce sau nu si...surpriza a zis ca DA...azi dim a plans un pic...adica s adus la doaman fara nicio pb in schimb cere sa ma vada pe geam si acolo abia se stapaneste sa nu mai planga.....plus ca am avut azi dim o mareee surpriza ca l a laudat doamna ca cica a colorat strugurele cel mai bine...ma duc acu la 4 sa vedem cum il gasesc

Mergi la inceput

Canda: Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita!!
Giova .
Cosmi, da, e tare patimas, ne cam incearca, la gradi a zis educatoarea ca n-a plans decat pe jumate ca ieri, surprise in schimb, stie toata poezie, l-a laudat tare d.na educatoare ca a invatat-o in doua zile, a fost f. fericit daca l-a laudat. Sincer si eu m-am bucurat, parca acum realizez ca au intrat in alta etapa. el nu coloreaza prea grozav, tb. sa exersez asta cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu sa va salut in graba ca imi astept sotul la pranz ca azi iese mai repede. Am facut pulpe de pui si carne de porc cu cus-cus ( cred ca asa se scrie in ro separat daca nu sory, intelegeti voi ) si legume, e pentru prima data cand fac daca iese bun va dau reteta. Alain a veit faorte fresh de la Centru de activitati miercuri dar a intarziat bus-ul si a ajuns ela 6,5 si imi faceam griji daca nu a avut ceva accident nu prea imi palce ce maerge cu bus desi e din ala scolar sigur ca si un autocar inalt si cu fiecare scaun cu centura... parca tot nu sunt linistita. Mai decid eu in we asta cum o sa fac cu miercurea ca aici nu este decat de dupa-masa.
Bumbita sa va traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos ! La multi ani Edy ! Petrecere frumoasa astazi sa ne spui cum a fost.
Miha sincer nu stiu ce sa iti zic, poate trebuia sa faceti o perioada de adaptare...noi aici prima data la haltgarderie am fost o saptamana si jumate in adaptare, la inceput cu mine si apoi singur crescut progresiv de la 5 minute mi se parea un pic exagerat dar asta era metoda lor si a functionat f bine. Gandeste-te ca eu miercurea il trimit la un alt centru unde merg copii de la toate scolile din oras, alti invatatori si e totul nou dar stie ca e cu copii si dupa-masa cu parintii si nu are treaba, cred ca pe asta trebuie insistat ca nu ramane acolo si ca va fi cu voi dupa-masa. Plus ca i-am tot explicat pe larg si cu diverse metode ca fiecare are ceva de facut in ziua aceea, misiunea lui tati e sa merga la spital sa trateze oameni, mami are treaca si job-ul ei la mine i-am zis detaliat ce fac eu si ca ies si in oras si la cursuri si nu pot cu el si ca misiunea lui e sa se joace numai deocamdata si sa faca activitati cu copii si asta e regula pentru toata lumea....si ii arat zilnic cum merg toti copii la scoala cu zecile incearca si tu cu toate metodele cauta si ceva carticele cu copiii care merg la gradi...nu stiu ce idei sa iti mai dau.
Canda nu stiu daca ne citesti dar pupici de la noi si un bb sanatos !
Gata ca trebuie sa ies va mai zic numai ca am copil cuminte care doarme singur ii citesc seara o poveste ( mai vine si tati cu noi ca ii place si lui sa asculte povestea dar nu citeste el ca cica eu am "stofa" de cand citeam la radio povestea serii la copilasi...texte ) ii sting becul si stau 2-5 min cu el pana atipeste si gata. Nu mai face ture noaptea si doarme linistit in bezna cu oblonul inchis, nu a functionat lumini de veghe sau altceva ...cam cu asta pot sa ma laud saptamana asta . Va recomand carticica "366 povesti minunate de adormit copii " e superb ilustrata si are istorioare scurte si pe ziele.
Un we frumos va doresc, o sa mai pun si eu saptamana viitoare ceva poze cu lucrari am cu Alain .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha vroiam sa iti mai zic ca am vazut aici o emisiune despre copii ( e in fiecare zi pe TV 5 si ma uit cat adun din casa) si arata un psiholog cum trebuie explicate piticilor etapele de activitati si diverse chestii cu ajutorul papuselelor si omuletior de jucarie. Mi s-a parut distractiv si nerealist atunci dar eu asa i-am eplicat si cu scoala si cu mersul la wc cu omuleti de la lego si playmobil si diverse figurine ...avem o cutie plina. Facut un joc cu ele in care el e unul dintr ei si merge la scoala cu ceilalti, paritii la serviciu..un scenariu intreg . Am ramas surprinsa ce bine a functionat cum isi ducea apoi omuletii la wc in rulota are o incapere din asta, la cumparaturi ii culca seara...mi-am dat seama ca in mintea lor e mai usor sa isi reprezinte ceva asa vazand cu ochii....decat sa isi imagineze succesiv fiecare etapa. Acum vezi tu daca gasesti util su nu, mi-am amintit de faza si am zis sa ti-o zic totusi, noi suntem mari fani jucat cu omuleti si animalute si facut orase cu spital, scoala, strazi...etc .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE GAGIci

noi am venit de la gradii si ne relaxam la pcca peste 1 ora iesim in parc...ce sa va zic sunt super fericita...nu mai plange deloc iar dimineata a cerut singur la gradii,dar cel ami bun lucru mi se pare faptul ca este pt prima data cand astat la asistenta sa l controlezeel a cerut....cu mancarea cam nasoldar pb ca l vom lasa pana la 12

SILVI interesanta emisiune,cat despre faptul ca Alain doarme singurbravoooo
DMELI unde esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Canda-Felicitari!(Giova-Merçi de veste)
Bumbi-La multi ani printului!
Ma bucur ca incet-incet se aseaza lucrurile si gradinarii incep sa se adapteze
sunt telegrafica ca-s inca la serv

Mergi la inceput

Bumbi, sa va traiasca baiatul,
La Multi Ani!
Azi a fost putin mai bine, la plecare a plans putin, dar acolo au venit 2 fetite si l-au chemat si-a intrat fara sa planga. A zis ed. ca a plans mult mai putin.
Silvia din pacate la noi la stat se gandeste exact invers, adica tb. sa lasi copilul si sa pleci cat mai repede, zic ei ca plange mult mai mult daca stai acolo. Nu sunt de acord cu asta, stiu copii care merg la particu;ar unde se face adaptarea cu parintii si care nu plang atat, deci clar e mai bine. Asta e nu-mi permit o gradi particulara, tb. sa ma conformez.
E la un party acum cu tati ca eu sunt f. racita si-am zis ca nu vreau sa imbolnavesc pe nimeni.

Mergi la inceput

Silvia am tot uitat sa te felicit ptr. dormitul singur al lui Alain. Pana nu demult o considerai o mare pb. si unite ce rapid s-a dezobisnuit baiatul. Exemple am tot incercat sa0i dam lui Tudor. Ii arat copiii mergand la scoala, gradi, i-a povestit varul lui cum e lka gradi, l-am dus inclusiv la o gradi in Cluj sa vada, a fost la serbari, dar se pare ca degeaba, al meu e f. incapatanat. Si cu caca l-a vazut pe varul lui de n. ori si el tot nu se aseaza pe wc.
Pe langa ca eu sunt racita de numa se pare ca el a facut otita. Se plange de durere de ureche de azi dimineata.I-am dat nurofen si i-am pus picaturi.
Acum dorm si eu gatesc...Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput